18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Tysk langskud, ophedet NL-Derby og græsk gaber til weekenden

Benjamin Leanders weekend-rundtur indeholder besøg i Tyskland samt to lokalbrag i Premier League og den græske Super League.

Ophedet NL-derby i vente søndag eftermiddag. Foto: IMAGO

Leanders Lette – mandag d. 25. september kl. 20:00

Panathinaikos – AEK: Under 2,5 mål til odds 1,57 ved bet365*
Grækenland, Super League

Gentagelse af guldkampen fra sidste sæsons græske mesterskabsduel, hvor AEK og Panathinaikos gav hinanden voldsomt kort snor i et par intense, men voldsomt målfattige opgør. Tre indbyrdes møder i 2023 endte med sammenlagt 1-0 til AEK, og selvom vi blot er fire runder inde i sæsonen, er det svært at se kampbilledet ændre sig 180 grader mandag aften.

Begge hold brugte mange kræfter i flotte, europæiske triumfer torsdag aften. AEK chokerede Brighton med en 3-2 sejr i England, mens Panathinaikos viste tænder og sendte Villarreal hjem til Spanien med en sejr på 2-0. Allerede mandag klokken 20 er der kickoff igen, og ligesom sidste sæson er trænerne fortsat Ivan Jovanovic og Matias Almeyda, som næppe kommer med ret store overraskelser i det taktiske arsenal.

Gå derfor efter endnu en langgaber rent målmæssigt i den græske topkamp.

Spil Leanders Lette til odds 1,57* (spilbar til 1,47)

Leanders Listige – søndag d. 24. september kl. 15:00

Arsenal – Tottenham: Over 5,5 kort til odds 1,72 ved bet365*
England, Premier League

Første ægte ærkerivalmøde i Premier League i denne sæson i North London-derbyet mellem Arsenal og Tottenham, hvor det blir spændende at se hvordan spillerne tager imod den markant ændrede dommerlinje med tilnærmelsesvis nultolerance overfor usportslig opførsel.

Noget overraskende er jævnt uprøvede Rob Jones blevet valgt som kampens opmand – Jones er blot i UEFAs kategori 2 og har ikke været i nærheden af at dømme ægte rivaliserende topopgør i sin tid i Premier League indtil videre. I denne sæson havde han seks kort i City – Newcastle og samme antal sidste sæson i Newcastle – Chelsea.

Spillestilen og spillerprofilerne under Mikel Arteta og Tottenhams manager Ange Postecoglu indbyder til fart over feltet og masser af drama, og det vil undre, hvis vi ikke minimum ÉN gang får to spillere, som skal advares i forbindelse med en massekonfrontation.

Derfor skal der ikke være ret lang vej til seks kort i kampen. Direkte rødt kort tæller for to, mens gult/rødt tæller for tre.

Spil Leanders Listige til odds 1,72* (spilbar til 1,61)

Leanders Langskud – lørdag d. 23. september kl. 14:00

Preussen Münster – Lübeck: Lübeck Draw No Bet til odds 3,50 ved bet365*
Tyskland, 3. Liga

Tirsdag i næste uge får Preussen Münster besøg af mægtige Bayern i DfB Pokalen. Klubbens største kamp siden man i 2014 også mødte netop Bayern og et naturligt distraheringselement for weekendens hjemmekamp mod Lübeck.

I forvejen virker hjemmeholdets favoritværdighed voldsom med tanke på, at blot et point skiller holdene ad i tabellen. Lübeck var spået hårde odds i starten af sæsonen, men har spillet som minimum til par og endda lidt under. Man var decideret uheldige med at tabe 0-1 senest til de suveræne oprykningsfavoritter fra Dynamo Dresden, og i sæsonpremieren tog man også en fin 0-0’er mod et andet forventet tophold fra Sandhausen.

Der er sket meget siden Preussen vandt med 3-0 i en testkamp i vinter, hvor Lübeck spillede Regionalliga inden oprykningen til den tredjebedste række, og derfor håber vi det går ligesom i sidste generalpremiere for Preussen inden et møde med Bayern – i 2014 tabte man 1-3 til Dynamo Dresden, men vi går lidt med livrem og seler og vælger Draw No Bet Varianten på Lübeck, hvor indsatsen refunderes i tilfælde af uafgjort.

Spil Leanders Langskud til odds 3,50* (spilbar til 3,20)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar