18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bet24 søger CRM sportsbetting coordinator

Bet24Vi rekrutterer nu en CRM Sportsbetting coordinator til Bet24 med base på vores kontor på Malta.

Jobbet
Som CRM Sportsbetting coordinator får du ansvar for al vores kommercielle kommunikation til og med vores eksisterende sportsbettingkunder.

Som ansvarlig for både den strategiske udvikling samt den operationelle udførelse af al sportsbetting kommunikation får du det fulde ansvar for udviklingen af vores kommunikationsmodel til eksisterende sportsbettingkunder gennem e-mail, SMS, post, telefon og bannere. Med styringen af kampagneprojekter online og igennem vores kommunikationskanaler, benchmark med vores konkurrenter, udbetaling af bonusser samt newsletterproduktion får du både et strategisk og en hands-on tilgang til udviklingen af vores sportsbettingkommunikation.

Hvem er du?
Du er meget interesseret i sport og sportsbetting online. Du har en kommerciel tankegang og er handlekraftig og hands-on. Du evner at holde mange bolde i luften samtidig med at du formår at holde fokus på detaljerne. Du er en struktureret person med en proaktiv og fleksibel tilgang til tingene, der gør dig attraktiv i et marked, hvor projekter bliver gennemført hurtigt.

Interesseret?
Send din ansøgning snarest muligt til jobs@bet24.com og mærk den CRM sportsbetting coordinator.

Skriv et svar