18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brentford – Swansea: Odds og optakt den 29. maj 2021

Bildbyrån

Verdens mest værdifulde fodboldkamp kaldes play-off finalen i Championship, hvor vinderen sikrer sig en oprykning til Premier League, og taberen må forblive i Championship. For andet år i træk står danskerklubben Brentford i finalen. På den anden side står waliserne fra Swansea, som også har haft en rigtig fin sæson. Lykkes det for Thomas Frank, Henrik Dalsgaard, Mathias Jensen og resten af danskerkolonien at sikre sig oprykning eller kan Michael Laudrups tidligere klub Swansea spille sig tilbage i ‘Verdens bedste liga’? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brentford – Swansea. Der er kampstart lørdag d. 29. maj 2021 kl. 16:00. Se kampen på TV3+ eller stream den på Viaplay. 

GÅ TIL


Brentford – Swansea: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Chris Kavanagh
Stadion: Wembley
Vejret: 20°, let vind og solskin

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 15:18.


Optakt til Brentford – Swansea: Skader, karantæner og startopstillinger

For andet år i træk står Brentford i finalen om at spille sig i Premier League. I sidste sæson tabte de efter forlænget spilletid til Fulham efter en tvivlsom målmandsaktion. I år har Brentford endnu engang leveret en rigtig fin sæson, men et par perioder, hvor resultaterne er udeblevet kostede en af de to direkte oprykningspladser, hvorfor de endnu engang må gennem play-off. Trods salget af de to offensive-profiler Benrahma og Watkins fra sidste sæsons hold, har Brentford formået at være Championships mest scorende hold, hvilket ikke mindst skyldes Ivan Toney, som har taget Championship med storm med over 30 kasser.

Swansea spiller også play-off for andet år i træk. I sidste sæson tabte de semifinalen til netop Brentford, hvorfor må man forestille sig at de waliserne tørster efter revanche. Swansea resultater i sæsonen er blevet bæret af en solid defensiv, som blot har lukket 42 mål ind i de 46 kampe i Championship.

Der er massere af grund til at tune ind på kampen lørdag eftermiddag. Ikke nok med, at det er verdens mest værdifulde fodboldkamp, så er der også mulighed for, at et stort danskersjak spiller sig i Premier League. Thomas Frank, Brian Riemer, Henrik Dalsgaard, Mads Bech Andersen, Mads Roerslev, Christian Nørgaard, Mads Bidstrup, Mathias Jensen og Emiliano Marcondes har alle fået spilletid i løbet af sæsonen, og en del af danskerne må også forventes at få en hovedrolle i kampen her.

Det er Championships mest scorende hold I Brentford mod en af Championships bedste defensive hold i Swansea. Der er lagt op til en både taktisk, teknisk og ikke mindst intens kamp om at sikre sig den sidste plads i Premier League sæsonen 2021/2022.

Brentford:

 • Mads Bech Sørensen (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Josh Dasilva (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Christian Nørgaard (Midtbane, Fast) – Skadet

Swansea:

 • Steven Benda (Målmand, Reserve) – Skadet
 • Brandon Cooper (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Jordan Morris (Angreb, Reserve) – Skadet

Brentford forventet startopstilling (3-4-2-1): Raya; Dalsgaard, Jansson, Pinnock; Roerslev, Jensen, Janelt, Canos; Marcondes, Mbeumo; Toney

Swansea forventet startopstilling (4-3-3): Woodman; Naughton, Cabango, Guehi, Bidwell; Fulton, Grimes, Hourihane; Ayew, Routledge, Lowe


Odds på Brentford – Swansea

Danskerklubben Brentford er favoritter i play-off finalen mod Swansea.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Erfaringen fra sidste sæson kommer Brentford til gode

Både Brentford og Swansea har haft en rigtig fin sæson. Brentford har dog vist en anelse højere niveau, hvilket de syv points afstand i Championship-tabellen også afslører. Målt ud fra de to play-off kampe så Brentford også bedst ud. Brentford blev godt nok hjulpet på vej af et rødt kort til Bournemouth, men kigger på xG på begge semifinale-kampe, så var Brentfords avancement til finalen fuld fortjent. Det samme kan ikke siges om Swansea. Godt nok formåede Swansea at score i begge opgør mod Barnsley, men xG afslører at det ikke var fordi de vadede rundt i chancer. 0,30 og 0,19 er langt fra imponerende. Med tanke på, at Barnsley tilspillede sig en xG på over 1 begge opgør, må Mads Juel Andersen og co. sidde tilbage med en lidt bitter følelse. Nu er xG ikke alt, men det er alligevel et godt pejlemærke på, hvor de to mandskaber står lige nu.

Det ligner et kampbillede, hvor Brentford kommer til at være det dominerende hold, og hvor Swansea vil satse på omstillinger. Akkurat som tilfældet har været i de to opgør som de to klubber har spillet mod hinanden i løbet af sæsonen. I begge tilfælde er det dog endt 1-1. I den seneste kamp dominerende Brentford stort, mens det første opgør i sæsonen var mere jævnbyrdigt.

Man må forvente, at Brentford har lært af sidste sæsons finale. En del af spillerne oplevede skuffelsen sidste år og er blevet den oplevelse rigere, hvilket må komme dem til gode i denne omgang. De har stået i en lignende situation før og kender til atmosfæren omkring denne kæmpe kamp.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,92
Brentford vinder
Besøg Nordicbet *


Brentford – Swansea: Statistik, topscorer og H2H

 • Brentford slog Bournemouth ud af play-offs med samlet 3-2 efter 0-1 i den første kamp og 3-1 i den anden.

 • Swansea vandt over Barnsley med 2-1 efter 0-1 på udebane og 1-1 hjemme.

 • Brentford endte som nummer tre i Championship med 87 point.

 • Swansea endte som nummer fire i Championship med 80 point.

 • I sæsonens to opgør mellem de to finalister er det endt 1-1 i begge opgør.

 • Bemærkelsesværdigt er det også, at Brentford og Swansea mødte hinanden i semifinalen af sidste års play-off. Her sejrede Brentford med samlet 3-2.
 • Ivan Toney er topscorer for Brentford med 31 mål i sæsonen, hvilket også er mest af alle i Championship. Derudover scorede han også det første mål i sejren over Bournemouth senest.
 • Andre Ayew er Swanseas topscorer med 16 mål i Championship. Ghaneseren var også manden bag den eneste scoring i første play-off kamp mod Barnsley.


Expected Goals: Brentford – Swansea – de seneste tre kampe

BrentfordResultatxGSwanseaResultatxG
Brentford – Bournemouth(3-1)3,18 – 0,22Swansea – Barnsley(1-1)0,19 – 1,37
Bournemouth – Brentford(1-0)1,06 – 1,23Barnsley – Swansea(0-1)1,72 – 0,30
Bristol City – Brentford(1-3)0,64 – 2,49Watford – Swansea(2-0)1,06 – 0,74
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar