18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brooklyn Nets – L.A. Clippers: Odds og optakt d. 22. februar 2021

Brooklyn Nets - L.A. ClippersNatten til mandag venter der noget af en lækkerbisken. To af de aller stærkeste hold i NBA, med hele fem nykårede All-Star spillere. Der er rigeligt at glæde sig til, når L.A. Clippers tager imod Brooklyn Nets. Her bringes odds, optakt og spilforslag til Brooklyn Nets – L.A. Clippers, som vises direkte på TV2 Sport X fra kl. 02:00 mandag d. 22. februar 2021.

Af Magnus Fisker Andersen

Odds på Brooklyn Nets – L.A. Clippers

Bookmakerne har også Clippers, som deres favoritter til kampen.

Kampvinder – inklusiv overtid
Brooklyn Nets: 2,88 – SPIL HER >>*

L.A. Clippers: 1,48 – SPIL HER >>*

Handicap – inklusiv overtid
Brooklyn Nets +5,5: 1,93 – SPIL HER >>*

L.A. Clippers -5,5: 1,93 – SPIL HER >>*

Odds senest opdateret kl. 09.56 21. februar 2021. Odds kan ændre sig.

NBA optakt: Nets vs. Clippers – Staples Center, Los Angeles kl. 02.00 mandag d. 22/2


Natten til mandag får vi hele fem All-Star spillere at se i kampen mellem Brooklyn Nets og L.A. Clippers. Den seneste kamp mellem Nets og Clippers var aldeles seværdig, og underholdende til det sidste. Nets trak det længste strå dengang, så mon ikke Clippers vil gøre alt for at vise, de er det bedre hold. Meget tyder i hvert fald på, at vi får en lignende kamp at se igen.

Brooklyn Nets

Nets er yderst veludrustet med offensive våben, og det udmønter sig bestemt også ved, at de er det allerbedste angrebshold i NBA. De scorer over 120 point i gennemsnit per kamp. Det er faktisk ret imponerende. Udfordringen for Nets er dog stadig, at de dækker for dårligt op, hvis de skal stå med Vince Lombardi trofæet til sidst på sæsonen. Hvis de var i tvivl om denne påstand, kunne James Harden bevidne, at uagtet fantastisk angrebsspil nytter det ikke noget, hvis holdet i sidste ende ikke dækker op. Her tænker jeg selvfølgelig på Hardens fantastiske sæsoner med Houston Rockets.

I den seneste kamp mellem disse to mandskaber, blev det som nævnt en sejr til Nets. Dette skyldtes blandt andet et stærkt angreb, der blev ført an af en storspillende Kyrie Irving. Irving har i det hele taget af haft en rigtig god sæson. Han er den type spiller, hvor man bestemt ikke er i tvivl om, at kvaliteterne er til stede, men både skader og en vaklende psyke har afholdt ham fra at nå et superstjerne niveau. I år har Irving bestemt fået lov til at vise, hvor dygtig en basketballspiller han er. Dette har da også udmøntet sig i en plads blandt de startende til All-Star kampen. Hvis Irving bliver ved med at levere på dette niveau, og tilmed kan føre Nets hele vejen til et mesterskab, så vil man bestemt huske ham, som en af de allerbedste point guards i historien.

Lidt malurt i bægeret er efterhånden uundgåeligt hos Nets, og denne gang vedrører det Kevin Durant. Selvom både Kyrie Irving og James Harden begge er fantastiske spillere, så holder jeg fortsat på, at Durant er den mest værdifulde spiller for Nets. Derfor gør det rigtig ondt når, han har måtte sidde ude med fibersprængning siden kampen mod Golden State Warriors den 13. februar. Specielt med tanke på den skadeshistorik, der følger med Durant. Meldingerne lød på, at det blot var en mindre skade, og at han ville være tilbage mod L.A. Lakers, men sådan gik det altså ikke. Det bliver spændende, om Durant bliver klar til kampen mod Clippers.

L.A. Clippers

Jeg må indrømme, at Clippers er mine favoritter til at vinde mesterskabet denne sæson. Der er noget klasse og rutine over holdet, som hører sig med til et hold, der skal gå hele vejen. I seneste kamp viste de endnu engang, at de besidder noget kvalitet, der er svært for de andre hold at hamle op med. Selvom Utah Jazz er i forrygende form, så vandt Clippers alligevel den anden indbyrdes kamp mellem de to hold. Jeg synes, der lugter af et mesterskab i Los Angeles, muligvis det bliver de gule endnu engang, men jeg har store forventninger til Clippers.

Det kan nemt være disse to hold som står overfor hinanden i finalen, og her ser jeg Clippers til at have det rigtige personel til at dæmme op for den offensiv, som Nets præsenterer. Deres All-Star spillere, Kawhi Leonard og Paul George, er begge rigtig dygtige til at skabe plads til dem selv og fyre deres eget skud afsted, og vigtigst af alt er de forrygende forsvarsspillere. Både Leonard og George skal spille en god kamp, hvis Nets skal besejres.

Dér hvor Clippers har den største fordel over Nets, er i deres bredde. Det er klart, at hvis man skriver kontrakt med Kyrie Irving, James Harden og Kevin Durant, så er der ikke mange penge tilbage til resten af holdet. Dette betyder altså, at Clippers har en kæmpe fordel når staterne skal have pause. Med en bænk der tæller Marcus Morris Sr., Lou Williams, Ivica Zubac og Reggie Jackson så får man ikke meget bedre.

Dommen over Nets – Clippers: Clippers vinder på hjemmebanen


Hvis der er nogen, som skal have succes med sin opdækning mod Kyrie Irving, så er det Patrick Beverley. Han må være en af de mest irriterende spillere, at stå overfor i NBA. Derudover har Clippers en record, der hedder 11-5 på hjemmebane, og mange af de nederlag, som de har lidt, skyldtes skader. Derudover tror jeg Clippers får flere point fra deres bænk, som betyder, at noget af scoringsbyrden bliver taget lidt fra Kawhi Leonard og Paul George. Jeg tror det bliver en tæt kamp endnu engang, men med Clippers som vinder.

Bud på resultat: 126 – 120 til Clippers

Skriv første kommentar

Skriv et svar