18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bookmaker i fokus: BWIN

SpilXperten SpilXperten sætter igennem foråret fokus på en række af de mest spændende og interessante bookmakere set fra en dansk gamblers synspunkt. Her vil vi fra en lidt anderledes vinkel give brugeren af SpilXperten en god beskrivelse af den enkelte bookmaker og dens styrkeområder, mens et interview med en central person hos udbyderen vil styrke billedet heraf.

Bwin er nok den mest kendte bookmaker af alle blandt danske gamblere, og det er i grunden ikke så sært. Den østrigsk baserede bookmakere blev grundlagt i 1999 under navnet betandwin, og de senere års udvikling har gjort Bwin til Verdens største spiludbyder. Bwin fortæller, at man både på antallet af kunder (13 millioner i starten af 2008) og på omsætning nu er de største på markedet.

Men hvad er det så, som har gjort Bwin så imponerende store?
– “Det er bredden i vores spiludbud samt vores unikke livebetting produkt”, fortæller Bwin. “Med op til 10.000 forskellige væddemål hver dag samt livebetting døgnet rundt, er der noget for enhver smag. Derudover tilbyder vi konkurrencedygtige odds, og ofte er det muligt at spille på næste rundes kampe få timer efter at f.eks. rundens SAS Liga eller Premier League kampe er færdigspillet.”

Bwin har også fået øjnene op for de spillegale skandinavere. Således har bookmakeren stor fokus på skandinavisk sport – også når det kommer til livebetting. Som eksempel kan det nævnes, at Bwin i efteråret havde livebetting på dansk 2. division søndag formiddag, mens man bl.a. også kan finde odds på de lavere danske fodboldrækker, håndbold, badminton og ishockey.

Bwin tilpasser hele tiden sit produkt til tendenserne i markedet, og her lægger man naturligvis også mærke til forandringerne hos de danske gamblere. “Vi har oplevet en ændring i spillemønstret hos vores skandinaviske kunder inden for de sidste par år. Kunderne bevæger sig mere i retning af livebetting, og det ser vi som et tegn på, at vores store satsning på dette område er faldet i kundernes smag”, lyder det fra Bwin.

Det er dog – heldigvis – ikke hver gang, at bookmakerne trækker det længste strå, og danskerne havde så sent som i januar snablen godt nede i Bwins pengekasse. Bwin beretter: “Der var stor interesse fra vores danske kunder på spil under EM i håndbold for mænd i januar. Før mesterskabet havde vi odds 7,50 på guld til Danmark. Det var et odds som danskerne ikke kunne sige nej til. Derudover viste vore danske kunder også tiltro til Hvidt & Co. gennem hele turneringen, så det blev et herligt mesterskab for kunderne i dobbelt forstand.”

SpilXperten MENER:
Du kommer ikke udenom Bwin, hvis du ønsker at blive en vindende gambler. Hvad enten du er småspiller eller seriøs gambler, så har Bwin´s oddssættere så offensiv en taktik, at det vil være dumt ikke at udnytte de altid tidlige odds og det store udvalg hos Verdens største bookmaker.

Indskudsbonus – op til 500 kroner

Nye kunder kan pt. få op til 500 kroner indskudsbonus hos bwin.

Når du har foretaget din første indbetaling giver bwin en 100% bonus, op til DKK 500 i form af FreeBets på din bwin konto. Indsæt mindst DKK 75 på din spillekonto senest 10 dage efter åbning af kontoen og bwin fordobler din første indbetaling – med op til DKK 500,-!

Læs mere om betingelserne for bonussen hos bwin

Få din bonus her: bwin

Skriv et svar