18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 14. – 15. november 2020

Spiltips fra LeanderLandsholdsfodbolden har overtaget weekenderne, hvilket også betyder, at Benjamin Leander sætter fokus på diverse nationer og trætte ben. Leanders Luringer dækker i denne omgang fra lørdag d. 14. til søndag d. 15. november, og vi ser her blandt andet frem til et langskud på hele odds 9,50! Derudover snydes vi heller ikke for en spilfidus til det danske landshold. God fornøjelse!

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Leanders Lette – søndag d. 15. november kl. 20:45

Østrig – Nordirland: 1-tallet til odds 1,45 ved MrGreen

Nordirland spiller sent torsdag aften mod Slovakiet i en direkte duel om billetter til den udsatte 2020-slutrunde. Uanset udfaldet af kampen bør det være en flok trætte nordirere, der sætter sig i flyet mod Wien til duel mod Østrig under 70 timer efter man har forladt stadion i Belfast.

Østrigerne har derimod friske ben efter en let omgang træning mod Luxembourg onsdag aften, og holdet er stadig i spil til den samlede sejr i Nations League Gruppe B 1, hvor en finale venter mod Norge i sidste runde.

Østrigerne var klart bedst i det omvendte opgør, hvor man vandt 1-0 i en kamp, hvor Nordirland også dengang kom fra en opslidende 120 minutters-triumf i Bosnien, og det er svært at se andet end ny østrigsk sejr under endnu mere skærpede omstændigheder denne gang.

Spil Leanders Lette til odds 1,45* (spilbar til 1,35)

Leanders Listige – søndag d. 15. november kl. 20:45

Danmark – Island: Danmark vinder med rent mål til odds 2,15 ved Nordicbet

Når dette skrives torsdag, er Islands videre skæbne i EM-kvalifikationsfinalen mod Ungarn endnu ikke beseglet, men to scenarier genstår; enten møder holdet op i en sand glædesrus og med tømmermænd, der givetvis er til at mærke, eller også møder holdet modløse op uden noget som helst på spil i Gruppe A, hvor man er sikre på sidstepladsen med to spillerunder igen.

Det efterlader en motorvej til Danmark i forhold til at nappe tre point i jagten på både en top10-placering på verdensranglisten, der er vigtig i forhold til at blive 1.seedede i VM-kvalifikationen til Qatar 2022, men også i forhold til at få muligheden for en gruppefinale ude mod Belgien i sidste runde.

Islændingene har ikke skabt noget som helst i de første fire kampe, og med et udhvilet dansk mandskab, der mod Sverige stillede med Christian Eriksen og det meste af både B- og C-kæden, vil det undre, hvis ikke Hjulmands tropper kan cruise en sejr hjem uden at lukke mål ind.

Spil Leanders Listige til odds 2,15* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – lørdag d. 14. november kl. 20:45

Portugal – Frankrig: Ciffertips 0-0 til odds 9,50 ved Nordicbet

0-0-tip i en kamp, der involverer Mbappé og Griezmann mod Cristiano Ronaldo og en brandvarm Diogo Jota? Nu har Lurings-leverandøren vist tabt sutten…?

Nej, der er mening med galskaben. Direkte gruppefinale mellem Portugal og Frankrig, hvor vinderen af kampen også vinder gruppen på grund af reglen om indbyrdes opgør. Det omvendte opgør i Frankrig endte 0-0, i øvrigt med føromtalte fire spillere på banen, som tilsammen producerede 0,39 Expected Goals fordelt på lige akkurat nul store chancer og kun en enkelt chance over 0,20 xG i hele opgøret.

Nu gælder det altså, at Frankrig ved 1-1 er bedst på udebanemål og dermed bare skal slå Sverige hjemme i sidste kamp, hvorimod en 0-0 kamp vil betyde, at holdene skal fordele førstepladsen i gruppen via resultatet af sidste-runde-kampene Frankrig-Sverige og Kroatien-Portugal. På forhånd er portugiserne fire mål bedre end Frankrig, så 0-0 vil altså ikke være nogen umiddelbar katastrofe for nogle af holdene, og det ligner i den grad en undgå-nederlag-kamp fremfor en opnå-sejr-kamp.

Uanset hvad skal astronomiske 9,50 på 0-0 være et herligt langskud.

Spil Leanders Langskud til odds 9,50* (spilbar til 7,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Skriv et svar