18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bet-at-home.com konkurrence: 3. runde starter i denne uge

bet-at-home.com konkurrenceI løbet af efteråret og december måned afvikler SpilXperten.com fire konkurrencer i samarbejde med bet-at-home.com, som sponsorerer præmier i form af penge og to VIP-billetter til en hjemmekamp i Bundesligaen med Schalke 04. De to første runder er allerede afviklet, men nu på lørdag er det tid til 3. runde, hvor du både som tidligere og ny deltager kan være med i kampen om de flotte præmier.

Bet-at-home.com konkurrence: Deltag om 23.000 kroner på lørdag

De to første runder i SpilXpertens og bet-at-home.coms store fodboldkonkurrence blev afviklet i oktober, men det betyder ikke, at du ikke stadig kan nå at vinde flotte præmier. Til hver runde er der nemlig specielle præmier i form af penge hos bet-at-home.com og point på SpilXperten.com, og til at toppe det hele har bet-at-home.com sat to VIP-billetter til en hjemmekamp med Schalke 04 i Bundesligaen (til en værdi af 5000 kroner) på højkant til den, som klarer sig sammenlagt bedst i de fire runder. Der er altså masser at spille om, og til denne runde ser præmierne således ud:

1. plads: 1000 kroner hos bet-at-home.com + 500 SpilXperten-point
2. plads: 400 kroner hos bet-at-home.com + 400 SpilXperten-point
3. plads: 300 kroner hos bet-at-home.com + 300 SpilXperten-point
4. plads: 200 kroner hos bet-at-home.com + 200 SpilXperten-point
5.-10. plads: 100 kroner hos bet-at-home.com + 100 SpilXperten-point

Sådan deltager du i bet-at-home.com konkurrencen

Det er nemt at deltage i konkurrence, for du skal blot give dit bud på 10 fodboldkampe, som vi har opsat på en konkurrencekupon. Gætter du rigtigt, får du point svarende til det odds, som udfaldet giver. Du kan læse meget mere og deltage i konkurrencen ved at følge linket nedenfor.

Deltag i bet-at-home.com konkurrence nu – klik her

Skriv et svar