18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bookmaker i fokus: Nordicbet (vind 500 kr. ved signup!)

Spil Vind 500 kroner ved at oprette dig hos Nordicbet nu! Læs mere nederst i denne artikel.

SpilXperten sætter igennem foråret fokus på en række af de mest spændende og interessante bookmakere set fra en dansk gamblers synspunkt. Her vil vi fra en lidt anderledes vinkel give brugeren af SpilXperten en god beskrivelse af den enkelte bookmaker og dens styrkeområder, mens et interview med en central person hos udbyderen vil styrke billedet heraf.

SpilXperten har i den forbindelse interviewet Nordicbets danske Senior Bookmaker, Frederik Søvang. Vi spurgte ham, hvad der gør Nordicbet til en attraktiv bookmaker for mange gamblere.

– Når vores kunder roser os er det som oftest grundet vores gode support, hurtige resultatopdatering og håndtering af transaktioner, og ikke mindst for vores omfattende udbud af sportspilsprodukter. Det falder mig derfor naturligt at gengive netop disse egenskaber som NordicBets væsentligste fortrin. Vi forsøger at differentiere os positivt ved at udbyde flere sportsgrene og ligaer som vores konkurrenter på markedet endnu ikke har i deres produktportefølje. Vores fokus på disse nicher afføder ganske positive tilkendegivelser, da mange spillere synes det er morsomt at man kan spille på sine lokale hold på samme kupon som storholdene rundt om i Europa. Foruden vores stærke lokale fokus befinder vores tilbagebetalingsprocent og udvalg på de store ligaer sig også i toppen af markedet.

Specielt for de skandinaviske kunder forsøger Nordicbet i den grad at skille sig ud fra konkurrenterne, da langt hovedparten af kundegruppen kommer herfra.

“Vi forsøger til stadíghed at designe et produkt som vi selv ville synes det var spændende at benytte såfremt vi selv sad på den anden side af bordet som NordicBet kunder. Som et skandinavisk spilleselskab har vi et særligt fokus på at have det bredeste og mest attraktive produkt rettet mod de nordiske oddsspillere. På det danske marked kommer det til udtryk ved at vi dækker dansk fodbold ned i serie 1 og for FBUs vedkommende serie 2, ligesom vi som den eneste aktør til dato tilbyder odds på de tidlige runder i landspokalturneringen under de regionale fodboldforbund”, udtaler Frederik Søvang.

Det er ikke kun på fodboldfronten, at Nordicbet skiller sig ud. Søvang pointerer også, at man indenfor sportsgrene som håndbold, basketball, badminton, floorball, volleyball og ishockey dækker de danske ligaer meget grundigere end konkurrenterne.

På baggrund af det stærke produkt vokser Nordicbet år for år. Med de mange danske kunder i folden, så kan man heller ikke undgå at lægge mærke til udviklingen blandt de danske gamblere. Frederik Søvang fortæller:

– Jeg tror godt at man kan konstatere at den danske kunde generelt er blevet smartere til at oddse. Antallet af internetfora med fokus på spil, adgangen til information samt artikler omhandlende hvordan man opnår lønsomhed i sin oddstipning er alle faktorer der gør at danskerne med tiden er blevet bedre skolede til at slå bookmakerne. Vi ser stadigt flere kunder der udelukkende spiller singler frem for multispil, ligesom det ikke længere blot er 1-x-2 oddsene der tiltrækker sig danskerens opmærksomhed når kuponerne bliver indleveret. Via implementeringen af en ny software for knap 2 år siden har vi fået mulighed for at udbyde langt flere sidebets, hvilket vores kunder således har taget imod med kyshånd. En større del af omsætningskagen tilgår nu andre markeder end vanlige kampodds spil, ligesom de danske kunder også i større grad benytter sig af mulighederne for Livebet spil.

Som en af de få bookmakere på markedet har Nordicbet ikke en fast bonus til nye kunder. Man satser i stedet på at et tidssvarende og spændende oddsprodukt skaber loyale kunder. “Vi foretrækker således at spillerne vælger os grundet den merværdi de kan se i vores udvalg frem for på størrelsen af en eventuel opstartsbonus. Derfor benytter vi hellere pengene på at udvikle, forny og hæve standarden for hvad spillerne kan forvente sig af en moderne sportsbook på produktsiden, frem for at deltage i den hårde overbudskrig der udkæmpes mellem bookmakerne med bonus. Jeg vil ikke udelukke at vi kommer til at køre tidsafgrænsede bonuskampagner for fremtiden, men vil dog understrege at vores vigtigste konkurrenceparameter forsat vil være at kunne tilbyde den bedste kerneydelse i form af høje odds og markedets bredeste udvalg på sportsspilsfronten.”, siger Frederik Søvang.

Det er heldigvis heller ikke alle kunderne, som taber penge hos Nordicbet. Vi bad Frederik vise os et eksempel på en af de mere heldige kunder, og det må man sige, at han gjorde. Se lige denne her:

Kupon

“Normalt ser man ciffertips spillerne benytte kampe på samme spilledag, men en ung dansk kunde valgte 2 resultattips på forskellige ugedage til et yderst spændende odds. Det er heldigvis ikke hver dag vi ser en så fræk kupon til totalodds 780 gå hjem, men vi kan kun anerkende en så imponerende bedrift”, sluttet Frederik Søvang.

SpilXperten MENER:
Hvis du tipper på dansk sport, så er der ingen vej udenom om Nordicbet. For det første har de odds på en hel masse seriekampe, som du ikke finder andre steder, og for det andet så er oddsene blandt de højeste i de bedste rækker, hvor bookmakeren også er kendt for at ligge med gode odds på favoritterne. Hvad angår limits, så har Nordicbet også forbedret sig kolossalt, så selvom du er en vindende gambler, så kan du altid spille et acceptabelt beløb.

Med alle de positive ting, som også inkluderer en verdensklasse-support, så bør man kunne undvære de få hundrede kroner, som man normalt kan score sig på en bonus hos de andre bookmakere. Hjemmesiden er en smule rodet, men det er bestemt til at leve med.

Vi anbefaler på det kraftigste at oprette dig som kunde hos Nordicbet, hvis du ikke allerede er det.

SIGN OP – OG VIND 500 KRONER!

Opretter du dig som ny kunde indenfor de næste to uger, hvor Nordicbet er bookmakeren i fokus her på SpilXperten, så er du med i lodtrækningen om 3 x 500 kroner, som sættes direkte ind på din Nordicbet-konto.

Alt du skal gøre er at oprette dig her – og sende dit nye brugernavn til info@spilxperten.com inden den 7. april.

Skriv et svar