18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekenden i Uge 39

Spiltips fra LeanderBrandvarme Benjamin Leander satte både odds 4,20 og odds 2,55 i onsdags, og nu er million-tipperen klar med endnu en omgang gratis spilforslag på SpilXperten. Leander befinder sig på den sunde side af 120 % i tilbagebetlingsprocent på sine ugentlige spiltips. I denne artikel finder du en ekstra-udgave til weekenden i Uge 39.

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Leanders Lette – søndag d. 29. september kl. 15:00

Elfsborg – AIK: 2-tallet til odds 1,81 ved Nordicbet

I en tæt Allsvenskan-række skiller to hold sig ud. Örebro og Elfsborg ligger nemlig med 13 point til nedrykning og 18 point til de europæiske pladser. Med fem runder igen og 15 point at spille om er motivationen med andre ord til at overse, og det bør vise sig i Borås, når AIK gæster Elfsborg på søndag.

Elfsborg tog godt nok sin første sejr mod et top7-hold i sæsonen, da man sejrede overraskende med 2-1 i Häcken senest, men de tre point var ikke uden omkostninger eftersom der var karantænegivende gule kort til både Alex Portillo og Simon Olsson. Særligt sidstnævnte er lidt af en bet at skulle undvære for Elfsborg, eftersom de sort/gule har givet både et hav af mål og chancer væk i de sidste to kampe, hvor Olsson ikke har været på banen (2-2 mod bundholdet Eskilstuna og 2-5 mod Hammarby)

AIK jagter rivalerne fra Djurgården i mesterskabsstriden, men kan kun bruge tre point i duellen her, da man er fire point efter Stockholms-bysbørnene med fem runder igen med en målscore, der tilmed er 12 mål dårligere end Djurgårdens.

Elfsborg har været ringe mod top7-holdene i Allsvenskan, hvor man i 12 kampe blot har hentet 6 mulige point fordelt på en sejr, tre uafgjorte og otte nederlag. AIK har derimod vundet ni ud af 13 opgør mod hold udenfor top7 og får tilmed Kolbein Sigthorsson tilbage fra karantæne.

3-0 til AIK i det omvendte opgør bør kunne blive fulgt op af endnu en sejr til topholdet mod det motivationsløse midterhold.

Spil Leanders Lette til odds 1,81* (spilbar til 1,67)

Leanders Listige – lørdag d. 28. september kl. 15:00

Juventus – SPAL: Juventus vinder og under 3,5 mål til odds 2,01 ved Nordicbet

Juventus-maskinen fortsætter med at hoste og harke sig af sted, og holdet er nu oppe på ganske uvante 16 kampe i træk uden sejr på mindst to mål. Både mod Verona og Brescia har man måtte vente 0-1 til 2-1, og nu venter så en opgave mod et SPAL-mandskab, der sidste sæson viste sig meget svære at bryde ned.

Gæsterne mødte de seks tophold fra Juventus, Napoli, Atalanta, Inter, Milan og Roma 12 gange. Det endte med tre sejre og ni nederlag, og otte af de ni nederlag var på cifrene 0-1, 0-2, 1-2 eller 0-3 som “under 3,5 mål” udfaldet jo dækker under.

Selvom Juventus har vist pæne, defensive svagheder, er det stadig svært at se SPAL komme på tavlen, og med CL-kamp mod Leverkusen i midtugen og et kommende Derby Dell’Italia mod Inter, lugter det af cruise Control som så mange gange ofte set før fra “Bianconeri”‘s side. Glimrende betaling på, at det ender 1-0, 2-0, 2-1 eller 3-0 til Juve.

Spil Leanders Listige til odds 2,01* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – lørdag d. 28. september kl. 18:30

VVV Venlo – Heerenveen: Heerenveen holder nullet til odds 3,40 ved bet365

Nok har VVV Venlo lagt hæderligt fra land med tre sejre og fire nederlag i de første syv kampe, men statistikkerne peger på, at det næppe bliver ved med at gå godt for mandskabet fra Covebo Stadion. Venlo er nemlig værst i Æresdivisionen hvad angår både Expected Goals, skud pr. kamp, berøringer i feltet pr. kamp og indlæg pr. kamp, ligesom man tillader tredjeflest Expected Goals mod sig, tredjeflest skud mod sig af alle hold og i øvrigt også giver næstflest hjørnespark væk.

Derfor lugter det af problemer mod et Heerenveen-hold, der viser pæn, defensiv stabilitet i sæsonen og derudover er det hold, som har underpræsteret mest i forhold til Expected Goals med forventede 11,5 mål mod kun otte realiserede. Her er Venlo i øvrigt overpræsterende med enorme ni mål mod forventede 5,06. Danske Jens Odgaard har været blandt de store syndere med to brændte straffespark mod Utrecht og Feyenoord i kampe, hvor Heerenveen kun fik 1-1 med sig i begge kampe.

Heerenveen er gjort til fair favoritter her, men odds ned mod 2,25 virker lige i den lave ende for 2-tallet. Til gengæld skal der være klar spilværdi i at gå efter nul mål til Venlo, som skaber jævnt lidt i etableret spil. Langt over tre gange pengene på det udfald ser spændende ud.

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Skriv første kommentar

Skriv et svar