18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 17. – 19. juli 2020

Spiltips fra LeanderLeanders Luringer til weekenden er landet, og denne gang står den ikke kun på fodbold. Vi skal også en tur til dart verdenen, hvor World Matchplay of Darts er åbnet og her sigter Leander efter odds 3,75. Derudover så skal vi også ud i et målscorer spil mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland. Du kan finde alle tre luringer nedenfor – God fornøjelse.

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Leanders Lette – lørdag d. 18. juli kl. 20:00

Rio Ave – Santa Clara: 1-tallet til odds 1,55 ved Nordicbet

Santa Clara tager på sæsonens sidste langfart fra Azorerne ind til fastlandet uden noget at spille for. En flot 3-0 sejr i sidste spillerunde over bundholdet Aves sikrede endegyldigt en ny sæson i Primeira Liga, og nu kan holdet slappe af i de sidste to spillerunder, hvor man maksimalt kan blive nummer syv og dårligst kan blive nummer 12.

Anderledes motiverede er Rio Ave i toppen af rækken, hvor holdet fra Vila do Conde stadig kæmper om europæiske billetter til efteråret. Topscorer Mehdi Taremi har været skarp med seks scoringer i syv kampe Post-Corona og er stadig med i racet om topscorertitlen, omend han har vældig travlt, hvis han skal hente Benfica-duoen med Carlos Vinicius og Pizzi, der i skrivende stund er tre mål foran.

Rio Ave vandt også det omvendte opgør med 1-0 og skal være et fint spil til oddset, når man tænker på den store motivationsforskel.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – fredag d. 17. juli kl. 19:00

FC Midtjylland – FC Nordsjælland: Ronnie Schwartz scorer til odds 2,05 ved bet365

Mesterskabet er hjemme for FCM, og nu er der plads til, at “Plaffeministeren” kan komme på tavlen. Ronnie Schwartz jagter Kamil Wilczeks 17 mål for at blive delt topscorer og skal score to gange for at nå det delmål. Han får ikke bedre mulighed end hjemme mod et formsvagt FCN-mandskab, hvor flere profiler meldes væk fra klubben og hvor der ikke har været meget kontinuitet i holdopstillingerne de sidste par spillerunder.

Schwartz har fem scoringer og et brændt straffespark i 12 kampe mod Farum-mandskabet og bør være FCMs go-to-guy i opgøret her. FCM-sejr giver kun omkring odds 1,55 i snit, og Schwartz-scoring bør også være ganske sandsynligt her.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – søndag d. 19. juli kl. 20:00

Glen Durrant – Jeffrey de Zwaan: Durrant -4,5 (AH) til odds 3,75 ved bet365

World Matchplay of Darts afholdes under andre omstændigheder end normalt i 2020. Der spilles uden tilskuere i Milton Keynes, hvilket giver turneringen et præg af la Players Championship-turneringerne, der spilles på gulvet uden tilskuere. Her spilles der stadig på stor scene, men alt andet lige giver det en anderledes dynamik.

Det bør passe Glen Durrant glimrende med det nye turneringsformat. Den tidligere BDO-verdensmester har set skarp ud i de nyligt overståede PDC Summer Series of Darts, hvor Durrant vandt 12 ud af 17 kampe og snittede over 100 point i hele seks af kampene.

Modstander Jeffrey de Zwaan var anderledes rusten efter en lang pause og gik ud med fire sejre og fem nederlag i ni kampe, hvor hollænderen blot snittede over 95 i et enkelt tilfælde, men til gengæld snittede under 90 i tre af kampene.

Først til 10-formatet vil altid favorisere den bedre spiller, og i sit første MatchPlay nåede Durrant semifinalen med flotte sejre undervejs over bl.a. Michael van Gerwen, mens Jeffrey de Zwaan i sit enlige Matchplay røg ud i 1. runde.

Mange spændende væddemål her i Durrants favør, men at han skal vinde 10-5 eller bedre til 3,75 virker som det umiddelbart mest værdiholdige.

Spil Leanders Listige til odds 3,75* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Skriv første kommentar

Skriv et svar