18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Betsafe: Hvem kan stoppe uovervindelige AGF?

Odds Betsafe www.spilxperten.comTo hold dominerer Fodbolddanmark for tiden; FC København og AGF. Nu stiller bookmaker spørgsmålstegn ved, om nogen overhovedet kan tæmme de jyske 1. divisions all-stars.

Med 3-0 sejren over Fredericia har Aarhus-klubben endnu ikke tabt en kamp i landets næstbedste række efter 14 spillerunder, og med hele 37 scorede mål i den periode – og blot 11 den anden vej – er det svært at se hvem, der skal stikke en kæp i hjulet på Peter Sørensens tropper.

Bookmakeren Betsafe.com mener endda, at det slet ikke er så urealistisk, at AGF går ubesejret i gennem sæsonen. Social Media Manager Kent Ballegaard udtaler:

”Som vi også har sagt i FCKs tilfælde, så er sæsonen naturligvis lang, og skader, karantæner og kollektive off-days finder også vej til Århus. Lige i AGFs tilfælde har deres bundniveau dog været så højt, at de selv på dårlige dage skøjter let over modstanderne”, siger Ballegaard i en pressemeddelelse og fortsætter.

”I Betsafe siger vi selvfølgelig ikke, at AGF scorer 100 mål i sæsonen og popper champagneflaskerne med seks spillerunder tilbage. Men omvendt har vi ikke set så suverænt et hold i den næstbedste række siden Vejles drømmesæson i 2007, hvor de hentede 78 point. Selvom de får svært ved at slå den rekord vil vi ikke afvise det, og i den forbindelse også have odds ud på, om noget hold overhovedet formår at få dem ned med nakken”, afslutter Ballegaard.

AGF-odds fra Betsafe:
AGF går ubesejret gennem 1. division
JA: 5,00
NEJ: 1,10

Odds Betsafe www.spilxperten.comSkandinavisk bookmaker med god support! Hos Betsafe får du både en 50 % velkomstbonus op til 500 DKK og 50 DKK gratis via SpilXperten.com

Skriv et svar