18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bet24 bonus: Vind billetter til Danmark – Portugal

Bet24Danmark og Norge tørner tirsdag aften sammen i en vanvittig vigtig landskamp i Parken, når håneretten og tre ultravigtige point i EM-kvalifikationen er på spil. Det bliver uden tvivl nervepirrende foran TV-skærmen eller på lægterne i Parken, men nu kan du gøre det hele endnu mere interessant. Hvis du spiller på kampen hos Bet24, har du nemlig mulighed for at vinde deres Bet24 bonus, som er to billetter til EM-kvalifikationskampen Danmark – Portugal – en kamp, der vise sig endnu vigtigere end slaget mod Norge!

Bet24 bonus: Vind billetter til Danmark – Portugal

Bet24 udlodder i forbindelse med landskampen Danmark – Norge to billetter til Danmarks næste landskampbrag mod Portugal. Opgøret mod Portugal er det sidste i EM-kvalifikationen, og det er altså med alt sandsynlighed den kamp, der afgør, om Danmark skal spille EM 2012.

For at deltage i konkurrencen skal du blot spille for minimum 20 kroner hos Bet24 på kampen Danmark – Norge. Vinderen af konkurrencen og den flotte Bet24 bonus bliver den, der rammer det højeste single odds på kampen.

Bet24 har hele 98 spilmuligheder og specials på landskampen, så du har altså masser af muligheder for at ramme det højeste single odds, hvis lige præcis din fidus går hjem.

Deltag i konkurrencen om de to billetter til Danmark – Portugal her

Bet24 bonus: 500 kroner til nye kunder

Hvis du ikke allerede har en konto, er der to gode grunde til at gøre det lige nu. Du kan vinde landskampbilletter til den afgørende kamp mellem Danmark og Portugal i Parken d. 11. oktober, og samtidig kan du score dig en god bonus som ny kunde. Bet24 giver nemlig 500 kroner i bonus til nye kunder, og den Bet24 bonus kan du få fingrene i lige her:

Få 500 kroner bonus hos Bet24 her

Bet24 kører i øjeblikket Bet24 med en flot 100 % velkomstbonus på op til 500 DKK. Du kan hente din bonus ved at klikke på logoet.

Skriv et svar