18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

CL-konkurrence er slut: Her er vinderne

Champions League-konkurrencen er slutOnsdag aften sluttede Champions Leagues gruppespil, hvilket samtidig betød afslutningen på vores store Champions League-konkurrence i samarbejde med Betfair. Der måtte næsten målfoto til for at finde vinderen af konkurrencen, men ikke desto mindre er alle vindere fundet nu. Hvem, der blandt andet vandt hovedpræmien til en værdi af 10.000 kroner, afslører vi her.

0,48 point afgjorde finalen

Det blev brugeren ‘kmsoeiberg’, som efter seks hårde runder i Champions League-konkurrencen stak af med hovedpræmien til en værdi af 10.000 kroner. Han satte sig på 1. pladsen foran ‘Rodding’, der var sølle 0,48 point fra den øverste plads på sejrsskamlen. Næsten lige så tæt kamp var der om 3. pladsen, hvor ‘melon’ dog henviste ‘maldito’ til 4. pladsen med sølle 1,18 point.

Alle vindere er blevet kontaktet af SpilXperten.com via mail.

Hele top 10 kan ses på konkurrenceside her >>

Ingemann vandt den sidste runde

I den sidste rundekonkurrence leverede ‘ingemann’ et fantastisk resultat med hele 24,70 point på kontoen, hvilket sendte ‘Balastiks’ 20,82 point ned på en 2. pladsen i den sidste runde konkurrence. De modtager henholdsvis 500 og 400 kroner. Yderligere tre personer modtager rundepræmier for den sidste runde.

Alle rundevindere er blevet kontaktet af SpilXperten.com via mail.

Se de resterende rundevindere her >>

SpilXperten.com vil gerne takke alle deltagere i konkurrencen og ikke mindst Betfair, som havde sponsoreret præmier for 28.000 kroner. På gensyn næste gang, vi afholder en konkurrence.

Skriv et svar