18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Champions League finale Barcelona – Manchester United: Bookmaker bonus

Bookmaker bonus til Champions League finalen mellem Barcelona og Manchester United på www.spilxperten.comBookmakerne spytter i forbindelse med Champions League finalen lørdag aften oddstilbud ud i stride strømme, så der er gode muligheder for at finde en bookmaker bonus og placere sine Barcelona – Manchester United odds. Nedenfor kan du se nogle af de bonusser, som bookmakerne har i anledning af Champions League finalen.

Bookmaker bonus: Barcelona – Manchester United odds

Bet365
Placer et før-kampstart væddemål på Champions League finalen, og så giver Bet365 dig et gratis Liveodds væddemål til den store kamp. Bare placer et væddemål før kick-off, og når kampen er startet, placerer du et væddemål på et hvilket som helst Liveodds marked. Hvis du taber dit FØRSTE Liveodds væddemål, så refunderer vi denne indsats, svarende til værdien af dit største før-kampstart væddemål (op til 250 kr eller tilsvarende valuta).

Bet24
Sæt et single væddemål på præcis 49 kr. med din mobil på Champions League finalen (alle markeder tæller), og hvis du taber det, så refunderer Bet24 50 kr. Refunderingen vil blive krediteret indenfor to arbejdsdage, og der er kun én refundering per kunde. Derudover giver Bet24 nye kunder op til 500 kroner i bookmaker bonus. Kom i gang med begge dele via logoet nedenunder.

Bet24 kører i øjeblikket Bet24 med en flot 100 % velkomstbonus på op til 500 DKK. Du kan hente din bonus ved at klikke på logoet.

Nordicbet
Hvis dit første LiveBet på Champions League-finalen ikke giver gevinst, får du din indsats tilbage – op til 100 kroner! Med LiveBet spiller du på sportskampe, mens de er i gang. Hvis du ikke har prøvet før, er chancen der nu. Du kan vinde, men du kan ikke tabe! Du får det risikofrie spil ved at gå til indbetaling og indtaste bonuskoden “CHAMPLIVE”. Livebet på kampen, og taber du ikke, så refunderer Nordicbet op til 100 kroner indenfor 24 timer efter finalens afslutning. Derudover giver Nordicbet op til 1000 kroner til nye kunder i bookmaker bonus, som kan fås via linket herunder.

STOR VELKOMSTBONUS: Nordibet Få op til 1000 DKK i velkomstbonus hos en af de mest populære bookmakere i Skandinavien. Hent bonussen via logoet!

Gamebookers
Spil på ‘anytime goalscorer’ hos Gamebookers, som også tæller ekstratiden på 30 minutter med, såfremt kampen er uafgjort efter 90 minutter. Du får altså 30 minutter mere til, at din spiller kan score. Hvis din spiller scorer to gange i kampen, så fordobler Gamebookers oddset på din ‘anytime goalscorer’-spiller, og scorer han tre gange, så tredobler de dit odds. Samtidig giver de op til €20 i bookmaker bonus til nye kunder.

Besøg Gamebookers nu: Få begge Gamebookers’ Champions League tilbud

Betsson
Sats €5 på målscoren i Champions League-finalen, og så kan du vinde en af disse bonusser:

3€ i Casinoet
1 GRATIS skrabelod
1 poker freeroll billet
1 billet til Match of your Dreams Lottery

Udover dette tilbud giver Betsson nye kunder en bookmaker bonus op til 666 kroner.

Det hele kan du få fat i her: Betssons bookmaker bonus

Skriv et svar