18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brighton – Newcastle: Odds og optakt den 20. marts 2021

<b>Dommer:</b> Brighton – Newcastle” title=”<b>Dommer:</b> Brighton – Newcastle” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Det bliver et gys i Brighton lørdag aften! De to hold indtager positionerne lige over nedrykningsstregen, og en sejr her vil give et afgørende rygstød i denne tætte bundstrid. Ryster værterne på hånden, eller øger de forspringet til stregen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brighton – Newcastle. Der er kampstart lørdag d. 20. marts 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Brighton – Newcastle

Oddsene indikerer at værterne fra Brighton er favoritter til dette opgør.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Brighton – Newcastle: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion:: Falmer Stadium, Brighton
Vejret: 4° og frisk vind

Optakt til Brighton – Newcastle: Skader, karantæner og startopstillinger

Expected-points fænomenet fra Brighton hænger stadig fast tæt ved nedrykningsstregen, de indtager 16.pladsen i Premier League med et point mere end morgendagens modstander fra Newcastle, og tre point mere end Fulham under stregen, de har dog en kamp i hånden i forhold til nedrykningskandidaterne fra Crave Cottage. Det er helt sindssygt, at Brighton stadig er i fare for nedrykning, for hvis man kigger på xPTS, så burde vi finde dem meget længere fremme i tabellen, faktisk helt oppe på 7.pladsen. Så langt henne i sæsonen kan de næsten ikke skyde skylden på sort uheld længere, de er bare ikke skarpe nok foran kassen. Nederlagene til Crystal Palace og WBA kan betragtes som tyveri ved højlys dag, men hvis man ikke får puttet bolden i kassen, så kan man aldrig vide sig sikker. Efter fem kampe uden sejr, heriblandt tre nederlag, kom Brighton tilbage på vindersporet i seneste runde, hvor det blev til en vigtig udesejr over Southampton. Nu står den på en rigtig bundgyser imod Newcastle, som kæmper endnu mere med det end Brighton, og hvis de for en gang skyld kan udnytte bare en procentdel af deres scoringsmuligheder står de med gode muligheder på hånden lørdag aften.

Det er ved at blive liiiidt for spændende for Newcastle det her. Efter to at have endt med komfortabel afstand til nedrykningsstregen de seneste par sæsoner, hænger de nu nede på en faretruende 17.plads i Premier League, de har en margin på 2 point ned til Fulham under stregen, dog med en kamp i hånden. Forfølgerne fra Fulham virker langt mere stabile for tiden, og den resterende del af sæsonen bliver helt sikkert nervepirrende! Newcastle har fået sat en prop i defensivt i de tre seneste kampe, hvor det er blevet til tre X’er, og kun to indkasserede mål. I det mindste er der forbedring at spore der, for offensivt kommer de ikke med noget nævneværdigt.

Til dette opgør er den offensive trio, Miguel Almiron, Allan Saint-Maximin og topscorer Callum Wilson, meldt ude med skader. Det er de tre absolut farligste spillere i Newcastle truppen, og de har tilsammen stået for 16 af Newcastles 28 mål i ligaen. Et gigantisk hak i tuden på Bruce, at måtte undvære de tre profiler endnu engang.

Brighton:
Adam Webster (Forsvar, Fast) – Skadet
Aaron Connolly (Midtbane, Fast) – Skadet
Solomon March (Midtbane, Fast) – Skadet
Tariq Lamptey (Back, Fast) – Skadet
Dan Burn (Midtbane, Fast) – Skadet

Newcastle:
Fabian Schäer (Forsvar, Fast) – Skadet
Miguel Almiron (Midtbane, Fast) – Skadet
Allan Saint-Maximin (Kant, Fast) – Skadet
Callum Wilson (Angreb, Fast) – Skadet

Brighton forventet startopstilling: Sanchez; Veltman, White, Dunk, Zeqiri; Gross, Lallana; Bissouma, Trossard,; Welbeck, Maupay.

Newcastle forventet startopstilling: Dubravka; Krafth, Lascelles, Clark, Dummett; Hendrick, Shelvey, Hayden; Willock; Joelinton, Fraser.

Odds-forslag: Det sorte uheld forfølger hjemmeholdet

Det er nogle ualmindelig vigtige point, som er på spil lørdag aften på Falmer Stadium i Brighton. Fulham jagter bagfra, og med deres pointsnit på det seneste, kan ingen af de to hold vide sig sikre. Derfor ville det være sindssygt vigtigt med 3 point lørdag. Hjemmeholdet kan slå et hul på fire point ned til Newcastle med en sejr, mens en Newcastle sejr vil sende hjemmeholdet ned på 17.pladsen.

Målt på de præstationer vi har set fra de to hold igennem sæsonen, så er der ingen tvivl om, at Brighton har mest at byde på. Målt på diverse statistikker burde de ligge langt højere i tabellen, men manglende skarphed gør at de hænger fast i bunden. De kommer med en frisk sejr i tasken, i en kamp hvor de formåede at få sat bolden i kassen to gange. Gæsterne fra Newcastle er uendelig hårdt ramt på offensiv styrke, med de tre største profiler på skadesbænken. Der er gode muligheder for at udeholdet ikke kommer på tavlen, spørgsmålet er så om Brighton kan holde hovedet koldt foran mål.

Udeholdet har fået lukket nogenlunde af over de seneste tre kampe, de offensive mangler har resulteret i et større fokus på defensiven, og det kan blive svært for Brighton at bryde op. Hjemmeholdet er blevet gjort til storfavoritter af bookmakerne, og med rette, i hvert fald i forhold til den spillemæssige kvalitet. Men igennem hele sæsonen har de fået mindre end de har fortjent, og det tror vi godt kunne ske endnu engang. Vi går med en pointdeler, som det har været tilfældet i fire ud af de seneste seks indbyrdes opgør.

SpilXperten.com anbefaler: X til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Brighton – Newcastle: Statistik, topscorer og H2H

– Hjemmeholdet finder vi på 16.pladsen i Premier League med en statistik på 6-11-11 og en målscore på 29:36.

– Gæsterne fra Newcastle ligger et skridt længere nede på tabellen, på 17.pladsen. De har en statistik på 7-7-14 og en målscore på 28:45.

– Neal Maupay ligger i spidsen af Brightons topscorerliste med 7 ligatræffere.

– Newcastles topscorer er Callum Wilson, som har scoret 10 mål i sæsonen indtil nu. Det er ikke opløftende for Newcastle, at de må undvære ham endnu engang.

– Newcastle har ikke slået Brighton i de seneste syv indbyrdes møder, og i sæsonens første møde imellem de to blev det til en sikker 3-0 sejr til The Seagulls.

Expected Goals: Brighton vs. Newcastle – de seneste tre kampe

Brighton
Southampton – Brighton (1-2) 0,71 – 0,6 xG
Brighton – Leicester (1-2) 1,17 – 1,03 xG
WBA – Brighton (1-0) 0,62 – 3,56 xG

Newcastle
Newcastle – Aston Villa (1-1) 1,45 – 1,35 xG
West Bromwich – Newcastle (0-0) 1,88 – 0,87 xG
Newcastle – Wolves (1-1) 1,64 – 0,85 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Brighton – Newcastle den 20. marts 2021

Vil du livestreame Premier League-kampen mellem Brighton og Newcastle, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Brighton – Newcastle hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Brighton - Newcastle d. 20. marts 2021*

Skriv et svar