18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Burnley – Leicester: Odds og optakt d. 3. marts 2021

<b>Dommer:</b>Burnley – Leicester” title=”<b>Dommer:</b>Burnley – Leicester” style=”float:right” class=”textparser-right” /> 4 kampe uden nederlag fik en brat afslutning for Burnley, da de søndag blev knust 4-0 af Tottenham. Nu får Burnley besøg af Leicester, og rævene har været meget, meget uhøflige gæster det meste af Premier League-sæsonen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Burnley – Leicester. Der er kampstart onsdag d. 3. marts 2021 kl. 19:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Burnley – Leicester

Oddsene tildeler gæsterne favoritværdigheden i dette opgør.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Burnley – Leicester: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andy Madley
Stadion:: Turf Moor, Burnley
Vejret: 5°, svag vind og regn

Optakt til Burnley – Leicester: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er 5 point til nedrykningspladserne for Burnley. Deres ellers fornuftige stime på 3 uafgjorte og 1 sejr satte Tottenham en 4-0-stopper for i weekenden, og nu kommer Leicester på besøg. Burnley på hjemmebane er en lumsk modstander for de fleste. Af holdets 13 kampe på Turf Moor i sæsonen er kun 2 blevet afgjort med mere end et enkelt måls margin. De har tabt 2-0 til Manchester City og 3-0 til Chelsea. Af de resterende 11 har Burnley vundet 4 med præcis ét mål. De har tabt 3 med præcis ét mål. Og 4 er endt uafgjort. De er med andre ord ikke et hold, man bare ruller henover. I hvert fald ikke hjemme på Turf Moor.

Burnley mangler at møde 4 af de øvrige 6 hold blandt ligaens 7 nederste, I de 3 sidste runder byder 2 af kampene på møder med Fulham og Sheffield United, som begge er under stregen aktuelt. Det er tæt på, at sejre i de 2 kampe vil være nok til redning for Burnley. Og så vil alle andre point jo bare være bonus. Men tør de sigte så målrettet efter 2 kampe så sent på sæsonen? Mon ikke de håber på at profitere af Leicesters nuværende form?

For den er ikke god. Træner Brendan Rodgers har i den forgangne uge både set sit hold ryge ud af Europa League ved efter 0-0 på udebane at tabe hjemmekampen mod Slavia Prag med 2-0. Og søndag blev holdet sat til vægs igen hjemme på King Power Stadium, da Arsenal tog alle 3 point med hjem til London med 3-1-sejr. Der er dog stadig 5 point ned til 5. pladsen for Leicester, så håbet om Champions League-billetter lever endnu.

Burnley:
Erik Pieters (Back, Fast) – Tvivlsom
Dale Stephens (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
Robbie Brady (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
Johann Berg Gudmundsson (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
Ashley Barnes (Angreb, Fast) – Skadet
Chris Wood (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Leicester:
Wesley Fofana (Forsvar, Fast) – Skadet
Wes Morgan (Forsvar, Reserve) – Skadet
James Justin (Back, Fast) – Skadet
Dennis Praet (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
James Maddison (Midtbane, Fast) – Skadet
Ayoze Perez (Angreb, Fast) – Skadet
Harvey Barnes (Angreb, Fast) – Skadet

Burnley forventet startopstilling: Pope; Lawton, Tarkowski, Mee, Taylor; Brownhill, Westwood, Cork, McNeill; Vydra, Rodriguez.

Leicester forventet startopstilling: Schmeichel; Pereira, Evans, Söyüncü, Thomas; Ndidi, Tielemans; Albrighton, Maddison, Barnes; Vardy.

Odds-forslag: Leicester affejer krisetegn og snupper snæver sejr

2 nederlag på hjemmebane i samme uge. Det er ikke helt godt. Men Leicester kan måske glæde sig over, at de er bedre ude end hjemme i denne sæson. Faktisk har de været forrygende gode på udebane, hvor de kun har tabt en enkelt kamp hele sæsonen. Undervejs har de smadret Manchester City 5-2 på Etihad, og Tottenham er slået 2-0. De er enormt ubehagelige at have besøg af.

Så selv om Burnley næsten altid er med i kamp om pointene frem til slutfløjtet på Turf Moor, ligner det en Leicester-sejr. Spørgsmålet er, om alarmklokkerne skal ringe efter den elendige præstation mod Slavia Prag? For nederlaget til Arsenal kom på hjemmebane. Det er der åbenbart bare en vis risiko for i denne sæson for Leicester.

En kombination af Burnleys tendens til tætte hjemmekampe og Leicesters forrygende evne til at vinde på udebane leder tankerne hen på udesejr. Men det bliver næppe en storsejr, for det tillader det taktisk disciplinerede og evindeligt kæmpende Burnley yderst sjældent på Turf Moor. Så anbefalingen her bliver, at Leicester vinder med præcis ét mål.

SpilXperten.com anbefaler: (1-0) X til odds 3,90 – SPIL HER >>*

Læs også: Søren Sorgenfris gennemgang af midtuge runden

Burnley – Leicester: Statistik, topscorer og H2H

– Hjemmeholdet Burnley er på en 15. plads i Premier League. De har 28 point efter 26 runder.

– Det samlede udbytte for Burnley er 7-7-12 og en målforskel på 18:34. Når de spiller hjemme, hedder det 4-4-5 og 10:14.

– Leicester er nummer 3 i tabellen med 49 point for 26 kampe.

– Statistikken for gæsterne er 15-4-7 og 45:30. Når de er på udebane, har de noteret 9-3-1 med scoren 25:11.

– Hos Burnley er Chris Wood topscorer, og han er noteret for 4 scoringer.

– Jamie Vardy er topscorer for Leicester med 12 pletskud i sæsonen.

– Sæsonens første møde mellem de 2 endte med 4-2-sejr til Leicester på deres King Power Stadium.

– Seneste indbyrdes duel på Turf Moor skal vi tilbage til 19. januar sidste år for at finde. Dengang løb Burnley med de 3 point via en 2-1-sejr.

Expected Goals: Burnley vs. Leicester – de seneste tre kampe

Burnley
Tottenham – Burnley (4-0) 2,25 – 0,73 xG
Burnley – West Bromwich (0-0) 0,22 – 1,04 xG
Burnley – Fulham (1-1) 0,84 – 1,35 xG

Leicester
Leicester – Arsenal (1-3) 0,48 – 2,00 xG
Leicester – Slavia Prag (0-2) 0,60 – 0,71 xG (Europa League)
Aston Villa – Leicester (1-2) 1,13 – 1,61 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Burnley – Leicester den 3. marts 2021

Vil du livestreame Premier League-kampen mellem Burnley og Leicester, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Burnley – Leicester hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Burnley - Leicester d. 3. marts 2021*

Skriv et svar