18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Chelsea – Everton: Odds og optakt d. 8. marts 2021

<b>Dommer:</b>Chelsea – Everton” title=”<b>Dommer:</b>Chelsea – Everton” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Sikke en måde at begynde ugen på. 2 af de mest formstærke mandskaber i Premier League, Chelsea og Everton, i en direkte duel om rækkens Champions League-givende 4. plads. Chelsea har ikke tabt, siden tyske Thomas Tuchel overtog trænerposten, mens Everton ikke har tabt en udekamp i ligaen siden 1. november. Der er lagt op til drabelig dyst. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea – Everton. Der er kampstart mandag d. 8. marts 2021 kl. 19:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Chelsea – Everton

Oddsene peger på Chelsea som favorit i opgøret.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Chelsea – Everton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Chris Kavanagh
Stadion:: Stamford Bridge, London
Vejret: 6° og svag vind

Optakt til Chelsea – Everton: Skader, karantæner og startopstillinger

Nogen gange kommer der lange, videnskabelige rapporter, der undersøger, om et trænerskifte har en effekt. Og ganske ofte er konklusionen svingende et sted fra måske til meh. Men for Chelsea har skiftet fra Frank Lampard til Thomas Tuchel indtil videre været en ren gevinst. Brutto, netto og på bundlinjen. 10 kampe har tyskeren haft tøjlerne til Chelsea. De har vundet 7 og spillet 3 uafgjort og altså stadig ikke tabt. Målscoren er 11-2. I Frank Lampards sidste 11 kampe i spidsen for Chelsea lukkede holdet 14 mål ind og tabte 5. Den defensive fremgang er mærkbar, synlig og point værd.

Nu kommer Everton på besøg, og selv om Chelsea lige nu er en plads foran gæsterne i stillingen, har Everton en kamp på hånden, så uafgjort er sikkert et fint resultat for Everton. Forrige tirsdag var Chelsea i Rumænien for at spille ⅛-finale i Champions League mod Atletico Madrid. Sidste søndag mødte de Manchester United, og i torsdags var det så Liverpool, der var modstanderen. Der bliver trukket store veksler på mandskabet med ekstremt hård modstand for tiden, så mon ikke træner Thomas Tuchel kan glæde sig over, at han formentlig vil have hele truppen at vælge fra til dette opgør? De eneste spørgsmålstegn er Thiago Silva og Tammy Abraham, og begge ventes at blive klar. Fuld trup til rådighed. Spændende, hvordan Thomas Tuchels “Frit-valg-på-alle-hylder”-Chelsea ser ud.

Hos gæsterne fra Everton ser det lidt værre ud på mandskabsfronten. Både Yerry Mina og Seamus Coleman fra den vanlige backlinje må sidde ude, og der er stadig tvivl om James Rodriguez. Så kan træner Carlo Ancelotti glæde sig over, at fronttrioen med Sigurdsson, Richarlison og Calvert-Lewin viser fin form. Særligt Richarlison, der er noteret for mål de seneste 4 kampe på stribe. Everton kommer fra 3 sejre i rap mod West Bromwich, Southampton og nok så væsentligt lokalrivalerne fra Liverpool. Deres opblussen i form var tiltrængt, for den kommer i kølvandet på blot 1 sejr i de foregående 6 ligakampe. Med 3 på stribe er de igen helt med i kampen om Champions League-billetterne.

Chelsea:
Thiago Silva (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Tammy Abraham (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Everton:
Robin Olsen (Mål, Reserve) – Tvivlsom
Yerry Mina (Forsvar, Fast) – Skadet
Seamus Coleman (Back, Fast) – Skadet
Fabian Delph (Midtbane, Reserve) – Skadet
Jean-Philippe Gbamin (Midtbane, Reserve) – Skadet
Tom Davies (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
James Rodriguez (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Christensen, Rüdiger; James, Kanté, Kovacic, Chilwell; Werner, Mount; Abraham.

Everton forventet startopstilling: Pickford; Holgate, Godfrey, Keane, Digne; Doucouré, Allan, Davies; Sigurdsson, Richarlison; Calvert-Lewin.

Odds-forslag: Chelsea snupper snæver sejr

Everton har ikke tabt på udebane siden 1. november. I bakspejlet vil de nok ærgre sig over trods udebane at have mistet 6 point mod Newcastle og Southampton i slut-oktober og start-november, men omvendt kan de glæde sig over at have slået Tottenham, Leicester og altså Liverpool på udebane. Faktisk har de vundet 9 af deres 13 udekampe og blot tabt de 2 førnævnte. Det er måske ikke værd at klage over.

Spørgsmålet er, om de kan få den fine udestatistik med til Stamford Bridge, for de seneste 12 indbyrdes ligamøder mellem disse 2 mandskaber er endt med 8 hjemmesejre, 3 uafgjorte og 1 enkelt udesejr. Og de seneste 25 møder på Stamford Bridge er endt med 14 sejre til Chelsea og 11 uafgjorte. Seneste sejr i Premier League til Everton ude over Chelsea var 26. november 1994. Det er altså mere end 26 år siden.

Historien og Evertons manglende evne til at hente fuld gevinst på Stamford Bridge gør, at anbefalingen går i Chelseas retning, men Carlo Ancelotti forstår at indstille sit mandskab, så det er en stor mundfuld for alle modstandere. 5 af Tuchels 7 sejre med Chelsea har været med præcis 1 mål. Det bliver også anbefalingen her.

SpilXperten.com anbefaler: (0-1) X til odds 3,65 – SPIL HER >>*

Chelsea – Everton: Statistik, topscorer og H2H

– Chelsea er på 4. pladsen i tabellen med 47 point for 27 kampe.

– Deres samlede statistik er 13-8-6 med scoren 42:25. På hjemmebane er de noteret for 6-5-2 og 23:11.

– Everton er en plads længere nede i stillingen – på 5. pladsen – med 46 point men for bare 26 kampe.

– Statistikken for gæsterne hedder 14-4-8 og 39:33. På udebane er det imponerende 9-2-2 med scoren 21:13.

– Hos Chelsea er Tammy Abraham flittigste målskytte med 6 scoringer.

– Dominic Calvert-Lewin er topscorer for Everton med foreløbig 13 sæsonmål.

– Seneste duel mellem de 2 på Stamford Bridge fandt sted for nøjagtigt et år siden – 8. marts 2020 – og dét opgør vandt Chelsea knusende 4-0.

– Denne sæsons første møde var på Goodison Park i Liverpool i december. Slutresultatet 1-0 til Everton på straffescoring af Gylfi Sigurdsson.

Expected Goals: Chelsea vs. Everton – de seneste tre kampe

Chelsea
Liverpool – Chelsea (0-1) 0,34 – 1,51 xG
Chelsea – Manchester United (0-0) 0,98 – 0,48 xG
Atletico Madrid – Chelsea (0-1) 0,74 – 0,50 xG (Champions League)

Everton
West Bromwich – Everton (0-1) 1,05 – 1,26 xG
Everton – Southampton (1-0) 0,58 – 1,41 xG
Liverpool – Everton (0-2) 1,32 – 1,73 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Chelsea – Everton den 8. marts 2021

Vil du livestreame Liga-kampen mellem Chelsea og Everton, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Chelsea – Everton hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Chelsea - Everton d. 8. marts 2021*

Skriv et svar