18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 6. – 7. marts 2021

Spiltips fra LeanderBenjamin Leander har luret på weekendprogrammet i det europæiske fodboldlandskab, og turen går i denne ombæring til England, Portugal og Tjekkiet. Du finder Leanders Luringer eksklusivt her på SpilXperten, og i denne artikel er der 3 stk. til lørdag d. 6. og søndag d. 7. marts 2021.

SpilXpoden

Leanders Lette – søndag d. 7. marts kl. 18:30

Slavia Prag – Banik Ostrava: Under 3,5 mål til odds 1,53 ved bet365

11 points forspring ned til rivalerne fra Sparta Prag gør Slavia Prag til storfavoritter i den tjekkiske mesterskabskamp med 13 spillerunder igen, og derfor må man forvente, at holdet ikke spiller sig fuldt ud i den hjemlige liga med tanke på, at vigtige opgør mod Rangers venter forude i Europa League.

Syv gange i denne sæson har man spillet ligakamp inden en europæisk midtugekamp, og fem af gangene er opgørene endt med maksimalt tre mål.

Søndag møder man det største “under-hold” i ligaen i form af Banik Ostrava, som 17 af 21 kampe har spillet kampene i den tjekkiske liga under 3,5 mål, og det omvendte opgør endte da også 1-0 til Slavia på en scoring fra straffesparkspletten.

Meget svært at se fire mål her.

Spil Leanders Lette til odds 1,53* (spilbar til 1,45)

Leanders Listige – lørdag d. 6. marts kl. 21:00

Brighton – Leicester: Begge hold scorer ikke til odds 1,95 ved bet365

Leicester er hårdt ramt af skader for tiden og kunne mød Burnley hverken mønstre kreatørerne Harvey Barnes eller James Maddison, mens topscorer Jamie Vardy virkede som en skygge af sig selv og på 95 minutter blot havde én blokeret afslutning med en Expected Goals ratio på 0,01.

Det er derfor svært at se noget festfyrværkeri mod et Brighton-hold, der er Premier Leagues mest underpræsterende på Expected Goals og som i de seneste seks timers fodbold mod Leicester har scoret lige præcis nul gange.

Samtidig vil uafgjort ikke være noget decideret dårligt resultat for nogle af holdene, og med under 2,5 mål-priser omkring de 1,70, så virker næsten to gange pengene på, at begge hold IKKE kommer på tavlen som et flot spil.

Spil Leanders Listige til odds 1,95* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – lørdag d. 6. marts kl. 19:00

Gil Vicente – FC Porto: FC Porto vinder med præcis ét mål til odds 3,40 ved bet365

FC Portos mesterskabsdrømme led yderligere et knæk, da man kun fik 0-0 mod førerholdet Sporting Lissabon, hvilket efterlader de blå/hvide 10 point efter hovedstadsklubben med kun 13 spillerunder igen. I midtugen blev det så 2-3 mod Braga i pokalsemifinalen, og nu venter så et sandt skæbneopgør mod Juventus i CL-returkampen blot 72 timer efter slutfløjtet mod Gil Vicente lørdag aften. Porto fører 2-1 fra første opgør og har dermed fine muligheder for at give Juventus kamp til stregen om avancement til kvartfinalerne.

Derfor vil det kun være naturligt, hvis cheftræner Sergio Conceicao prioriterer det opgør og stiller med det hold, der kan knibe en sejr hjem ude mod bundholdet Gil Vicente. I forvejen har Porto ikke væltet sig i storsejre på det seneste, hvilket sejrscifre som 2-1 mod Maritimo, 2-0 mod Rio Ave og 1-0 mod Farense også beviser.

Gil Vicente har været uhyre dårlige mod de fire magtfaktorer i toppen; fem kampe mod Benfica, Braga, Sporting og Porto er vekslet til lige så mange nederlag, men tre af de fem nederlag har været på præcis et mål, og de to resterende 0-2 og 1-3 nederlag har været i tætte kampe, hvor 1-3 nederlaget til Sporting kom på Sporting-mål i 82, 84 og 96. minut.

Alt i alt fin værdi i, at Porto sejrer med mindst mulig margin her.

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 3,20)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Skriv et svar