18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Chelsea – Atletico Madrid: Odds og optakt d. 17. marts 2021

<b>Dommer:</b>Chelsea – Atletico Madrid” title=”<b>Dommer:</b>Chelsea – Atletico Madrid” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Det er 2 giganter, der mødes på Stamford Bridge i direkte duel om en billet til årets Champions League-kvartfinaler. Chelsea tager mod Atletico Madrid. Første opgør på Wanda Metropolitano i Madrid endte 1-0 til Chelsea, så de har alle kort på hånden, og de er stadig i forrygende form som direkte følge af, at tyske Thomas Tuchel overtog trænersædet. Har Atletico Madrid-træner Diego Simeone et trick eller to, der kan vende opgøret til gæsternes fordel? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea – Atletico Madrid. Der er kampstart onsdag d. 17. marts 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Chelsea – Atletico Madrid

Første opgør var tæt og intenst, og oddsene tyder på, at bookmakerne forventer endnu en jævnbyrdig duel – dog med Chelsea som kneben favorit.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Chelsea – Atletico Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato, Italien
Stadion:: Stamford Bridge, London
Vejret: 10° og let vind

Optakt til Chelsea – Atletico Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Chelsea kan som den eneste af de to fremvise en samlet sejr i Champions League. Tilbage i 2012 løb de med hele molevitten, og det har Atletico Madrid aldrig præsteret. Til gengæld har de været i hele 3 finaler – de 2 seneste i 2014 og 2016. Men altså aldrig vundet. Chelsea ligner lige nu et solidt bud på et hold, der kan være med helt til målstregen i årets turnering.

Det er bemærkelsesværdigt, hvordan de har udviklet sig, siden Thomas Tuchel kom til. Statistikken bliver hele tiden mere og mere imponerende, og de er nu på 12 kampe med tyskeren som træner. Det har givet 8 sejre og 4 uafgjorte og altså stadig ingen nederlag. Målscoren er 13:2, så ud over det selvmål, Antonio Rüdiger har lavet undervejs, er det kun Southamptons Takumi Minamino, der har scoret mod Chelsea.

13 mål i 12 kampe er nu ikke just imponerende isoleret set, men det har dog givet 22 point i 10 ligakampe og sejre i både Fa Cup og Champions League. Holdet er på tabellens 4. plads og klar bejler til Champions League-billetter næste sæson også. Og på lørdag venter en tilsyneladende overkommelig FA Cup-kvartfinale hjemme på Stamford Bridge mod Sheffield United, og vinder de både den og går videre mod Atletico Madrid, er det vel kun en bette skønhedsplet, at de ikke scorer helt så mange mål, som man kunne ønske sig. Det føles, som om det nok skal komme, hvis bare tyskeren får tid til at arbejde med mandskabet.

Tid har Diego Simeone sandelig haft i Atletico Madrid. Hvis han stadig er Atletico Madrid-træner, når det bliver Lillejuleaften, vil han have været på posten i 10 år. Et halvt år efter han blev ansat, vandt Atletico Madrid Europa League, og den følgende sæson bankede de Chelsea i Super Cuppen med hele 4-1. Siden er det gået slag i slag, og Atletico Madrid er nu hvert år med i jagten på La Liga-trofæet, de er fast inventar i Champions League, og 5 af de seneste 8 foregående sæsoner har de endda mindst været i kvartfinalen.

Så det er lidt uvant for dem at være på vej ud af turneringen allerede. Men de har haft et dyk i form. Op til det første møde med Chelsea løb de ind i 2 uafgjorte og 1 tabt i de sidste 4 før englændernes besøg. Dermed blev mesterskabskampen genåbnet, efter det længe så ud til, Atletico Madrid relativt ubesværet kunne køre guldet hjem fra spids. Nu har Barcelona en kamp på hånden og kan reducere forspringet til 4 point.

Siden nederlaget til Chelsea har effektiviteten været stigende, og Atletico Madrid har hentet 8 point i 4 kampe, og selv om de måtte nøjes med 0-0 mod Getafe i weekenden, kan de glæde sig over, de bare har lukket 2 mål ind de seneste 4 kampe. At hente en 1-0-sejr på en vanskelig udebane er ikke helt fremmed for Atletico Madrid, så intet er afgjort, før den italienske dommer Daniele Orsato fløjter for sidste gang onsdag aften.

Chelsea:
Thiago Silva (Forsvar, Fast) – Skadet
Jorginho (Midtbane, Fast) – Karantæne
Mason Mount (Midtbane, Fast) – Karantæne
Tammy Abraham (Angreb, Fast) – Skadet

Atletico Madrid:

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Christensen, Rüdiger; Kanté, Kovacic; James, Ziyech, Havertz, Marcos Alonso; Giroud.

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Savic, Felipe, Hermoso; Trippier, Koke, Lemar, Carrasco; Llorente; Joao Felix, Suarez.

Odds-forslag: 2 taktisk begavede trænere kan låse hinanden fast

Siden Thomas Tuchel begyndte at bestemme, hvordan Chelsea skal spille, har de spillet 12 kampe, hvoraf de 11 af dem har budt på højst 2 mål. 13 scoringer i 12 kampe giver et snit på 1,08 mål. Samtidig kan de med 1-0 fra første opgør godt lige holde hestene i stalden og se kampens udvikling an, før de kaster sig ud i en storoffensiv. Jo længere de kan holde spanierne fra at score, des bedre. Og det vil spanierne formentlig også være tilfredse med, for fra 0-0 er de bare 1 mål fra en forlængelse.

Atletico Madrid formår næsten altid at gøre alle kampe kompakte, intense og dramatiske. De seneste 7 kampe i La Liga er der højst scoret 2 mål i de 6 af dem. I Champions League-kampene i denne sæson er de seneste 5 kampe gået under 3 scoringer. I de indbyrdes kampe er målsnittet kun gået én vej, siden de 2 hold mødte hinanden for første gang i 2009. Dengang faldt der 4 mål i begge opgør, og da de sæsonen efter spillede Super Cup, faldt der 5 mål. Så mødtes de i gruppespillet i 2014 med 0-0 og 3-1 til Atletico som følge. Derefter igen i 2017, hvor det endte 2-1 og 1-1. Og i første opgør denne gang 1-0 til Chelsea.

Chelsea er involveret i målfattige kampe på stribe. Atletico Madrid er det samme i La Liga. Deres indbyrdes kampe har i nyere tid været tætte og målfattige. Og resultatet fra første kamp giver egentlig begge mandskaber god grund til at holde fast i de 0-0, som kampen begynder med. Selv hvis der skulle falde en scoring til Atletico Madrid, vil det ikke være katastrofalt for Chelsea. Men scorer Chelsea, vil det tvinge Atletico Madrid frem på banen. Det er bare mere tvivlsomt, om de har den fornødne kvalitet til at score 2 gange på Chelsea i englændernes nuværende form. Anbefalingen bliver at gå med under 2,5 scoringer.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 1,65 – SPIL HER >>*

Chelsea – Atletico Madrid: Statistik, topscorer og H2H

– Chelsea er nummer 4 i Premier League med 51 point efter 29 runder.

– I efterårets gruppespil blev Chelsea sat sammen med Sevilla, Krasnodar og Rennes, og de endte som gruppevinder med statistikken 4-20 og 14:2.

– 63 point i 27 kampe er stadig nok for Atletico Madrid til at toppe La Liga.

– Atletico Madrid havde fornøjelsen af Bayern München, Salzburg og Lokomotiv Moskva, og selv om tallene var ikke imponerende 2-3-1 med negativ score på 7:8, var det nok til en 2. plads og avancement.

– Olivier Giroud har scoret 6 gange for Chelsea i sæsonens europæiske kampe, og det gør ham til holdets topscorer. I Premier League er franskmanden overgået af både Jorginho og Tammy Abraham med hver 6 mål.

– Joao Felix er sæsonens topscorer for Atletico Madrid i Champions League med 3 scoringer. Luis Suarez er flittigste målskytte i ligaen, hvor han har nettet 18 gange i 24 kampe.

– De 2 klubbers første opgør i denne ⅛-finale endte 1-0 til Chelsea. Kampen blev spillet på Arena Nationala i Bukarest.

– Det var 8. gang, de mødtes i europæisk sammenhæng. Chelsea har vundet 3 gange, Atletico har 2 sejre, og 2 er endt uafgjort. Scoren er så tæt som 12:11 i Chelseas favør.

Expected Goals: Chelsea vs. Atletico Madrid – de seneste tre kampe

Chelsea
Leeds – Chelsea (0-0) 0,59 – 1,15 xG
Chelsea – Everton (2-0) 2,09 – 0,25 xG
Liverpool – Chelsea (0-1) 0,34 – 1,51 xG

Atletico Madrid
Getafe – Atletico Madrid (0-0) 0,87 – 2,24 xG
Atletico Madrid – Athletic Bilbao (2-1) 1,18 – 0,37 xG
Atletico Madrid – Real Madrid (1-1) 1,36 – 2,36 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Chelsea – Atletico Madrid den 17. marts 2021

Vil du livestreame Champions League-kampen mellem Chelsea og Atletico Madrid, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Chelsea – Atletico Madrid hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Chelsea - Atletico Madrid d. 17. marts 2021*

Skriv et svar