18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brøndby – Lyngby

Efter en af de værste starter i klubbens historie skal Brøndby forsøge at rejse sig mod overraskelsen fra Lyngby, der via en bemærkelsesværdig solid defensiv formåede at chokere både OB og FCN i spillerunde to og tre.

Brøndby ligger under stregen efter den seneste øretæve på 0-5 i det midtjyske. Intet fungerede for Tom Køhlerts udvalgte, der allerede var bagud inden uret havde passeret den første omgang på 60 sekunder. Det nok så berømte udekompleks nåede nye højder, nu med 21 kampe i streg uden nederlag. For statistik-freaks er Brøndby nu aleneindehaver af rekorden, eftersom netop dagens modstander fra Lyngby fik neutraliseret sin negative rekord, qua en 1-0 sejr i Farum.

Som endnu en streg i regningen fik Thomas Rytter rødt kort i kampen mod FCN, og han soner karantæne i denne kamp. Thomas Rasmussen er udeladt for at pleje sin skade, men ellers kan Køhlert mønstre alle mand til kampen. En startopstilling vil formentlig se ud som følger:

Stephan Andersen – Martin Spelmann, Per Nielsen, Mark Howard, Anders Randrup – Tobias Mikkelsen, Marcus Lantz, Kim Daugaard, Kasper Lorentzen – Peter Madsen, Morten "Duncan" Rasmussen.

I Lyngby er optimismen til gengæld stor, efter man har hentet fire højest uventede point i de to svære udekampe mod OB og FCN. FCN´s nederlag var det første i 11 hjemmekampe, og siger en del om Lyngbys præstation, der dog også var præget af en fremragende indsats mellem stængerne af Rune Pedersen, kombineret med en stor ineffektivitet fra farumgenserne.

Med en uges hvile bør Lyngbys slidte spillere have fået ladet batterierne op igen, og det bliver et særdeles spændende match-up mellem Kim Aabech og Mikkel Beckmann, der formentlig kommer til at stå overfor Anders Randrup og Martin Spellmann.

Til gengæld er der på ingen måde plads til at overlade chancer til Peter Madsen og Morten Duncan Rasmussen, som har sultet efter at få plads til afslutningerne. Lykkes det først kan det blive rigtig grimt for det unge Lyngby-mandskab.
Kasper Hjulmand ventes at stille med følgende holdopstilling mod Brøndby:

Rune Pedersen – Marc Møller, Morten Petersen, Jakob Bresemann, Andreas Bjelland – Nicolai Melchiorsen, Morten Christiansen – Kim Aabech – Christian Holst, Anders Jochumsen, Mikkel Beckmann.

Et identisk hold, som det, der vandt 1-0 på Farum Park for en uge siden.

Kampen kan blive en af de helt store kampe mellem to meget offensivt indstillede mandskaber. Brøndbys stormløb på hjemmebane, kombineret med Lyngbys stærke kantspil bør garantere masser af mål. Et spil på over 2,5 mål giver pt. 1,62 hos Bet365, og på den måde får vi garderet en stor Brøndby-sejr, samt en underholdende kamp med en potentiel Lyngby-sensation.

Af Benjamin Leander /SpilXperten

Skriv et svar