18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Celta Vigo – Real Madrid: Odds og optakt den 20. marts 2021

 Celta Vigo - Real Madrid Sæsonen kan måske alligevel ende med succes for Real Madrid, de er videre i Champions League, og Atleticos forspring i toppen af La Liga skrumper stille ind. Kan madrilenerne sætte 3 point mere ind på kontoen lørdag eftermiddag i Vigo? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Celta Vigo – Real Madrid. Der er kampstart lørdag d. 20. marts 2021 kl. 16:15. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Celta Vigo – Real Madrid

Oddsene viser at bookmakerne vurderer Real Madrid som favoritter til opgøret.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Celta Vigo – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion:: Estadio de Balaídos, Vigo
Vejret: 14°, fuld sol, svag vind

Optakt til Celta Vigo – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Aaarh, det var på et hængende hår da Celta i sidste sæson undgik nedrykning! Faktisk var det anden sæson i træk hvor Celta indtog pladsen lige over stregen. De må derfor være ellevilde i Celta, for i denne sæson er der ingen fare på færde! Vi finder dem på 10.pladsen med 11 point ned til stregen, og 8 point op til europæiske pladser. Det er kun blevet til et enkelt nederlag i de seneste otte kampe, et meget bedre pointsnit end de hold, som kæmper i bunden af rækken. Der er ro i maven, og det virker til at Celta kan spille nogenlunde frit i resten af sæsonen, for det virker urealistisk, at de kan stile efter en top-6 placering, og nedrykningsspøgelset er på lang afstand.

Det begynder for alvor at lysne i Madrid efter en sæson på det jævne. Den vanvittigt lange skadesliste er skrumpet gevaldigt ind på det sidste, og de fleste af de bærende profiler er tilbage på banen. Tirsdag sikrede de sig videre deltagelse i Champions League efter en overbevisende indsats imod Atalanta, som blev sendt hjem til Bergamo med et 3-1 nederlag. Madrilenerne var i fuld kontrol igennem hele kampen, og der var aldrig rigtig tvivl om udfaldet af den kamp. I La Liga er bysbørnene fra Atletico begyndt at ryste i bukserne, og Real Madrid og Barcelona haler stille men sikkert ind på dem uge efter uge. I sidste weekend sikrede Los Blancos sig tre vigtige point på et sent mål af tilbagevendte Benzema, hans mål har virkelig været savnet, for defensiven har fungeret upåklageligt på det sidste. Der skal hentes sejr på sejr, hvis de skal op og slå Atletico af pinden, men det ser lovende ud!

Celta Vigo:
David Junca (Back, Reserve) – Skadet
Sergio Alvarez (Målmand, Reserve) – Skadet

Real Madrid:
Dani Carvajal (Forsvar, Fast) – Skadet
Eden Hazard (Kant, Fast) – Skadet

Celta Vigo forventet startopstilling: Villar; Vasquez, Murillo, Araujo, Martin; Tapia, Mendezi, Suarez, Nolito; Aspas, Mina.

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Vazquez, Varane, Ramos, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Vinicious, Benzema, Asensio.

Odds-forslag: Der bliver serveret en presbold til Atletico

Hjemmeholdet ser meget mere stabile ud end vi har set dem i de sidste par sæsoner, for en gang skyld skal de ikke ud i redningsaktion for at sikre sig overlevelse i La Liga. Gæsterne fra Madrid har hakket sig igennem sæsonen, men lige nu ser det lovende ud for de forsvarende mestre, som igen kan begynde at drømme stort.

Otte kampe med blot et nederlag til hjemmeholdet er en fin statistik, men modstanden har været af overkommelig karakter, og ud af de otte kampe er det blot blevet til to sejre. Mest bemærkelsesværdigt var deres 2-2 kamp imod førerholdet fra Atletico, så de kan altså byde de store hold op til dans når de rammer dagen. Real Madrid er inde i en fin stime med ni kampe i træk uden nederlag, herunder syv sejre. Det er altså meget godt, når man tænker på det skadeshelvede de har været igennem! De har ikke kørt nogen af modstanderne midt over, men de har skrabet fint med point sammen på det sidste. De fleste profiler er tilbage nu, og tirsdagens kamp imod Atalanta, bød på en virkelig god præstation. Det har virkelig lunet at få Benzema tilbage, og han har banket kasser ind siden hans comeback. Håbet spirer i Real Madrid, og med en sejr her kan de lægge yderligere pres på bysbørnene fra Atletico. Med madrilenernes opadgående formkurve in mente, og et Celta hold uden det store på spil, kan vi kun se ét udfald lørdag eftermiddag. Det bliver en udesejr, og presset øges på Atletico i toppen.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tallet til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Celta Vigo – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H.

– Det er meget bedre i denne sæson for Celta, nedrykningszonen er på lang afstand! Vi finder dem på 10.pladsen med en statistik på 8-10-9 og en målscore på 34:40.

– Der er nu kun 6 point fra Real op til Atletico på 1.pladsen, så håbet lever i den grad for Los Blancos! De indtager 3.pladsen i La Liga med en statistik for sæsonen på 17-6-4 og en målscore på 46:22.

– Igennem mange sæsoner har hjemmeholdet været dybt afhængige af Iago Aspas evner i offensiven, det gør sig også gældende i denne sæson, Aspas er topscorer for Celta med 9 mål i La Liga.

– Benzema er den absolutte skarpretter i Real Madrid, han har lavet fire mål i de seneste tre kampe. I La Liga står han noteret for 15 kasser.

– Det er ikke så uventet, at der står Real Madrid på de fleste sejre i de indbyrdes opgør, i sæsonens første opgør blev det da også til en sikker sejr til madrilenerne på 2-0.

Expected Goals: Celta Vigo vs. Real Madrid – de seneste tre kampe

Celta Vigo
Celta de Vigo – Athletic Bilbao (0-0) 0,92 – 1,1 xG
Huesca – Celta de Vigo (3-4) 1,66 – 1,47 xG
Celta de Vigo – Real Valladolid (1-1) 0,66 – 1,47 xG

Real Madrid
Real Madrid – Atalanta (3-1) 2,93 – 1,2 xG
Real Madrid – Elche (2-1) 1,41 – 0,53 xG
Atletico Madrid – Real Madrid (1-1) 1,36 – 2,36 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Celta Vigo – Real Madrid d. 20. marts 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Optakt til og odds på Celta Vigo - Real Madrid d. 20. marts 2021*

Skriv et svar