18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bet24: Kent Nielsen endnu større favorit til næste trænerfyring

Bet24Brøndby IF tabte søndag aften topkampen hjemme på Vestegnen mod OB. Nederlaget til fynboerne betyder, at de blå/gule nu er hele otte point efter Peter Utaka og co. Brøndbys målsætninger ryger en efter en. Holdet er ude af pokalturneringen, og man spiller heller ikke med i Europa. Mesterskabet kan nås endnu, men som tingene hænger sammen i øjeblikket ligger den drøm også langt væk. Brøndby har siden ansættelsen af Kent Nielsen ikke haft meget succes. Den tidligere Horsens-træner overtog et BIF-mandskab, der toppede SAS Ligaen. Denne føring blev hurtigt sat overstyr, og Brøndby sluttede som bekendt på en skuffende tredjeplads. Denne sæson har heller ikke budt på meget succes for Kent Nielsen, og det ligner et spørgsmål om tid inden den tidligere Europamester er fortid i det varme sæde på Brøndby-bænken. Mange tilskuere på Brøndby Stadion råber “Nielsen Raus” og mon ikke ledelsen på Vestegnen føler sig presset til at skille sig af med træneren, der på intet tidspunkt har været en succes. Bet24 tror Kent Nielsen bliver smidt på porten senest efter efterårets sidste kamp, så en kommende træner kan bruge den lange vinterpause på, at få sat sit aftryk på Brøndby-mandskabet. Kent Nielsen er storfavorit i spillet om næste trænerfyring, og Bet24 giver således kun odds 1,30 på den ellers meget sympatiske Europamester.

OB topper suverænt SAS Ligaen og træner Lars Olsen har kæmpe succes i Odense. Skulle Kim Brink og co alligevel vælge at skille sig af med Lars Olsen giver Bet24 pengene 100 gange igen, siger oddssætter Jan Trier fra Bet24.

Odds fra Bet24 på næste trænerfyring
Kent Nielsen 1,30
Auri Skarbalius 5,00
Ståle Solbakken 8,00
Ove Christensen 12,00
Magnus Pehrsson 22,00
Erik Rasmussen 25,00
Morten Wieghorst 30,00
Allan Kuhn 50,00
Michael Hemmingsen 50,00
Troels Bech 50,00
Lars Olsen 100,00
Ove Pedersen 150,00

Bet24 kører i øjeblikket Bet24 med en flot 100 % velkomstbonus på op til 500 DKK. Du kan hente din bonus ved at klikke på logoet.

Skriv et svar