18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 26. – 27. september 2020

Spiltips fra LeanderLeanders Luringer er landet, og Benjamin Leander har fundet værdien i den danske Superliga og den norske Eliteserie. Lørdag er det FC Midtjylland – Randers og Molde – Sandefjord, der er i fokus, og søndag vendes blikket mod Brøndby – Horsens. God fornøjelse!

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Leanders Lette – lørdag d. 26. september kl. 18:00

Molde – Sandefjord: Sandefjord +1,5 (AH) til odds 1,82 ved LeoVegas

Molde har livsvigtigt returopgør mod Ferencvaros i Ungarn allerede tirsdag aften efter 3-3 i det omvendte opgør på hjemmebane, og i den hjemlige Eliteserie er Bodø/Glimt for længst stukket af med mesterskabet via en afstand på 16 point og en markant bedre målscore med 12 runder tilbage.

Molde bør derfor rotere kraftigt, hvilket giver mulighed for, at Sandefjord sagtens kan få noget med fra kampen her. Bundholdet har set forbedret ud det seneste stykke tid, og havde blandt andet Bodø/Glimt ude i tovene i forrige hjemmekamp, hvor man blot tabte med 1-2.

Molde har derimod fire nederlag i de sidste fem kampe, og det er svært at se holdet fortjene storfavoritsprædikatet til kampen her med tanke på det uhyre vigtige opgør, der venter forude i næste uge. Særdeles spiselige odds på, at hjemmeholdet maksimalt vinder med et enkelt mål.

Spil Leanders Lette til odds 1,82* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – lørdag d. 26. september kl. 17:00

FC Midtjylland – Randers: 1-tallet og under 3,5 mål til odds 2,35 ved Nordicbet

Randers-træner Thomas Thomasberg har det rigtig skidt med at skulle møde de tre traditionelle tophold fra Superligaen. 28 møder med Brøndby, FCK og FCM har givet uhyggelige seks point fordelt på en sejr, tre uafgjorte og 24 nederlag, og siden ankomsten til Randers FC i sommeren 2018 hedder Thomasbergs statistik 0-1-12 i 13 møder med storholdene. Bemærkelsesværdigt er det dog, at ni af de 12 nederlag har været på 0-1, 0-2, 1-2 eller 0-3, hvilket er hvad spillet her går på.

FCM har i sagens natur kolossalt fokus på returopgøret mod tjekkiske Slavia Prag, men bør stadig have så stor klasse, at man napper den niende sejr i træk over et Randers-hold, som spillede 92 minutter i overtal mod AGF senest, men alligevel ikke kunne holde rent bur.

Meget fristende 2,35 på, at FCM vinder med 1-0, 2-0, 2-1 eller 3-0, nøjagtigt som 24 af FCMs seneste 27 Superliga-sejre siden sæsonstart 19/20 har været på.

Spil Leanders Lette til odds 2,35* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – søndag d. 27. september kl. 16:00

Brøndby – Horsens: Brøndby vinder med rent bur til odds 2,70 ved Nordicbet

Horsens har ikke vist imponerende takter under ny træner Jonas Dal, og i 180 minutters fodbold mod Randers og AaB er det blevet til én stor chance med nul scorede mål. Nøglespillere som Simon Okosun (solgt) og Bjarke Jakobsen (karantæne) kommer i den grad til at mangle mod Brøndby, som tilmed bliver gevaldigt forstærket af, at anfører og forsvarskrumtap Andreas Maxsø kommer tilbage.

Brøndby har bestemt ikke set dirkefri ud i de to første kampe, men alt andet lige kom modstanden også fra FC Nordsjælland og FC København, der offensivt er fra en anden galakse end Horsens nuværende. Med Maxsø på banen i 3-5-2 systemet tillader Brøndby markant færre mål og store chancer end man gjorde i 4-4-2 systemet og uden Maxsø på banen i det nye system, så her virker det givet, at Horsens får tredje nederlag i træk, mens Brøndby for første gang siden 2005 står med maksimumpoint efter tre spillerunder.

Spil Leanders Langskud til odds 2,70* (spilbar til 2,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Skriv første kommentar

Skriv et svar