18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Clara Tauson – Viktorija Golubic: Odds, stream og optakt d. 7. marts 2021

Clara Tauson oddsClara Tauson har mulighed for at vinde karrierens første WTA-titel, når hun i dag spiller finale i Lyon mod schweiziske Viktorija Golubic. Den blot 18-årige dansker regnes for pæn favorit i kampen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Clara Tauson – Viktorija Golubic, der spilles søndag d. 7. marts 2021 fra cirka kl. 15:30. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Clara Tauson – Viktorija Golubic

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne har størst fidus til dansk finalesejr.

Hvem vinder kampen?
Clara Tauson: 1,44 – SPIL HER >>*

Viktorija Golubic: 3,00 – SPIL HER >>*

Hvem vinder første sæt?
Clara Tauson: 1,54 – SPIL HER >>*

Viktorija Golubic: 2,55 – SPIL HER >>*

Spil på sæt
Clara Tauson 2-0: 2,12 – SPIL HER >>*

Clara Tauson 2-1: 4,33 – SPIL HER >>*

Viktorija Golubic 2-0: 4,90 – SPIL HER >>*

Viktorija Golubic 2-1: 6,25 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet, odds kan ændre sig.

Live stream Clara Tauson – Viktorija Golubic d. 7. marts 2021

Vil du streame og spille på Clara Tausons kampe? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til ‘Tennis’ og vælg ‘WTA Lyon’

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Live stream Clara Tauson vs. Viktorija Golubic hos bet365 – KLIK HER!*

Odds-forslag: Clara Tauson vinder karrierens første WTA-titel

Clara Tauson har endnu til gode at afgive sæt i Lyon, og danskeren er ganske pæn favorit til at sikre sig karrierens første WTA-titel i en duel med Viktorija Golubic, som hun faktisk besejrede i en mindre turnering i slutningen af januar måned. En af de større mentale tests indtraf for Clara Tauson i et tæt første sæt mod Paula Badosa i semifinalen, hvor hun tre gange havde dommerkendelser imod sig, men den danske teenager fik samlet sig og omsat vrede til kvalitet. Kan hun håndtere den slags modgang på en forholdsvis stor scene (bevares, der var ikke tilskuere, men der var stadig meget på spil), så ser det lovende ud for den danske tenniskomet.

Viktorija Golubic er en snu spiller, der er god til at mixe tempoet op og implementere sin slice. Hun vil forsøge at komme op i hovedet på danskeren og tvinge hende ud i akavede positioner. Dén taktik bør dog ikke række til sejr, hvis Clara Tauson simpelthen bare fortsætter med at køre på med sit tunge grundspil.

Det er ikke usandsynligt, at Viktorija Golubic får fightet sig til et sæt, men der bør stå Clara Tauson på pokalen i sidste ende.

SpilXperten.com anbefaler: Clara Tauson vinder kampen til odds 1,44 – SPIL HER >>*

Optakt til Tauson vs. Golubic: Finalen ved WTA Lyon 2021

– Clara Tauson har været fuldstændigt suveræn i Lyon, hvor hun endnu ikke har afgivet så meget som ét sæt. Danskeren har besejret Juline Fayard (6-2 6-0), Amandine Hesse (6-4 6-2), Ekaterina Alexandrova (6-3 6-4), Timea Babos (6-2 6-3), Camila Giorgi (6-3 6-1) og Paula Badosa (7-5 6-1) for at stå i finalen.

– Viktorija Golubic har måttet arbejde lidt hårdere for det med to tresætssejre undervejs. Schweizeren har slået Laura-Ioana Paar (6-1 6-1), Leonie Kung (6-3 6-0), Vera Lapko (5-7 6-4 6-3), Caroline Garcia (6-1 6-2), Greetje Minnen (6-3 7-6) og Fiona Ferro (4-6 6-0 7-6).

– Det er tredje gang, at Clara Tauson og Viktorija Golubic møder hinanden inden for ét år. Schweizeren vandt en opvisningskamp i juli 2020 (6-3 6-4), inden Clara Tauson revancherede sig med en 2-1-sejr ved W25-turneringen i Fujairah i januar 2021 (6-0 4-6 6-3).

– Clara Tauson rangerer som nr. 139 på verdensranglisten, mens Viktorija Golubic frister en tilværelse som nr. 129.

– WTA-turneringen i Lyon afvikles på indendørs hardcourt.

Skriv et svar