18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Det skal du holde øje med i weekenden (24. – 26. juli)

Spiltips fra LeanderVi går ind i sidste runde i Premier League i mange ligaer i denne weekend, hvilket betyder at deres skal kigges efter motivationsforskel. For at få et overblik over dette, har Benjamin Leander her leveret sin weekend gennemgang af hvad du skal holde øje med. Vi kommer rundt i fire forskellige lande og fem forskellige ligaer – God læsning.

Spil på Leanders anbefalinger*

Der begynder for alvor at dufte af sommerferie hos fodboldspillerne verden over. Efter denne weekend sættes der sløjfe på både Premier League og Superligaen, mens også Portugal og Tyrkiet ruller i garage. De ligaer kommer under lup i denne uges Weekend Preview.

Danmark

Superligaen
Sidste runde i mesterskabsspillet. FCK har sølvet i egne hænder med en hjemmekamp mod umotiverede FCN, der er sikre på at ende som 6’er. AGF møder et Brøndby-hold, der skal bruge et point for at være 99% sikre på fjerdepladsen – kun en firemålssejr til AaB ude over FCM kan sende femtepladsen til Nordjylland. Det ligner med andre ord mange mål i alle tre kampe – der er 3,89 fra Bet365 på en over 2,5-mål-triple.

Topscorerduellen er også stadig uforløst med Ronnie Schwartz i spidsen med 18 mål mod Patrick Mortensens 17. Læs Leandertal-gennemgangen af de to herrers forårssæson, der er forfattet inden 34. spillerunde:

1. Division
Vejle har temmelig opsigtsvækkende givet fri til topscorer Finnbogason, der afleverer sin topscorertitel, hvis HB Køges Martin Koch scorer to gange. Af den grund må der ventes godt med mål på kunstgræsset i Køge, hvor hjemmeholdet og allerede-nedrykkede Næstved tørner sammen. I det hele taget ligner det en temmelig målrig lørdag eftermiddag med absolut intet på spil i de fem kampe. En femling med over 2,5 mål i alle fem kampe udløser odds 9,49 ved Bet365.

England

Premier League
Fantastisk søndag i vente med spænding om både top-4 og nedrykningen. Bournemouth ligner en sikker sorteper i bunden, men anderledes spændende er det med Watford, der gæster Arsenal på udebane. Artetas tropper har FA Cup-finale seks dage senere mod Chelsea, så man giver sig næppe fuldt ud her. Som sidste hold i tre kampen om at undgå nedrykning må Aston Villa ikke få et dårligere resultat end Watford. Birmingham-klubben skal til umotiverede West Ham og ligner det klart sikreste bud på en overlever.

Topscorerduellen er heller ikke afgjort endnu selvom Jamie Vardy er storfavorit. Danny Ings er hedeste forfølger med 21 mål mod Leicester-bomberens 23, men Raheem Sterling lurer i horisonten med en overkommelig opgave mod Norwich sammen med Manchester City. Læs Leanders Luringer her om Sterlings muligheder for at gøre indtog i topscorerduellen.

Portugal

Liga NOS
Tre hold skal fordele en nedrykningsplads. Portimonense under stregen er kæmpefavoritter med odds 1,15 i snit mod forlængst nedrykkede Aves, så der er pres på Vitoria Setubal og Tondela over stregen. Tondela skal bruge uafgjort for at redde sig og har gode muligheder ude mod motivationsløse Moreirense i en kamp, hvor 0-0 giver fristende 7,50. Setubal giver 1,75 hjemme over Moreirense, men odds stiger ret pænt på hjemmesejren, så her bør man være påpasselig.

Topscorerduellen er stadig ikke afgjort i toppen, hvor status er Pizzi fra Benfica i front med 18 mål foran holdkammeraten Carlos Vinicius og Bragas Paulinho med 17. De fire portugisiske storhold møder alle hinanden indbyrdes i sidste runde med Benfica-Sporting og Braga-Porto på programbladet sent lørdag aften.

Tyrkiet

Super Lig
Mesterskabet er fordelt til Istanbul Basaksehir, mens Trabzonspor på 2.pladsen lider under en europæisk udelukkelse, sådan så Sivasspor på 3.pladsen får billetten til CL-kval-kampe i skrivende stund. Sejr ude over Göztepe sikrer den mission, men der er ikke plads til slinger i valsen, for Besiktas ligger på lur fra baghjul og kan med sejr overtage tredjepladsen. Galatasaray og Antalyaspor duellerer om, hvem, der får en uges ekstra sommerferie, og i bunden er der maksimal spænding med Yeni Malatyaspor og Kayserispor i problemer under stregen, mens Rize og Denizli over stregen kun skal bruge et enkelt point.

Også i Süper Lig er topscorerduellen uafklaret. Den tidligere FC Midtjylland-nordmand Alexander Sørloth er i spids med 23 træffere, men Papiss Cissé fra Alanyaspor er kun et mål efter. Kayseri-Trabzon og Konyaspor-Alanya ligner to meget målrige opgør – 2,49 hos Nordicbet på doublen med over 2,5 mål i begge kampe ser saftig ud.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Spil på Leanders anbefalinger*

Skriv et svar