18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 10. – 12. november 2020

Spiltips fra LeanderBenjamin Leander ramte både sit langskud og den listige i weekendens udgave af Leanders Luringer, og nu er eksperten igen klar med gratis spiltips – denne gang til midtugen i uge 46. I denne artikel finder du tre fiduser; to afvikles tirsdag d. 10. november, og en enkelt har kampstart torsdag d. 12. november.

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Leanders Lette – tirsdag d. 10. november kl. 20:00

Colchester – Southend: 1-tallet til odds 1,55 ved bwin

Betydningslæst opgør om at undgå sidstepladsen i Gruppe 9 af den engelske EFL Trophy-pokalturnering, men for Southend er det tredje udekamp på otte dage, hvilket højest sandsynligt medfører, at manager Mark Molesley vælger at rotere så meget som overhovedet muligt. Holdet er nu oppe på 16 kampe i træk uden sejr og er på vej til at blive isoleret under nedrykningsstregen i League Two, hvor man allerede efter 11 spillerunder er fem point fra redning.

I samme række ser tingene noget lysere ud for Colchester i midt-toppen af rækken, og selvom man kvajede sig grufuldt i weekenden ved at ryge ud af FA Cuppen til Marine fra den ottendebedste række, bør holdet kunne løfte sig her og vinde komfortabelt mod et hold, der kun kunne mønstre seks ud af syv mulige udskiftere senest.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,45)

Leanders Listige – torsdag d. 12. november kl. 18:00

Georgien – Nordmakedonien: 0-0 i 1. halvleg til odds 2,30 ved Mr. Green

Finalekamp om en billet til sommerens EM-slutrunde mellem to nationer, der ikke ligefrem svælger sig i slutrundedeltagelser.

Derfor er det utopi at tro andet, end at opgøret i Tbilisi mellem Georgien og Nordmakedonien bliver en vanvittig tæt affære mellem to hold, der i forvejen har mødt hinanden to gange dette efterår og spillet uafgjort ved begge tilfælde, hvor det også stod uafgjort efter første halvleg i begge kampe, hhv. 1-1 og 0-0.

I den seneste kamp for en måned siden, hvor det stod 0-0 efter de første 45 minutter, endte Expected Goals med 0,21 til Georgien mod Makedoniens 0,11, og kampens vigtighed taget i betragtning er det svært at se første halvleg forme sig meget anderledes i et koldt Tbilisi torsdag aften.

Glimrende 2,30 for en nulløsning efter 45 minutter.

Spil Leanders Listige til odds 2,30* (spilbar til 2,10)

Leanders Langskud – tirsdag d. 10. november kl. 20:00

Scunthorpe – Mansfield: 2-tallet til odds 2,85 ved Nordicbet

Scunthorpes sølle efterår tog et nyt lavpunkt, da holdet tabte med 2-3 hjemme til Solihull Motors i FA Cuppen denne weekend. Oveni skuffelsen kom rødt kort og dertilhørende karantæne til Tyler Cordner i forsvaret, og tilbage står nu, at Scunthorpe i 15 kampe i alle turneringer og træningskampe dette efterår har vundet én kamp, spillet en uafgjort og tabt de resterende 13. Nederlaget til Boreham Wood kom tilmed søndag eftermiddag, så holdet får blot 48 timers hvile inden det går løs igen i en komplet ligegyldig Football League Trophy kamp uden noget sportsligt på spil.

Derfor kan det undre, at holdet ligefrem er gjort til favoritter mod et Mansfield-hold, der kommer direkte fra sæsonens første sejr, og hvilken en af slagsen! 1-0 på udebane mod Sunderlands League One-mandskab i FA Cuppen. Det kommer på baggrund af, at man har tilføjet den tidligere Derby, Burton og Sheffield United-manager Nigel Clough som ny chef i klubben, hvilket må betragtes som lidt af et scoop. Flere spillere burde af samme grund være særdeles ivrige efter at byde sig til tirsdag aften, og det bør kunne ses på banen.

Nydeligt odds på gæsterne under de givne omstændigheder.

Spil Leanders Langskud til odds 2,85* (spilbar til 2,60)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Skriv et svar