18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Chelsea – Sheffield United: Odds og optakt den 21. marts 2021

<b>Dommer:</b> Chelsea – Sheffield United” title=”<b>Dommer:</b> Chelsea – Sheffield United” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Det kører på skinner for Chelsea for tiden, de har etableret sig i top-4 i Premier League, er videre i Champions League, og har søndag muligheden for at spille sig i FA cup-semifinalen når de tager imod Premier Leagues bundhold, Sheffield United. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea – Sheffield United. Der er kampstart søndag d. 21. marts 2021 kl. 14:30. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max.</p><p><a href=SpilXpoden

Odds på Chelsea – Sheffield United

Oddsene peger på Chelsea som favorit i opgøret.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Chelsea – Sheffield United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andrew Madley
Stadion:: Stamford Bridge, London
Vejret: 10°, let vind

Optakt til Chelsea – Sheffield United: Skader, karantæner og startopstillinger

Det spiller fuldkommen for Chelsea efter Thomas Tuchel har overtaget tøjlerne fra Frank Lampard. Det er blevet til 12 kampe under den nye træner, det er ikke blevet til et eneste nederlag, og Chelsea har i de 12 kampe kun indkasseret sølle to mål, helt vanvittigt imponerende! Onsdag sikrede de videre avancement i Champions League, da de slog Atletico med 2-0 hjemme på Stamford Bridge, en fremragende indsats af hjemmeholdet, som nærmest fuldkommen holdte Spaniens førerhold fra chancer. Chelsea ser virkelig uhyggelige ud for tiden, og med de defensive præstationer de ligger for dagen, så skal der ikke mange mål til at vinde kampe. De kører ikke modstanderne midtover, men de leverer uhyre solide præstationer i stort set alle de kampe de har spillet under Tuchel. Denne kamp kan være en oplagt mulighed for, at få afgørende gang i de offensive profiler, som stadig ikke har stemplet helt igennem.

Den er helt gal i Sheffield United i denne sæson, de ligger uhjælpeligt på Premier Leagues sidsteplads, og der er ikke mange lyspunkter at finde for tiden. Ondt blev til værre for en uges tid siden, der er uro på de indre linjer, og det kulminerede i en fyring af træner Chris Wilder. Nu er det jo ikke fordi han målt på resultater, har gjort sig fortjent til andet end en fyreseddel, men ikke desto mindre var det overraskende med en fyreseddel, for bestyrelsen har af flere omgang fredet ham. Første kamp uden Wilder ved roret bød ikke ligefrem på forbedringer, da de indkasserede sæsons suverænt største nederlag i sidste weekend. I kampen mod Leicester faldt de helt sammen i 2.halvleg, og det resulterede i en 5-0 afklapsning. Problemerne ender ikke her, for skadeslisten er lang i Sheffield, som er uden flere spillere i forsvaret, uden Sander Berge på midtbane, og uden topscorer McGoldrick i angrebet. Dette opgør imod Chelsea er gæsternes eneste chance for bare lidt succes i denne sæson, og alt kan selvfølgelig ske i fodbold, om end det bliver meget svært at slå den velkørende Chelsea-maskine ud.

Chelsea:
Tammy Abraham (Angreb, Fast) – Tvivlsom
Thiago Silva (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Andreas Christensen (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Sheffield United:
John Egan (Forsvar, Fast) – Skadet
Sander Berge (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
Jack Robinson (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Jack O’Connell (Forsvar, Reserve) – Skadet
Jack Rodwell (Midtbane, Reserve) – Skadet
David McGoldrick (Angreb, Fast) – Skadet

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Rudiger, Zouma; Chillwell, Kanté, Jorginho, James; Werner, Mount; Havertz.

Sheffield United forventet startopstilling: Ramsdale; Ampadu, Basham, Bryan, Baldock, Stevens; Lundstram, Norwood, Fleck; Burke, Sharp.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Så sikkert som amen i kirken

FA Cup-kvartfinalen på Stamford Bridge er et opgør imellem et af de mest formstærke mandskaber i Premier League og et af de mest formsvage. Når der trækkes lod til Champions League kvartfinalerne, er der selv på det niveau ingen hold der ville gnide sig i hænderne over at trække Chelsea op af bowlen, og Sheffield United må ligeledes være skrækslagne for mødet med det vanvittigt stærke Chelsea mandskab, som bare kører DAUDA!

Der kan simpelthen ikke være tvivl om udfaldet i dette opgør, de to mandskaber er milevidt fra hinanden niveaumæssigt. Sheffield har bevist igennem hele sæsonen, at de ikke har niveau til at spille med i den bedste engelske række. De laver nærmest ingen mål, 16 mål i 29 kampe er helt elendigt, det er samtidig blevet til 50 indkasserede mål, og så er det bare en umulighed at sikre endnu en sæson i Premier League. FA Cuppen er det sidste håb de har at klamre sig til i Sheffield, men lodtrækningen har været hård ved dem. Chelsea er bundsolide under den nye træner, og et hold i Sheffields forfatning kan ikke volde mange problemer for det her hold. De har endnu ikke tabt i Tuchels 12 kampe ved roret, og defensiven har været helt formidabel. Vi tror på, at Chelsea fortsætter af samme spor på søndag, hvor det bliver til endnu en sejr uden at indkassere mål, Sheffield er simpelthen for tandløse til at komme på tavlen her.

SpilXperten.com anbefaler: Chelsea vinder til nul til odds 1,82 – SPIL HER >>*

Chelsea – Sheffield United: Statistik, topscorer og H2H

– Chelsea har fået en gigantisk opblomstring efter Tuchel har overtaget tøjlerne, og vi finder dem nu på 4.pladsen med en statistik på 14-9-6 og en målscore på 44:25.

– Sheffield er helt nede at skrabe bunden i Premier League, og med en statistik på 4-2-23 og en målscore 16:50 er de så godt som rykket ned. Så hvorfor ikke gå helhjertet efter succes her i FA cuppen!

– De har ikke fundet en rigtig skarpretter i denne sæson, det er Abraham og straffesparksskytten Jorginho, som fører topscorerlisten hos Chelsea med 6 mål hver.

– Det er helt sløjt med målscoringer hos Sheffield, som blot har scoret 16 gange i 29 kampe. 6 mål af McGoldrick lyder egentlig meget pænt, men der er langt imellem målscorerne på det her hold.

– I sæsonens to indbyrdes møder i Premier League har Chelsea hentet 6 point, her blev det til sejre på 4-1 og 2-1 til The Blues.

Expected Goals: Chelsea vs. Sheffield United – de seneste tre kampe

Chelsea
Chelsea – Atlético Madrid (2-0) 1,26 – 0,58 xG
Leeds – Chelsea (0-0) 1,15 – 0,59 xG
Chelsea – Everton (2-0) 2,09 – 0,25 xG

Sheffield United
Leicester City – Sheffield United (5-0) 2,76 – 0 xG
Sheffield United – Southampton (0-2) 0,82 – 1,53 xG
Sheffield United – Aston Villa (1-0) 1,08 – 1,85 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Chelsea – Sheffield United den 21. marts 2021

Vil du livestreame Liga-kampen mellem Chelsea og Sheffield United, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Chelsea – Sheffield United hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Chelsea – Sheffield United d. 21. marts 2021*

Skriv et svar