18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 2. – 3. marts 2021

Spiltips fra LeanderFebruar-måned var ualmindelig stærk for Leanders Luringer, der satte en imponerende flot formkurve sammen. Nu har vi skrevet februar af og går ind i marts, med håbet om at den skarpe ekspert kan holde momentum. I denne midtuge besøger vi Italien, England og Holland – God fornøjelse!

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Leanders Lette – onsdag d. 3. marts kl. 20:45

Atalanta – Crotone: Halvleg/Fuldtid Atalanta/Atalanta til odds 1,61 ved bet365

Crotone har en decideret sæsondefinerende hjemmekamp i den kommende weekend, hvor man møder Torino på hjemmebane. Alt andet end en sejr her vil være en gevaldig streg i regningen i forhold til at holde fast i det halmstrå, der hedder en ny sæson i Serie A efter sommerferien. Torino er holdet direkte over stregen lige pt, og der er 8 points afstand efter weekendens 0-2 nederlag hjemme til Cagliari.

Derfor er træner Giovanni Stroppa formentlig klog nok til at hvile alle spillere med småskavanker, karantænefare mm. og ikke bruge unyttige kræfter på en af sæsonens sværeste udekampe. Crotone har allerede tabt 2-6 til Inter, 0-3 til Juventus og 0-4 mod Milan, og Atalanta bør heller ikke få problemer med at vinde her.

Bergamo-mandskabet har dog også ekstremt vigtig kamp i weekenden mod Inter, så selvom tre point naturligvis er en pligt, så kan det være farligt at spille Atalanta på handicap her. Pauseføring virker som det bedste spil, for så kan cheftræner Gasperini skifte profilerne ud i løbet af anden halvleg og lade sejrens størrelse være mindre vigtig.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,47)

Leanders Listige – onsdag d. 3. marts kl. 20:45

Sheffield Wednesday – Rotherham: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 2,70 ved LeoVegas

Bundbrag i Championship mellem nummer tredjesidst og næstsidst, og det er svært at se andet end en nervøs start på Hillsborough. Gæsterne har tabt fem gange i træk, de fire af dem med 0-1, mens Sheffield Wednesday kommer fra et svært skuffende 2-3 nederlag til Luton, hvor man formøblede en 2-0 føring ved pausen.

Rotherham har to kampe i hånden i forhold til Birmingham, Coventry og Huddersfield over stregen, som er noteret for hhv. 34, 35 og 36 point mod Rotherhams 29, mens Sheffield Wednesday har en enkelt kamp færre i hånden og er noteret for 28 point. Derfor vil et nederlag være fatalt for begge mandskaber, og det er nærliggende at tro på, at vi får et nervøst opgør fra start af.

0-0 efter 45 minutter ser både velbetalt og logisk ud.

Spil Leanders Listige til odds 2,70* (spilbar til 2,50)

Leanders Langskud – tirsdag d. 2. marts kl. 18:45

Jong Utrecht – Dordrecht: 2-tallet til odds 5,25 ved bet365

Dordrecht var i store dele af sæsonen den store prügelknabe i Hollands næstbedste række, men tre kampe i februar har foreløbigt givet to sejre – blot én færre end man fik de første 22 kampe i sæsonen. Kuriøst nok er tre af Dordrechts fem sejre hentet mod reserveholdene i rækken, hvor AZ, PSV, Ajax og Utrecht har U23-holdene med.

Normalt er det en klar fordel for U23-holdene at spille mandag eller tirsdag, fordi det giver rum til at få spillere ned fra førsteholdet, som ikke var i aktion. For Utrecht har det dog ikke været ret værdifuldt efter nytår, hvor Jong Utrecht har tabt seks ud af otte kampe, her i blandt begge hjemmekampe om mandagen mod Cambuur og Jong Ajax.

Motivationen er knap for begge hold her, hvilket også gør faren for uafgjort noget mindre, men med Dordrechts opvågning og pæne takter, kombineret med seks Utrecht-nederlag på stribe, så skal over fem gange pengene på 2-tallet være alt for højt her.

Spil Leanders Langskud til odds 5,25* (spilbar til 4,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Skriv et svar