18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Betfair: Caroline blot 5. favorit trods super lodtrækning

BetfairHeldet tilsmilede Caroline Wozniacki ved fredagens Wimbledon lodtrækning, men det ændrer ikke ved, at den førsteseedede dansker blot er turneringens femtefavorit. Det danske tennises slap bl.a. for at møde Williams søstrene, mens hun til gengæld kan møde favoritten Maria Sharapova på sin vej til finalen.

Hos spillebørsen Betfair er der allerede spillet for tre millioner kroner på vinderen af årets Wimbledon turnering hos kvinderne, og det ser ikke lyst ud for Caroline Wozniacki.
Hun giver således pengene hele 11,5 gange igen, og foran hende ligger hele fire andre spillere.

– Det er vores kunder, der vædder mod hinanden, og dermed kan oddsene bruges som et fuldstændig objektivt billede af flere tusinde tenniskyndiges vurdering af turneringen, fortæller Betfairs danske landechef Peter Weinreich.

Serena Williams, Maria Sharapova, Venus Williams og Na Li giver alle lavere odds og spås dermed større vinderchancer end Caroline. Og det er en sjældenhed, at den førsteseedede er så langt nede i favoritfeltet.

– Jeg har ikke tidligere oplevet, at tiltroen til verdensetteren er så lille. Lad os håbe at Caroline får vendt de lave forventninger til noget positivt og går hele vejen, siger Peter Weinreich.

Oddsene på årets kvindelige Wimbledon mester
Maria Sharapova 6
Serena Williams 6
Venus Williams 10,5
Na Li 11,0
Caroline Wozniacki 11,5
Petra Kvitova 12,0

BetfairBetfair er verdens største og mest anerkendte spillebørs, hvor du trygt kan ‘sælge’ og efterspørge odds, hvis du mener priserne er sat forkert. Opret dig nu!

Skriv et svar