18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bournemouth – Southampton: Odds og optakt d. 20. marts 2021

<b>Dommer:</b>Bournemouth – Southampton” title=”<b>Dommer:</b>Bournemouth – Southampton” style=”float:right” class=”textparser-right” /> FA Cuppen er nået til kvartfinalerne. På Vitality Stadium tager Bournemouth mod Southampton, og efter nedrykning fra Premier League sidste sæson må Bournemouth finde sig i at være underdogs i dette opgør. Men Southampton har blot 1 sejr i deres seneste 7 kampe i alle turneringer. Kan værterne mon levere en overraskelse? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bournemouth – Southampton. Der er kampstart lørdag d. 20. marts 2021 kl. 13:15. Se kampen på Viaplay eller på 6’eren.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Bournemouth – Southampton

Oddsene viser os, at bookmakerne mener, Premier League-mandskabet fra Southampton er favoritter her – men de antyder også, at det kan blive en tæt affære.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Bournemouth – Southampton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Martin Atkinson
Stadion:: Vitality Stadium, Bournemouth
Vejret: 9° med svag vind og mulighed for sol

Optakt til Bournemouth – Southampton: Skader, karantæner og startopstillinger

Bournemouth har ikke været i FA Cuppens kvartfinaler siden sæsonen 1956-1957, så de er sikkert allerede begejstrede for indsatsen i årets turnering, som i sidste runde bød på en udebanesejr mod Premier League-holdet Burnley. Bournemouth rykkede ud af den fineste række sidste sæson, og de mistede en stribe spillere og fik ny træner, og det var egentlig forventet, at de skulle bruge en sæson eller to på at finde deres fødder igen.

Men nu står de her; i en FA Cup-kvartfinale og en placering som nummer 7 i Championship med alle muligheder for at snuppe en playoff-plads og måske sikre en returbillet til Premier League i 1. forsøg. Ganske imponerende. De seneste 5 kampe i ligaen har blandt andet givet sejre over nummer 2 og nummer 3, Watford og Swansea, mens de har indkasseret 1 enkelt nederlag, som desværre for Bournemouth var mod Barnsley, der er placeret en plads foran dem i tabellen. Vigtig kamp. Træls at tabe.

Southampton var på 3. pladsen i Premier League kort før jul, og så sent som 4. januar slog de Liverpool, men siden er det gået i den stik modsatte retning. De følgende 12 ligakampe har givet 1 sejr – mod Sheffield United – og 10 nederlag. Et af dem det rædderlige 9-0-nederlag på Old Trafford. Nu er Southampton nummer 14 i tabellen, og selv om de har 7 point ned til nedrykning, skal de klart til at se dem over skulderen. I weekenden tabte de endda sydkyst-derbyet mod Brighton. Men banker de Bournemouth, kan de kalde sig herskere på den vestlige sydkyst. I det mindste.

De har i allerhøjeste grad brug for lidt opmuntring, og mens det altså er første gang i mere end 60 år, Bournemouth er i en FA Cup-kvartfinale, var Southampton såmænd i semifinalen i 2018, i finalen i 2003, og de har endda vundet den prestigefyldte turnering tilbage i 1976. De vil helt sikkert gerne en tur på Wembley til semifinalerne, og de bærer favoritværdigheden med til kampen i visheden om, at de ikke har lukket mål ind i årets foreløbige 3 FA Cup-opgør.

Bournemouth:
Lewis Cook (Midtbane, Fast) – Skadet
David Brooks (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
Junior Stanislas (Kant, Fast) – Tvivlsom
Shane Long (Angreb, Reserve) – Spærret

Southampton:
Oriol Romeu (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
William Smallbone (Midtbane, Reserve) – Skadet
Theo Walcott (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
Takumi Minamino (Kant, Fast) – Karantæne: Har spillet cup-kamp for Liverpool
Michael Obafemi (Angreb, Reserve) – Skadet
Danny Ings (Angreb, Fast) – Skadet

Bournemouth forventet startopstilling: Begovic; Stacey, Carter-Vicke, Cook, Rico; Wilshere, Lerma; Riquelme, Billing, Groeneveld; Solanke.

Southampton forventet startopstilling: Forster; Walker-Peter, Bednarek, Salisu, Bertrand; Armstrong, Ward-Prowse, Diallo, Djenepo; Adams, Tella.

Odds-forslag: Southampton snupper sejr og semifinale-billetter

Southampton har altså holdt målet rent i deres foreløbig 3 kampe i cuppen. Og de sidste 2 gange, de har gæstet Bournemouth, er det heller ikke lykkedes for værterne at score mål. Hvis Southampton endnu engang holder buret rent, er de ganske tæt på at sikre sig billetter til en semifinale på Wembley. Og med 7 point til nedrykningsstregen kan de godt tillade sig at spille på begge heste. De bør have kvalitet til at sikre endnu en sæson i Premier League.

Bournemouth har stadig 9 kampe af grundspillet i Championship, og selv om de booster moral i FA Cuppen, kan de få brug for al deres fokus på at sikre en af de 4 playoff-pladser. De slås særligt med Reading, Barnsley, Middlesbrough og Cardiff om 2 pladser i playoff, og de 5 klubber ligger inden for 6 point og har stadig alt at spille for. Bournemouth kommer ikke til at smide en mulig FA Cup-semifinale på Wembley væk uden at slås for det, men mon ikke de trods alt hellere vil vinde playoff-finalen, hvis det bliver aktuelt? Den er jo også på Wembley.

Southampton har enormt meget brug for opmuntring og for at finde tilbage til en bedre form end 1 sejr af 12 ligakampe, og i cuppen har de trods alt vundet 3 kampe i samme periode. Uden at lukke mål ind. Selv om de må undvære Danny Ings, kan de skæve forventningsfuldt til Charlie Adams, som har scoret de seneste 3 kampe. Måske er det også ham, der skal slå til i dette opgør? Anbefalingen er at gå med udesejren.

SpilXperten.com anbefaler: 2 til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Bournemouth – Southampton: Statistik, topscorer og H2H

– Bournemouth er aktuelt nummer 7 i Championship med 59 point for 37 kampe. Deres samlede statistik er 16-11-10 og scoren 55:37.

– Deres foreløbige FA Cup-kampe i denne sæson har været på hjemmebane mod Oldham og Crawley, mens de i 5. runde gæstede Turf Moor og Burnley og sejrede 2-0.

– Southampton er nummer 14 i Premier League med 33 point efter 29 runder. De har en statistik på 9-6-14 og 36:51.

– Vejen til denne kvartfinale i FA Cuppen er for Southampton gået via sejre over Shrewsbury, Arsenal og Wolves.

– Dominic Solanke har scoret 11 mål i denne sæson, og det er nok til at gøre ham til Bournemouths topscorer

– Southamptons topscorer er Danny Ings, der er noteret for 8 træffere i sæsonen.

– 19. juli mødtes de 2 også med Bournemouth som hjemmehold. Dengang var de begge stadig i Premier League, og det møde endte med 2-0 til Southampton.

Expected Goals: Bournemouth vs. Southampton – de seneste tre kampe

Bournemouth
Bournemouth – Swansea (3-0) 1,39 – 0,18 xG
Bournemouth – Barnsley (2-3) 1,44 – 1,84 xG
Preston – Bournemouth (1-1) 0,80 – 0,96 xG

Southampton
Southampton – Brighton (1-2) 0,71 – 0,60 xG
Manchester City – Southampton (5-2) 3,15 – 2,03 xG
Sheffield United – Southampton (0-2) 0,82 – 1,56 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Bournemouth – Southampton den 20. marts 2021

Vil du livestreame FA Cup-kampen mellem Bournemouth og Southampton, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Bournemouth – Southampton hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Bournemouth - Southampton d. 20. marts 2021*

Skriv et svar