18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Celtic – Rangers: Odds og optakt d. 21. marts 2021

Celtic - Rangers Mesterskabet er afgjort i Skotland. 7. marts sikrede Rangers sig guldet og brød dermed 9 års titler i træk til rivalerne fra Celtic. I første kamp efter guldet blev sikret, brager Celtic og Rangers sammen på Celtic Park. Der er meget mere end guld, point og mesterskaber på spil i Skotlands største opgør. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Celtic – Rangers. Der er kampstart søndag d. 21. marts 2021 kl. 13:00. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

SpilXpoden

Odds på Celtic – Rangers

Oddsene på kampen afslører, at vi kan forvente en lige kamp, men hvis bookmakerne skal pege på en vinder, vil de pege på Rangers.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Celtic – Rangers: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Willie Collum
Stadion:: Celtic Park, Glasgow
Vejret: 8°, svag vind og overskyet

Optakt til Celtic – Rangers: Skader, karantæner og startopstillinger

9 mesterskaber i træk har Celtic hentet i det skotske. Men i denne sæson har de været helt ved siden af sig selv, og mørke skyer er trukket op over Celtic Park. Træner Neil Lennon har taget sine notater og gode tøj og har forladt posten. Så nu er det John Kennedy, der står i spidsen for holdet, og hans første gerning har sammen med holdet været at træffe den beslutning, at der ikke bliver en respektfuld hyldning af Rangers, når de kommer til Celtic Park som nykårede mestre. Fordi Rangers ikke hyldede Celtic, da de vandt mesterskabet i 2019 og efterfølgende besøgte Ibrox. Så er linjerne jo kridtet op fra start.

Celtic har da også en hel del at bevise og revanchere. De har tabt sæsonens 2 første møder med Rangers uden at score, men de har aldrig i hele klubbens historie gået igennem en hel sæson uden at score mod Rangers. Sidst Celtic tabte 3 Old Firms i samme sæson var i 1999-2000. Det har været en helt igennem elendig sæson for Celtic. I de sidste 12 kampe frem mod årsskiftet vandt de bare 2, og det var i virkeligheden nok allerede her, mesterskabet blev afgjort. Nu må de finde trøst og håb i det faktum, at de har vundet deres seneste 3 hjemmekampe i The Premiership, og de vil gøre alt for, at det bliver til nummer 4 på stribe søndag.

Rangers har ikke tabt en eneste kamp i sæsonen. Af deres 32 kampe har de vundet 28, og de har spillet en suveræn sæson, som de altså kroner med mesterskabet sikret 6 kampe før afslutningen. Det er 9 sæsoner siden, Rangers blev tvangsnedrykket til den 4. bedste række, og i de 9 sæsoner har Celtic vundet mesterskabet hvert eneste år. Med disse guldmedaljer melder Rangers sig for alvor tilbage i toppen af skotsk fodbold.

De havde dog nok drømt om en anden fejring end dén, de var ude for i torsdagens Europa League-møde med Slavia Prag. Efter 1-1 i det første opgør var Rangers favoritter hjemme på Ibrox, men et kløgtigt spillende Slavia Prag-hold viste sig en for stor mundfuld, og tjekkerne rejste hjem med en 2-0-sejr og billetter til kvartfinalen. Rangers derimod indkasserede ud over nederlaget også 2 røde kort og viste generelt stor frustration, som kampen skred frem. Om de kan bruge den frustration som brændstof mod Celtic bliver interessant at følge, for selv om de har mesterskabet på plads, vil de helt sikkert ikke overlade en millimeter til rivalerne i dette opgør.

Celtic:
Christopher Julien (Forsvar, Reserve) – Skadet
Mikey Johnston (Kant, Reserve) – Skadet

Rangers:
Nathan Patterson (Back, Fast) – Tvivlsom
James Tavernier (Angreb, Fast) – Tvivlsom
Nikola Katic (Forsvar, Reserve) – Skadet
Ryan Jack (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Celtic forventet startopstilling: Bain; Kenny, Welsh, Ajer, Laxalt; Turnbull, Brown, McGregor; Christie; Elyounoussi, Edouard.

Rangers forventet startopstilling: Macgregor; Balogun, Goldson, Helander, Barisic; Arfield, Davis, Kamara; Aribo, Morelos, Kent.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Drama skal der nok komme. Men falder der også mange mål?

De seneste 12 versioner af Old Firm er endt med en vinder. 7 gange har Celtic vundet, mens Rangers altså har 5 sejre i den periode og ydermere sejre i de seneste 3 indbyrdes møder. Uafgjort ligger ikke lige for, når de 2 storklubber brager sammen i al deres politiske, religiøse og sociale vælde. Der er meget på spil, og lige nu er vægtskålen for første gang i et årti tippet til Rangers. Dét vil Celtic givetvis forsøge at ændre på.

Men i Celtics seneste 4 kampe i ligaen er der bare scoret 3 mål i alt, mens der i 5 af Rangers 7 seneste kampe er faldet højst 2 scoringer. Det ligner på forhånd et opgør, hvor der vil være mere fokus på nerve, intensitet og dueller end på decideret velpoleret angrebsspil. 7 af de seneste 9 indbyrdes møder har budt på højst 2 scoringer.

Selv om mesterskabet er afgjort, er der ingen tvivl om, at ingen af holdene vil tabe denne kamp, og de kommer til at sælge sig enormt dyrt. Rangers beviste torsdag, at de har masser af værktøjer i den retning, mens Celtic givetvis vil have en hel sæsons opsparede skuffelser og ydmygelser, de er klar til at spille ind med. Det bliver tæt, det bliver formentlig en kende dramatisk, men det bliver ikke målrigt. Anbefalingen er at spille på under 2,5 scoringer.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Celtic – Rangers: Statistik, topscorer og H2H

– Celtic er nummer 2 i den skotske Premiership med 68 point efter 32 runder.

– Statistikken for Celtic er 20-8-4 og målscoren 65:23. Hjemme på Hampden Park har de 11-3-2 og 30:10.

– Rangers har allerede vundet ligaen, og de er noteret for 88 point i 32 kampe.

– De nykårede mestre har ikke tabt en kamp hele sæsonen, og statistikken aktuelt hedder 28-4-0 med scoren 77:9. På udebane har de 12-4-0 og 30:7.

– Celtics topscorer er Odsonne Edouard, der har nettet 16 gange i sæsonen.

– Hos Rangers er engelske James Tavernier topscorer med 11 sæsontræffere. Han er dog tvivlsom til dette møde og spillede ikke i torsdagens Europa League-opgør.

– Det er tredje gang, de 2 klubber mødes i ligaen i denne sæson. Rangers har vundet begge de foregående kampe. 1-0 hjemme på Ibrox 2. januar 2021 og 2-0 på Celtic Park 17. oktober.

Expected Goals: Celtic vs. Rangers – de seneste tre kampe

Celtic
Dundee United – Celtic (0-0) 0,20 – 2,23 xG
Celtic – Aberdeen (1-0) 1,77 – 0,84 xG
Ross County – Celtic (1-0) 0,78 – 1,68 xG

Rangers
Rangers – Slavia Prag (0-2) 0,63 – 0,44 xG (Europa League)
Slavia Prag – Rangers (1-1) 0,88 – 0,91 xG
Rangers – St. Mirren (3-0) 1,26 – 0,66 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Celtic – Rangers d. 21. marts 2021

Vil du streame og spille på kampen fra den skotske Premiership? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Optakt til og odds på Celtic - Rangers d. 21. marts 2021*

Skriv et svar