18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 25. – 26. juli 2020

Spiltips fra Leander Championship spillede sidste runde i den sidste omgang Luringer, og denne gang er det Premier League der takker af. Derfor har Benjamin Leander også taget Englands bedste række under luppen i Leanders Langskud, og her sigter han efter høje odds 13. Udover langskuddet skal vi også en tur til det italienske og det tyrkiske, hvor de to resterende spilforslag venter. Leander bringer her sine spilfisudser til weekenden.

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Leanders Lette – Søndag d. 26. juli kl. 19:30

SPAL – Torino: 2-tallet til odds 1,60 ved Bwin

SPAL rykkede ned efter forrige rundes 1-2 nederlag til Brescia, men midtugens kamp mod Roma efterlod ingen positive indtryk af et hold, der kunne spille mere frit. 1-6 lød de pinlige cifre på, og det er svært at se holdet samle stumperne fire dage efter til opgøret mod de topmotiverede modstandere fra Torino.

Nok har Torino været ringe på fremmed græs Post-Corona med fire nederlag ud af fire mulige, men modstanderne tæller også navne som Juventus og Inter foruden Cagliari og Bologna. Mod de fem hold, der ligger under dem i tabellen, har Torino vundet fem ud af ni opgør, og holdet har ikke råd til at gøre nedrykningsduellen spændende med et pointtab her. Der er seks point ned til Lecce på den forkerte side af stregen, men Torino er dårligere indbyrdes og må derfor formodes at gå benhårdt efter de tre point, der med største sandsynlighed sikrer dem en ny sæson i Serie A.

Spil Leanders Lette til odds 1,60* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – Lørdag d. 25. juli kl. 20:00

Fenerbahce – Rizespor: Rizespor +0,5 (AH) til odds 2,00 ved Unibet

Fenerbahce ender på den dårligste ligaplacering i 32 år. Det er er faktum allerede inden sæsonens sidste kamp mod Rizespor, og derfor kan det undre, at Istanbul-mandskabet er gjort til så klare favoritter i opgøret. Gæsterne er nemlig ingenlunde gået på ferie endnu, for man skal bruge et enkelt point for at være helt sikre på forblivelse i Süper Lig næste sæson.

For Fenerbahce sluttede sæsonen med et bittert 0-2 nederlag til rivalerne fra Besiktas, der var medvirkende til, at Fenerbahce ikke har mulighed for at nå den Europa League-givende sjetteplads. Oven i det blødende sår fik man ikke færre end fire spillere i karantæne i kampen efter advarsler til Cigerci og Türüc på midtbanen, indskiftede Jailson og et direkte rødt kort til den suveræne topscorer Valon Muriqi. Oven i hatten var talisman Luiz Gustavo ude med skade sidst, så alt andet lige ligner det superflot værdi på gæsterne.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – søndag d. 26. juli kl. 17:00

Manchester City – Norwich: Raheem Sterling scorer hattrick til odds 13,00 ved bet365

Raheem Sterling har vist høj klasse over hele sæsonen, og Manchester City-ledestjernen har stadig en lille chance for at blive topscorer. Det kræver fire scoringer mod Norwich for at komme op på siden af Jamie Vardy, som står foran en hård nød at knække mod et Manchester United-hold, som givetvis kommer til at stå meget dybt for at forsvare det ene point, der vil sikre dem top-4 foran Leicester. Danny Ings fra Southampton er på 21, mens Arsenals Aubameyang er på 20 som de nærmeste konkurrenter.

Sterling var her, der og alle vegne, da han scorede to mål senest mod Watford med seks afslutninger i kampen, ligesom han i udekampen forinden scorede hattrick på fem afslutninger mod Brighton. Mod Watford fik Sterling kun 66 minutter, men spørgsmålet er, om ikke han får lov til at spille fuld tid, hvis han scorer tidligt i kampen og evt. kan gå til pause med to scoringer på CV’et. Mulighederne er der i hvert fald mod et komplet detroniseret Norwich-mandskab med ni nederlag i træk på samvittigheden. Vovepelsene spiller Sterling som ligatopscorer til vanvittigt høje odds 51, men under alle omstændigheder bør 13 gange indsatsen for sæsonens tredje hattrick til Sterling være alt for højt.

Spil Leanders Langskud til odds 13,00* (spilbar til 10,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Skriv første kommentar

Skriv et svar