18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bookmaker i fokus: Danbook

Spil I denne omgang sættes der fokus på den danskbaserede bookmaker, Danbook, som tilbyder kunderne nogle af markedets bedste odds.

SpilXperten sætter igennem foråret fokus på en række af de mest spændende og interessante bookmakere set fra en dansk gamblers synspunkt. Her vil vi fra en lidt anderledes vinkel give brugeren af SpilXperten en god beskrivelse af den enkelte bookmaker og dens styrkeområder, mens et interview med en central person hos udbyderen vil styrke billedet heraf.

SpilXperten har i den forbindelse kontaktet Danbook, som er en af de forholdsvis nye og spændende udbydere af spil til danske gamblere. Det er nok ikke alle, der kender Danbook, men det vil med tiden blive ændret, for de har masser at byde på.

Man ligger således med en af de højeste tilbagebetalingsprocenter overhovedet på markedet. Skåret ud i pap, så finder man i de større ligaer de højeste odds hos Danbook.

– Danbook er den eneste Europæiske bookmaker, som virkelig har fokus på at holde høje odds til de virkelige spillere, selv på de lavere rækker holder vi et meget højt niveau. Derudover finder man heller ikke hurtigere udbetalinger til danske kunder, som foregår dag til dag. Beder du eksempelvis om udbetaling onsdag inden kl. 14:00, så er pengene ril rådighed på din bankkonto allerede torsdag kl. 06:00. Dette kombineret med at Danbook altid har hurtig e-mail support, hvor vi garanterer at supporten foregår på dansk (ikke svensk eller norsk, men dansk), så tilbyder Danbook et helt unikt produkt for de spillere, som kan lide at spille på forskellige sportsgrene, udtaler talsmanden fra Danbook.

Som de andre bookmakere SpilXperten har været i kontakt med, så kan Danbook også følge, at de danske kunder er blevet en tand skarpere

– Der er helt sikkert kommet mere fokus på valuebetting gennem portaler som eksempelvis SpilXperten.com. Men det er rart at se at Internettet nu både har en kombination af portaler, som fokuserer mest på underholdning og så de mere seriøse som Spilxperten.com, som vi vurderer, har de bedst kvalificerede eksperter.

Danbook påpeger endvidere, at man i løbet af 2008 vil udvide sit sortiment, så der bliver sat endnu mere fokus på danske sportsgrene. Målet er således at tilbyde et helt unikt udvalg for de danske spillere på tværs af en lang række danske sportsgrene og ligaer.

Allerede nu har masser af danskere dog fundet vej til Danbook, og stort set alle sætter pris på de høje odds. Ikke mindst den fyr, som for et par måneder siden lavede denne bon for 100 kr.:

Elfenbenskysten – Mali 1-tal 2,45
Hvidovre – Herning 2-tal 1,74
Odense – Sønderjyske 2-tal 2,04
Wolves – Sheffield W 1-tal 1,98
Sedan – Troyes 2-tal 3,55
Barnsley – Colchester 1-tal 2,23
Aachen – 1860 München 2-tal 3,35

Samlet odds 456,65

– En del af kampene gled hjem uden besvær, men på andre af kampene har spilleren virkelig fået spænding for skillingen. Spilleren var gået imod SpilXpertens tip i kampen Aachen – 1860 (ja tænk at man kan finde på det). Aachen var foran med 2-0 frem til det 82 minut hvor 1860 reducerer til 2-1, men med scoringer til 1860 i det 85 og 88 minut vender 1860 kampen til sejr. Da Troyes på udebane slår Sedan er kuponens højeste odds hjemme, og der mangler kun de to kampe fra den engelske Championship. Her vinder Barnsley og nu mangler kun Wolves over Sheffield W. Kampen står 1-1 da der er spillet 90 minutter. Hvad farer der egentlig igennem ens hoved når man er så tæt på? ”Hvorfor tager jeg altid en kamp for meget” eller ”hvor er jeg da pisseuheldig” og alt imens man sidder og tænker disse tanker ser man, at Wolves har scoret til 2-1 i overtiden, hvilket virkelig gør de ting der lige er faret igennem hovedet på én til skamme. Kampen slutter 2-1 og så kan jubeldansen ellers gå i gang. 45.665,- gode danske kr. for en investeret 100 kr. seddel. Hvilken spiller ville ikke gerne prøve det, spørger Danbook med et smil på læben.

SpilXperten MENER:
Danbook er ikke den mest kendte bookmaker blandt danske gamblere, men det varer givetvis ikke længe, for vil man have de højeste odds i de største ligaer, så ligger Danbook mange gange blandt de bedste, og erfarne gamblere ved hvor meget en forskel på 0,05 gør i det lange løb. Indsatsmæssigt kan man også få lov til at spille et relativt højt beløb, og hjemmesiden er ganske overskuelig.

Som Danbook selv påpeger, så kan de sagtens forbedre deres udvalg af kampe. Heldigvis er det blevet bedre, og langt størstedelen af kunderne er fint tilfredse med udvalget, som kan tjekkes ud på Danbook.com

Nuværende bonus
I velkomstmail er der link til et gratis spil, hvor man rent faktisk ikke behøver at indsætte nogle penge overhovedet.

Man skal gætte 1X2 i 3 kampe, og rammer man rigtigt, så får man automatisk en bonus på 200,00 kr. Har man inden afgørelsen af gratisspillet placeret et rigtigt spil for minimum 50 kr., så vinder man i stedet 400 kr.

Derudover har Danbook en 500€ Pokerbonus, og man har også meget fokus på at lave store reload bonuskampagner med rimelige omsætningskrav.

Danbook åbnede sit kasino i januar 2008, og der har man siden tilbudt en 50% bonus på op til 50€. Her tilbydes også jævnligt free spins og andre kampagner for eksisterende spillere.

Skriv et svar