18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brøndby – AGF: Odds og optakt d. 21. marts 2021

<b>Dommer:</b>Brøndby – AGF” title=”<b>Dommer:</b>Brøndby – AGF” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Der er topkamp på Brøndby Stadion som afslutning på grundspillet i Superligaen. Duksene fra Brøndby tager mod nummer 3 fra AGF. Og det er værterne, der har revanche til gode fra seneste møde i Aarhus, som AGF vandt 3-1. Men Brøndbys 1. halvleg mod OB i sidste runde er muligvis sæsonens bedste halvleg. Overhovedet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby – AGF. Der er kampstart søndag d. 21. marts 2021 kl. 17:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.</p><p><a href=SpilXpoden

Odds på Brøndby – AGF

Ifølge oddsene er Superligaens tophold, Brøndby, favorit til at snuppe sejren i dette møde.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Brøndby – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt
Stadion:: Brøndby Stadion, Brøndby
Vejret: 8°, frisk vind med kraftige vindstød og mulighed for sol

Optakt til Brøndby – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

Brøndby kunne uden det ville have været urimeligt have været foran 5-0 eller 6-0 ved pausen, da de bankede OB i Odense i søndags. Kun en stærk præstation af Oliver Christensen i fynboernes mål forhindrede den totale nedsabling. Det understregede, at Brøndby har fat i noget helt rigtigt i denne sæson. De er kraftige bejlere til klubbens første guldmedaljer, siden Michael Laudrup sad på trænerbænken, og navnene på banen blandt andre var Johan Elmander, Thomas Kahlenberg og Daniel Agger. Det er 16 år siden, og det kan meget vel være tid til klubbens 11. danmarksmesterskab. Spillet er i hvert fald på meget højt niveau til tider.

De fører Superligaen med 4 point ned til nummer 2, FC Midtjylland, så uanset resultaterne søndag slutter de blå-gule som vindere af grundspillet. Derefter er der bare 10 kampe, til de kan hænge guldet om halsen. Hvis de altså kan holde forfølgerne bag sig. Brøndby har spillet 2 kampe uafgjort ud af 21. Der er en smule kamikaze over dem. De vinder. Eller de taber. Og de fleste gange vinder de. Indtil videre.

AGF er en anden slags hold. På udebane har de i 10 forsøg blot tabt 1 enkelt gang, men de har til gengæld spillet uafgjort 6 gange, og det er med til at gøre, at selv om de har tabt 1 kamp færre end Brøndby i sæsonens første 21 kampe, er de stadig 7 point efter i stillingen. Dét kan de lave om på med en sejr søndag eftermiddag, men de sidste par kampe har været et par øv-oplevelser for træner David Nielsen og hans hold.

Det blev godt nok til semifinalebilletter i DBU Pokalen mod B93, men det var næppe meningen, at kampen på udebane mod 2. divisionsholdet ligefrem skulle give nederlag på 2-1. Med 3-1 fra første kamp gik AGF trods alt videre, men det er aldrig sjovt at tabe mod hold fra lavere rækker. Og for AGF er det heller ikke sjovt længere med deres onde ånd fra Randers. Efter 1-1 i mandags er det nu 14 indbyrdes kampe siden, AGF har besejret Randers. De førte ellers 1-0, da uret gik ud på en af de allersidste omgange, men så fik Randers straffe. Som de brændte. Men de scorede på riposten, og endnu engang lykkedes det ikke for AGF at hente de 3 point mod rivalerne. Ikke den bedste optakt til at møde Superligaens førerhold på udebane.

Brøndby:
Blas Riveros (Back, Fast) – Skadet
Rezan Corlu (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
Andrija Pavlovic (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

AGF:
Jesper Juelsgård (Forsvar, Fast/Reserve) – Karantæne
Patrick Olsen (Midtbane, Fast) – Karantæne
Frederik Tingager (Forsvar, Fast) – Skadet
Niklas Backman (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Kevin Diks (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
Zach Duncan (Midtbane, Reserve) – Skadet
Daniel Arzani (Kant, Reserve) – Skadet
Søren Tengstedt (Angreb, Reserve) – Skadet

Brøndby forventet startopstilling: Schwäbe; Hermannsson, Maxsø, Jung; Mensah, Frendrup, Lindstrøm, Radosevic, Bjur; Hedlund, Uhre.

AGF forventet startopstilling: Grabara; Diks, Hausner, Sanneh, Højer; Blume, Poulsen, Grønbæk; Links, Mortensen, Thorsteinsson.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Tæt, intenst og uafgjort

Brøndby har bare et enkelt nederlag i 2021. Det knebne nederlag til FC Midtjylland i Herning, hvor de havde fortjent mindst det ene point, men det står jo ingen steder skrevet, hvad der var fortjent og ikke var. Det er også blevet til 5 sejre, og de mest imponerende af dem i de seneste runder mod henholdsvis FC København og OB. Det kan lyde lidt sært at sige det om Superligaens tophold, men de virker faktisk, som om de er i gang med en formfremgang. Så kan de jo for alvor blive uhyggelige.

I Brøndbys seneste 11 Superligakampe på hjemmebane er der i 10 af dem faldet mål til begge hold. Fjerner vi den 11. kamp – 0-0 mod Randers – er der lavet 35 mål i deres seneste 10 hjemmekampe. Altså et voldsomt snit på 3,5 scoringer pr. kamp. Hos AGF er der faldet 23 scoringer i deres 10 udekampe. Men de 10 af målene faldt i 2 kampe, så uden dem er de nede på et snit på en anelse mere end 1,5 mål pr. snit på udebane, hvor de altså også har spillet 6 uafgjorte ud af 10 forsøg.

Seneste møde i Brøndby endte 0-0, så der er sådan set indikatorer nok på, at det kan risikere at ende målfattigt i Brøndby søndag eftermiddag. Man kan også sige, Brøndby i foråret har tabt til tabellens nummer 2, mens de har slået nummer 4, og nu kommer så nummer 3 på besøg. Måske en antydning af et uafgjort resultat? Ingen taber ansigt. Ingen rykker hverken frem eller tilbage i tabellen. Og så er vi klar til slutspil. Anbefalingen er at gå med pointdeling og X.

SpilXperten.com anbefaler: X til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Brøndby – AGF: Statistik, topscorer og H2H

– Brøndby fører Superligaen med 44 point efter 21 runder.

– Statistikken for træner Niels Frederiksens mandskab hedder 14-2-5 og scoren 39:23. På hjemmebane er det 7-2-1 og 21:12.

– AGF er på 3. pladsen i tabellen med 37 point for deres 21 kampe.

– Statistikken for aarhusianerne siger 10-7-4 og 34:21. Når de er væk hjemmefra, er det 3-6-1 og 12:11.

– Mikael Uhre er noteret for 12 sæsonmål, og det gør ham til Brøndbys topscorer.

– Hos AGF er Patrick Mortensen flittigste målskytte med 12 pletskud.

– De mødtes 7. december i Aarhus, og det opgør vandt AGF 3-1.

– Seneste duel i Brøndby var 14. juni 2020, hvor de delte i en 0-0-kamp.

Expected Goals: Brøndby vs. AGF – de seneste tre kampe

Brøndby
OB – Brøndby (0-3) 0,48 – 1,33 xG
Brøndby – FC København (2-1) 1.56 – 2,60 xG
Brøndby – Randers (0-0) 0,58 – 1,46 xG

AGF
AGF – Randers (1-1) 0,50 – 1,98 xG (Randers brændt straffe -0,76)
B93 – AGF (2-1) 0,41 – 0,82 xG (DBU Pokalen)
FC Midtjylland – AGF (0-1) 0,12 – 0,94 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Brøndby – AGF den 21. marts 2021

Vil du livestreame Superliga-kampen mellem Brøndby og AGF, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Brøndby – AGF hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Brøndby - AGF d. 21. marts 2021*

Skriv et svar