18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Betsafe: Odds 3,10 på Brøndby-nedrykning

Betsafes odds på SuperligaenBrøndby har fået en håbløs start på sæsonen 2012/2013 i Superligaen med fire nederlag i fem kampe. Det har nu fået bookmakeren Betsafe, der er officiel sponsor for Superligaen, til at justere oddset på Brøndby som nedrykker, så den skrantende klub fra Vestegnen pludselig er blandt favoritter til at rykke ned. Frister odds 3,10 på Brøndby-nedrykning dig?

Odds 3,10 på Brøndby-nedrykning

Bookmakeren Betsafe har sænket deres odds gevaldigt på, at Brøndby rykker ned i denne sæson. Da sæsonen startede tilbød Betsafe odds 6,00 på en Brøndby-nedrykning, men nu er oddset næsten halveret til 3,10. Det betyder, at Brøndby pludselig er blandt Betsafes favoritter til at rykke ned, hvilket begrundes på følgende måde.

“Brøndbys trup er langt fra tidligere tiders styrke, og særligt defensiven ser skrøbelig ud. Hertil skal lægges, at Michael Krohn-Dehli med stor sandsynlighed smutter i august, mens Mike Jensen er væk til nytår. Eftersom der ikke er økonomi til at hente erstatninger, kan afskeden med de to bærende kræfter meget vel kan få korthuset til at kollapse. Heldigvis for Brøndby er Esbjerg og Silkeborg startet endnu
dårligere, men det er bestemt ikke urealistisk at den ene eller begge de jyske klubber pludselig kommer i gang”
, udtaler Tony Brandenborg, Country Manager i Betsafe.

Spil på nedrykning i Superligaen hos Betsafe – SPIL NU >>*

Odds på nedrykkere i Superligaen

Brøndby er dog ikke de eneste, der trues af nedrykning ifølge Betsafe. Deres odds på de andre nedrykningskandidater ser ud på følgende måde.

Esbjerg: 1,45
Silkeborg: 2,55
AGF: 3,10

1.000 kroner i bonus hos Betsafe

Hvis du ønsker at spille på hvem, der rykker ud af Superligaen i denne sæson, kan du samtidig få 1.000 kroner i bonus som ny kunde via SpilXperten.com. Bonussen fra Betsafe er en velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner, som matcher din første indbetaling.

Spil på Superliga odds og nedrykning hos Betsafe*

Skriv et svar