18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Blog på SpilXperten.com og vind point

Blog og odds på www.spilxperten.comSpilXperten.com åbner nu op for, at du kan blogge her på siden. Således vil vi gerne invitere vores brugere og eksperter til yderligere debat omkring sport, spil og hvad man nu ellers har på hjertet. Det sker på følgende adresse: Blog om sport, odds og spil på SpilXperten.com

På bloggen har alle brugere på SpilXperten.com mulighed for at ytre deres mening om stort og småt. Det er ligetil at oprette en blog, men for nemheds skyld kan du under blogsektionen også finde en lille guide til, hvordan du blogger her på SpilXperten.com.

Præmie til månedens bedste blog
Sammen med introduktionen af bloggen indfører vi også en præmie på 300 SpilXperten-point til den person, der skriver månedens bedste blog. Det er naturligvis tilladt at skrive flere (kvalitative) blogs, hvilket blot øger ens chancer for præmien. Hver måned udvælger og præmierer SpilXpertens redaktion den blog, som vi mener, har bidraget bedst til en aktuel diskussion, belyst et spændende emne og generelt informeret og inspireret læserne.

Sådan blogger du om odds, sport og spil på SpilXperten:
1. Du skal være logget ind som bruger på SpilXperten.com, hvilket du gør oppe i højre hjørne. Er du ikke medlem, kan du blive det gratis her: Opret brugerprofil på SpilXperten.com. Herefter skal du ind under menupunktet blog: Gå til SpilXpertens odds blog

2. Midt på siden finder du sektionen, hvor du opretter din blog. Her vælger du først en overskrift, der er sigende og spændende. Tænk dig godt om med overskriften – den kan ikke ændres senere.

3. I tekstfeltet nedenfor skriver du det blogindlæg, som du vil dele med SpilXpertens brugere. Vil du ikke skrive direkte i teksteditoren, kan du med fordel skrive dit blogindlæg i fx Word og efterfølgende kopiere det over i tekstfeltet i blogsektionen. Vil du skrive videre på det senere – uden at det publiceres – kan du trykke “Gem kladde”. Hvis du vil publicere dit blogindlæg, trykker du i stedet “Gem og post”.

4. Dit indlæg er nu i SpilXpertens blogsektion, hvor det figurerer under “Seneste indlæg”.

5. Du kan til hver en tid rette i dit blogindlæg, hvilket du gør ved at ‘scrolle’ nedad siden. Her kan du se de blogindlæg, du tidligere har skrevet. Ud for hvert blogindlæg er det muligt at trykke “Rediger” og dermed redigere eller opdateres dit blogindlæg.

Ellers er det bare at ønske alle bloggere god skrivelyst!

Skriv et svar