18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bookmaker: AaB graver sin egen grav

Odds Betsafe www.spilxperten.comEfter fyringen af Magnus Pehrsson og den efterfølgende ansættelse af Kent Nielsen, er spillefirmaet Betsafe.com ikke i tvivl; AaB går mørke tider i møde.

Social Media Manager i Betsafe, Kent Ballegaard, udtaler: ”Magnus Pehrsson var i og for sig en glimrende trænerkapacitet, men han fik et absolut minimum af økonomiske midler at arbejde med, og samtidig blev profiler som Andreas Johansson og Michael Jakobsen solgt uden at hente holdbare erstatninger ind. Nu vælger man at hente en træner ind, som havde et minimum af succes i Brøndby og som endte med at miste tilliden blandt spillerne i truppen. Nu skal han ind til en klub i ruiner – og hvorfor skulle det ende anderledes der?”, spørger Ballegaard retorisk og fortsætter:

”Med ansættelsen af Kent Nielsen har AaB gravet sig endnu længere ned, og vores oddssættere tror ikke på, at de har mere end 30 % chance for at redde sig fra nedrykning denne sæson. Der er ikke penge til nye spillere af høj kvalitet, og spillertruppen har en tredjedel inde i sæsonen bevist, at de ikke er bedre end hold som Lyngby, Sønderjyske og Horsens”, afslutter Ballegaard.

Alle AaB-odds fra Betsafe.com

Rykker ned:
JA: 1,33
NEJ: 3,00

Antal point i sæsonen:
Over 40 point 6,00
35-39 point 4,00
30-34 point 3,00
25-29 point 4,00
Under 25 point 5,00

Odds Betsafe www.spilxperten.comSkandinavisk bookmaker med god support! Hos Betsafe får du både en 50 % velkomstbonus op til 500 DKK og 50 DKK gratis via SpilXperten.com. Opret dig via logoet!

Skriv et svar