18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Pierre-Emile Højbjerg i Tottenham

Leandertal Pierre-Emile Højbjerg har taget Tottenham med storm, og mange engelske medier har også fået øjnene op for den danske landsholdsspiller. Men hvad er det Pierre-Emile har gjort så godt efter skiftet til Tottenham? Benjamin Leander giver dig her kort og godt tallene for midtbanespillerens udvikling fra 19/20 til 20/21.

Pierre-Emile Højbjerg – Danmarks varmeste spiller

Pierre Emile-Højbjerg er på rekordtid blevet en publikumsfavorit i Tottenham, hvor hans indsatser på midtbanen har været stærkt medvirkende til, at ”Spurs” efter ni spillerunder er nummer et i Premier League.

Den danske fighter har vist sig fra sin absolut bedste side denne sæson både hvad angår status som oprydder og kreatør mellem straffesparksfelterne. Se bare her:

Pierre-Emile Højbjerg tabel

Som det kan ses i tabellen er Højbjerg gået frem i rangering i hele syv ud af otte kategorier, og ottendepladsen i defensive dueller vundet er helt sikkert en, hvor danskeren har fremragende muligheder for at avancere yderligere.

Expected Goal-statistikker er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar