18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bournemouth – Chelsea FC: Odds og optakt den 27. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Champions League-vinderne fra Chelsea spiller deres kun anden testkamp i forberedelserne til den kommende Premier League-sæson. Den første vandt de 6:1, men helt så galt går det næppe for Bournemouth, der faktisk er ubesejrede i de seneste tre møder med Chelsea. Bournemouth nåede playoff-semifinalerne sidste sæson, så de sigter efter en fuldbyrdet oprykning tilbage til Premier League. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea FC – Bournemouth. Der er kampstart tirsdag d. 27. juli 2021 kl. 20:45. Se kampen på Chelseas hjemmeside: https://www.chelseafc.com.  

GÅ TIL


Bournemouth – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Vitality Stadium, Bournemouth
Vejret: 18° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bournemouth
Chelsea
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 26. juli 2021 09:49.


Optakt til Bournemouth – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Bournemouth er netop vendt hjem fra Marbella, hvor de har spillet to testkampe mod lower league Linense, som blev besejret 4:2, mens det mod La Liga-holdet fra Granada blev til nederlag på 2:1. Sæsonstarten nærmer sig med hastige skridt, så Bournemouth begynder – forhåbentlig for dem – at nærme sig kampformen. De begynder sæsonen allerede fredag 6. august hjemme mod nedrykkerne fra West Bromwich, så de kan med det samme få en idé om, hvorvidt de er, hvor de skal være, hvis de vil spille med om Premier League-billetter igen i denne sæson. 

Bournemouth var i Premier League i sæsonerne fra 2015 til 2020, og de var vel aldrig helt tæt på oprykningen sidste sæson, selv om de sluttede som nummer seks og var med i playoff. Brentford var for stærke, og Bournemouth var aldrig i spil til én af de to øverste pladser i løbet af sæsonen. Men nu har de 46 nye kampe at gøre forsøget i, og der er to nye spændende forstærkninger i klubben. På trænerbænken er Scott Parker kommet til fra Premier League-nedrykkerne Fulham, og så er danske Emiliano Marcondes også skiftet fra Brentford til Bournemouth. Og rygterne siger, der er flere forstærkninger på vej til truppen i de kommende uger. 

Hos Chelsea er der også forstærkninger på vej, men det er mest i form af de mange spillere, der har holdt lang ferie. Holdet har spillet bare en enkelt testkamp mod Peterborough, som rykkede op i The Championship, og den vandt Chelsea 6:1. Siden skulle de have spillet mod nordirske Drogheda, men kampen måtte aflyses på grund af mistanke om corona. Derfor er det formentlig et sultent Chelsea-mandskab, der rejser til den engelske sydkyst. 

Måske kan vi få en tidlig indikation af træner Thomas Tuchels planer. Han afveg ikke meget fra sin foretrukne 3-4-3-opstilling, siden han ankom i slutningen af januar, og det virkede jo også fint, men der er måske alligevel en fornemmelse af, at truppens materiale måske kan gøre sig bedre i andre formationer som for eksempel den klassiske 4-4-2, hvor Timo Werner kan få sig en decideret legekammerat i front. Men det må vi indtil videre vente og se. Ellers er det for Chelsea vigtigt at få kilometer i benene – de skal selvsagt ikke tabe 5:0 til et mandskab fra den næstbedste række – men det handler primært om træning og forberedelse. Der venter stadig testkampe mod både Arsenal og Tottenham, og de har også en Super Cup mod Villarreal, der venter, før det for alvor går løs om point i Premier League. 

Bournemouth:

 • Ingen kendte fravær

Chelsea FC:

 • Kurt Zouma (Forsvar, Fast/Reserve) – ikke udtaget
 • Antonio Rudiger (Forsvar, Fast) – ikke udtaget
 • Mateo Kovacic (Midtbane, Fast/Reserve) – Ikke udtaget
 • N’Golo Kante (Midtbane, Fast) – Ikke udtaget
 • Kai Havertz (Angreb, Fast) – Ikke udtaget
 • Timo Werner (Angreb, Fast) – Ikke udtaget

Bournemouth forventet startopstilling: Travers; Zemura, Mepham, S. Cook, Rico; Cook, Lerma; Brooks, Marcondes, Billing; Anthony.

Chelsea FC forventet startopstilling: Cumming; Sarr, Miazga, Christensen; Rehman, Drinkwater, Barkley, Zappacosta; Ziyech, Hudson-Odoi, Abraham.


Odds på Bournemouth – Chelsea FC

Der kommer sene odds til testkampene, så de er ikke inde i skrivende stund, men når de kommer, vil de vise, at bookmakerne forventer sejr til Chelsea. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Fjerde gang er lykkens gang for Chelsea

Bournemouth var som nævnt i Premier League i årene fra 2015 og frem til 2020. Her mødte de Chelsea 12 gange, og bemærkelsesværdigt nok endte det kun én gang uafgjort. Og næsten lige så bemærkelsesværdigt lykkedes det for Bournemouth at undgå nederlag i de tre seneste. To sejre og en uafgjort. Så de behøver måske ikke ligefrem frygte modstanderen – selv om det jo altså er de forsvarende Champions League-mestre. 

Chelsea har ikke handlet meget denne sommer. Endnu. De forsøger at overbevise Dortmund og Erling Haaland om en norsk flytning til London, men de er vist ikke helt enige om prisen. Ud er til gengæld røget forsvareren Tomori og angriberen Giroud, som begge tager til AC Milan, mens Victor Moses drager østpå til Spartak Moskva.

Så er der selvfølgelig en masse rygter men altså indtil videre ikke noget håndfast. Alligevel ser truppen stærk ud, og nu har træner Tuchel haft tid til at arbejde mere med hele flokken efter et intensivt og kamptæt forår. Måske kan han vride endnu mere ud af den nuværende trup, og så behøver de måske heller ikke en stribe transfers til mange hundrede milliarder kroner? 

I hvert fald tror anbefalingen, at de er rigeligt stærke til at besejre Bournemouth i dette opgør, selv om værterne formentlig er tættere på at være klar til sæsonen. Der er meget kvalitet hos Chelsea – også selv om det skulle vise sig primært at være reserver og ungdommelige kræfter, der presser på fra kickoff på den engelske sydkyst. Den her vinder Chelsea. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,57
Chelsea
Gå til Bwin *


Bournemouth – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Bournemouth opnåede en 6. plads i The Championship med 77 point for 46 kampe. Det var lige akkurat nok til at komme med i playoffspillet om billetter til Premier League. 

 • Tallene for Bournemouth var 22-11-13, og deres målforskel hed 73:46. 

 • I playoffspillet røg de ud i semifinalerne mod Brentford efter 1:0-sejr hjemme og nederlag på 3:1 ude.

 • Chelsea FC sluttede på en 4. plads i Premier League i sidste sæson med 67 point for 38 kampe.

 • Chelsea FCs statistik endte på 19-10-9 og scoren 58:36.

 • Sæsonens højdepunkt for træner Thomas Tuchel og hans mandskab var Champions League-finalen, hvor de besejrede Manchester City 1:0.

 • Arnaut Danjuma og Dominic Solanke delte topscorerprisen hos Bournemouth med hver 15 sæsonmål. 

 • Flittigste mand på måltavlen for Chelsea FC blev den faste straffesparksskytte, Jorginho, der scorede 7 gange i sæsonens løb. 


Expected Goals: Bournemouth vs. Chelsea FC– de seneste tre kampe

BournemouthResultatxGChelsea FCResultatxG
Granada – Bournemouth
(1-2)0,51 – 1,35 Manchester City – Chelsea FC
(0-1)0,89 – 1,43
Brentford – Bournemouth
(3-1)3,18 – 0,22 Aston Villa – Chelsea FC
(2-1)1,05 – 1,81
Bournemouth – Brentford  
(1-0)1,06 – 1,23Chelsea FC – Leicester City FC
(2-1)2,79 – 0,88 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar