18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brøndby – Randers: Odds og optakt d. 4. marts 2021

<b>Dommer:</b>Brøndby – Randers” title=”<b>Dommer:</b>Brøndby – Randers” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Superligaen bød på 2 vidt forskellige oplevelser for Brøndby og Randers i weekenden. Selv om begge hold tabte. Brøndby måtte overgive sig i Herning og tabte 1-0 i en kamp, der var tæt fra start til slut, og snildt kunne have givet mindst et point til Brøndby. Randers kom fint i gang i Odense, men skaderne væltede ind, og anfører Erik Marxen og topscorer Alhaji Kamara måtte udgå allerede i 1. halvleg. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby – Randers. Der er kampstart torsdag d. 4. marts 2021 kl. 20:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Brøndby – Randers

Oddsene taler deres eget sprog om en kamp, der nok bliver jævnbyrdig, men hvor Brøndby er favorit.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Brøndby – Randers: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Stadion:: Brøndby Stadion, Brøndby
Vejret: 1° og let til frisk vind

Optakt til Brøndby – Randers: Skader, karantæner og startopstillinger

I skrivende stund har Randers ikke meldt noget ud om tilstanden på de skadede spillere fra OB-kampen. Anfører Erik Marxen blev kørt på sygehuset for tjek af hovedskade, men han blev sluppet fri med det samme. Måske kan han ligefrem komme sig til denne kamp, men mon dog træner Thomas Thomasberg gambler med sin anførers helbred? Topscorer Alhaji Kamaras skade lignede en forstrækning af en slags, og det kan tage ugevis at komme over. Men han gik hurtigt ud, og måske er han alligevel klar til dette opgør. Det er værd at holde øje med trupnyt hos Randers de kommende dage. Her antager vi foreløbig, at både de 2 nævnte og backen Jesper Lauridsen alle er ude til opgøret.

Selv med fuld besætning ville det være en vanskelig opgave for Randers, for Brøndby spiller flot fodbold for tiden. 3 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag er det blevet til i 2021, og hvis man leder efter håret i suppen, kan man hæfte sig ved, at modstanden har været fra den nedre halvdel af rækken – bortset fra det ene nederlag til FC Midtjylland. Men ved nærmere inspektion ser man, at der er flow, sammenhæng, koordination og en høj indbyrdes forståelse (relationer!) hos Brøndby. De kender deres opgaver. De udfører dem pligtskyldigt, og så har de samtidig spillere med individuelle kompetencer til at træde frem og afgøre kampene, når det er nødvendigt. De ser ud til at kunne holde hele vejen til mål – og måske er det endelig tid for guld til Vestegnen igen. Hvem ved?

I Randers kan mindre end guld gøre det. Faktisk håber de bare at holde fast i top 6-placeringen, for det vil være første gang, kronjyderne slår sig igennem til Superligaens slutspil. Med 4 runder igen har de på 5. pladsen lige nu 3 point til SønderjyskE og OB på de følgende pladser, og de 2 konkurrenter møder hinanden i denne runde. I næste runde har Randers hjemmebane mod Lyngby, og selv om de kongeblå gennembankede SønderjyskE i Haderslev mandag aften, ligner det nu alligevel en fin mulighed for Randers til at hapse alle 3 point. Måske vil træner Thomasberg ligefrem spekulere i at sørge for at have sine profiler klar til weekenden ved at hvile dem torsdag aften? Det vil tiden vise.

Brøndby:
Blas Riveros (Back, Fast) – Skadet
Rezan Corlu (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Andrija Pavlovic (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Randers:
Mathias Nielsen (Forsvar, Reserve) – Skadet
Erik Marxen (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Jesper Lauridsen (Back, Fast) – Skadet
Alhaji Kamara (Angreb, Fast) – Skadet

Brøndby forventet startopstilling: Schwäbe; Hermansson, Maxsø, Jung; Mensah, Frendrup, Radosevic, Bjur; Uhre, Lindstrøm, Hedlund.

Randers forventet startopstilling: Carlgren; Kopplin, Graves, Piesinger, Kallesøe; Kehinde, Mistrati, Lauenborg, Greve; Egho, Høgh.

Odds-forslag: Brøndby vinder, men kan de holde Randers fra mål?

Vi nåede lige alle sammen at holde skarpt øje med Randers. Efter forårets 1. runde var de noteret for 6 Superligasejre i rap, og der blev talt om et hold, som er svært at slå, og som måske kunne spille med om medaljerne. Siden er det blevet 2 nederlag og 2 uafgjorte, og nu skal de være tilfredse, hvis de holder fast i slutspillet.

Brøndby er til gengæld bare fortsat i samme rille. 5 kampe i 2021. 3 sejre. 1 enkelt nederlag. 8 scoringer. Og bare 3 imod. Der er 6 point ned til ærkerivalerne fra FC København, som Brøndby møder søndag, og de vil helt sikkert gerne holde afstanden, så de kan gå ind til lokalbraget vel vidende, at de er foran FC København uanset udfaldet.

Og det kommer nok til at gå ud over et skadesramt Randers-hold. Men Brøndby har endnu ikke spillet en hjemmekamp i sæsonen uden at lukke mål ind. I 8 hjemmekampe er der i alt faldet 30 scoringer. Det er 3,75 i snit. 5 af de seneste 6 indbyrdes møder er endt med mindst 3 mål. Og 5 af de seneste 6 møder på Brøndby Stadion er endt med mindst 3 scoringer. Anbefalingen bliver over 2,5 mål.

SpilXperten.com anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Brøndby – Randers: Statistik, topscorer og H2H

– De blå-gule er på Superligaens 2. plads efter 18 runder med 37 point.

– Tallene for Brøndby hedder 12-1-5 og scoren 34:22. Når de er på hjemmebane, er det 6-1-1 og 19:11.

– Randers er nummer 5 i stillingen med 27 point for 18 kampe.

– Statistikken for gæsterne er 8-3-7, og måldifferencen siger 27:17. På udebane har kronjyderne hentet 5-1-3 og scoren 13:5.

– Brøndbys topscorer-hæder deler Mikael Uhre og Jesper Lindstrøm. De har hver scoret 9 gange i sæsonen.

– AlHaji Kamara har scoret flest mål for Randers med i alt 9 sæsonmål.

– Deres seneste dyst på Brøndby Stadion var 27. oktober 2019. Dengang vandt Brøndby 5-2. I denne sæson har de spillet i Randers. Det var 2. oktober 2020, og igen endte det med Brøndby-sejr. Med cifrene 2-1.

Expected Goals: Brøndby vs. Randers – de seneste tre kampe

Brøndby
FC Midtjylland – Brøndby (1-0) 0,98 – 1,83 xG
Brøndby – Vejle (2-1) 0,56 – 1,23 xG
Lyngby – Brøndby (0-4) 0,89 – 1,69 xG

Randers
OB – Randers (2-1) 1,15 – 2,09 xG
Randers – FC Nordsjælland (1-1) 1,99 – 1,22 xG
AaB – Randers (0-0) 1,37 – 1,64 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Brøndby – Randers den 4. marts 2021

Vil du livestreame Superliga-kampen mellem Brøndby og Randers, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Brøndby – Randers hos Viaplay Sport – KLIK HER!*
Optakt til og odds på Brøndby - Randers d. 4. marts 2021*

Skriv et svar