18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Betsafe: VM start – risikofrit spil på højkant!

Odds Betsafe www.spilxperten.comEndelig er vi ved at være klar til det længe ventede VM i fodbold 2010 i Sydafrika. Og for at sikre at det kommer i gang i fin stil, har vi sikret os at det første spil er på husets regning.

Dette skal forstås sådan at det første kombinationsspil du laver på fredagens kampe er risikofrit, taber du refundere vi dit spil på op til 100 danske kroner.

Nedenfor til venstre står alt om hvordan du skal gøre for at benytte tilbuddet, samt dets betingelser. Held og lykke!

Hundredvis af fodbold VM odds – klik her for at se: Betsafe

Få dit risikofrie spil
1. Spil en double (eller mere) på en kupon der indeholder begge fredagens åbningskampe ved VM for en indsats på op til 100 danske kroner. Du er selvfølgelig velkommen til at satse mere, men får kun refunderet indsatsen på det ovenstående beløb.

2. Send en e-mail til freebet@betsafe.com efter kampene hvis dit første spil ikke gav gevinst. Vær sikker på at du både skriver dit brugernavn og kuponens/slip- ID i emne feltet på denne mail. Du kan finde kuponens slip ID i ”min konto -> spil historie”.

3. Vores kunde support vil herefter refundere dit spil så hurtigt så muligt. Men vær opmærksom på at ved sådanne kampagner kan vi have meget travlt så vi beder jer om at være lidt tålmodige i denne proces.

Regler og Vilkår
1. Kun den første kombi/double du laver på fredagens to åbningskampe vil gælde i denne kampagne.

2. Tilbudet må kun benyttes 1 gang pr. kunde.

3. Det er kun gyldigt for 1 spil konto pr. husstand.

4. Tilbudet gælder for både nye og gamle kunder.

5. Krav på refundering skal være os i hænde på mail inden søndag@23:59, hvis ikke vil pengene være tabt.

Skriv et svar