Betting og Odds Nyheder

Hong Kong Open: Odds, stream og optakt (badminton)

20-11-2017 16:09

Hong Kong OpenTre danske finalepladser blev det til ved sidste uge badmintonturnering China Open. Nu er verdenseliten fløjet til Hong Kong for at spille den næstsidste Super Series-turnering. Her har Viktor Axelsen blandt andet god mulighed for at levere endnu en toppræstation. Hvem løber med triumferne i Hong Kong? Vi bringer her optakt, stream og odds på Hong Kong Open. Turneringen spilles fra tirsdag d. 21. november til søndag d. 26. november. Du kan se turneringen på TV 2 SPORT fra om fredagen eller de fleste kampe via live streaming hos NordicBet.

De bedste odds på badminton hos NordicBet

NordicBet har fremragende odds på badminton, og du kan også se de fleste kampe live hos bookmakeren. Du kan tit spille på kampene, før de går i gang, og der er en række liveodds undervejs i kampene. Hvis du har en god fidus undervejs, så kan du sagtens spille på din favorit hos NordicBet.

Live stream Hong Kong Open d. 21. – 26. november 2017

Får vi tre danske finalister i Hong Kong, som det var tilfældet i Kina? Du kan følge turneringen hos Unibet via live streaming, som er uden abonnement. Kom godt i gang med at se topklassebadminton ved at følge nedenstående guide. Følg Viktor Axelsen og de store spillere, når du vil.

1. Gå til Unibet.dk - KLIK HER!

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spillekonto

4. Klik på ”Live Streaming” i menuen til venstre

5. Vælg Hong Kong Open og se turneringen

Stream Hong Kong Open hos Unibet - KLIK HER!

Gennemgang af kategorierne

Vi giver dig en gennemgang af alle fem rækker ved Super Series-turneringen Hong Kong Open, hvor der er gode muligheder for dansk succes.

Herresingle
Viktor Axelsen spillede en flot turnering i Kina i sidste uge, men en stærkt spillende Chen Long på hjemmebane var for stor en mundfuld for den danske verdensmester i finalen. Nu er Axelsen igen klar til at præstere i Hong Kong, hvor han er topseedet. Han får dog ikke den letteste modstander i første runde, da den hurtige, japanske herresingle Kazumasa Sakai er modstanderen. Japaneren har tidligere slået Jan Ø. Jørgensen, og så slog Sakai faktisk Axelsen i 2015-udgaven af turneringen i Hong Kong. Derfor bliver danskeren nødt til at være meget klar fra start af, men hun burde overkomme opgaven, hvis han rammer sit vanlige niveau. Der er også en mulig revanche i vente, da Chou Tien Chen kan være modstanderen, som Axelsen kan møde i en kvartfinale (de mødte hinanden i Kina). I samme halvdel af lodtrækning befinder Anders Antonsen sig, men han møder Hsu Jen Hao fra Taiwan, der virkelig kan spille drømmebadminton på sine gode dage. Hvis Antonsen formår at vinde, venter Brice Leverdez fra Frankrig eller Chou Tien Chen fra Taiwan i anden runde. Chen Long kan blive den hårdeste modstander for Axelsen i den ene semifinale, og her er der i en topkamp i vente. Hans-Kristian Solberg Vittinghus møder i første runde sjetteseedet Shi Yuqi fra Kina i første runde, og det ligner en meget svær kamp for danskeren. Vittinghus har dog tidligere slået Son Wan Ho på sæsonen, så alt er muligt. Lin Dan, Lee Chong Wei og Son Wan Ho er i samme halvdel. Både Lin Dan og Lee Chong Wei floppede i sidste uge i Kina, og det bliver spændende at se i hvilken forfatning, vi ser dem i. Det bliver en meget tæt turnering ligesom til China Open, hvor Axelsen, Long, Dan og Wei alle kan løbe med det. En outsider er Son Wan Ho, der spillede sig i semifinalerne i sidste uge, og altid er garant for fight og hurtighed. Vi har vores tvivl, om Chen Long vil stille op i Hong Kong, grundet sejren i Kina. Han kunne godt finde på at holde pause, men det er svært at spå om. Srikanth Kidambi var ikke med i Kina, men han er med i lodtrækningen her i Hong Kong, så det bliver interessant at se, om han kan gøre væsen af sig i turneringen. Sidste års vinder af turneringen Ng Ka Long Angus er også med i turneringen, men han burde komme til kort mod de andre verdensklassespillere. Vores bud på en vinder er Chen Long eller Viktor Axelsen. De er i bedst form lige nu, men meget kan ske i turneringen.

Damesingle
Akane Yamaguchi er flyvende i øjeblikket. Hun har både været i finalen ved Denmark Open, French Open og senest China Open, som hun vandt. Derfor er hun også stor favorit til at tage sin anden titel i træk. Hun får dog hård modstand fra Tai Tzu Ying (Taiwan), Pursarla V. Sindhu (Indien) og Intanon Ratchanok (Thailand). Line Kjærsfeldt og Mette Poulsen har fået noget nær den værste lodtrækning, da den tredjeseedet koreaner Sung Ji Hyun møder Kjærsfeldt, mens Poulsen skal duellere mod Saina Nehwal, der er tidligere vinder af Hong Kong Open. Det ligner derfor et hurtigt exit til de danske damesinglespillere. Sidste års vinder af Hong Kong Open, Tai Tzu Ying, har i en længere periode været dominerende på den internationale scene, men i de seneste tre turneringer har hun ikke vist den samme store styrke. Vores favorit til titlen er derfor Yamaguchi fra Japan, der ser meget skarp ud. Hun ligner en spiller, der kan vinde over alle. Min sit hurtige antrit kan hun løbe en enhver modstander over.

Herredouble
Mathias Boe/Carsten Mogensen måtte kapitulere mod de meget velspillende og til tider provokerende Marcus Fernaldi Gideon/Kevin Sanjaya Sukamuljo fra Indonesien i China Open-finalen. I denne uge har danskerne igen store muligheder for at sikre sig en topplacering, men mange verdensklassepar venter. Den første opgave for Boe/Mogensen bliver mod verdens nummer 20, Chun/Su fra Taiwan, som de aldrig har mødt før. Derefter venter et indonesisk eller endnu et taiwanesisk par, før vi kan få et muligt danskeropgør. Mads Conrad-Petersen/Mads Pieler Kolding ser nemlig ud til at løbe ind i deres landsmænd igen i Hong Kong. De mødte hinanden i sidste uge i Kina, og det er parret ved at være træt af. Mads Conrad-Petersen har udtalt, at han synes, at det er meget pudsigt og irriterende, at Boe/Mogensen altid ender i samme halvdel som dem. Det bliver derfor meget interessant, om Conrad-Petersen/Kolding kan gøre noget ved Boe/Mogensen denne gang. I Kina vandt Boe/Mogensen med 21-19 i tredje sæt. De to andre danske par er Kim Astrup/Anders Skaarup Rasmussen og David Daugaard/Mathias Christiansen. Daugaard/Christiansen står til at møde formstærke Gideon/Sukamuljo i anden runde, og det kunne meget vel blive et exit i denne runde. Astrup/Rasmussen har fået en meget svær lodtrækning, da de hurtige og højtråbende japanere Kamura/Sonoda venter. Japanerne har vundet de seneste fire opgør mod danskerne, og derfor bliver det mere end svært for verdens nummer 11, Astrup/Rasmussen, at vinde den kamp.
Stærke par som Zhang Nan/Liu Cheng og Li/Liu er også med i turneringen, og de kommer nok til at spille en afgørende rolle. Vores favoritter er dog Gideon/Sukamuljo, da de viste meget højt niveau i Kina ved ikke at tabe et eneste sæt på vej mod deres triumf ved China Open. De er derfor det bedste par i øjeblikket, hvor Nan/Cheng, Li/Liu og Boe/Mogensen ligner deres nærmeste konkurrenter. Sidste års vindere, Kamura/Sonoda fra Japan, skal man heller ikke afskrive, men de har ikke været blændende i længere periode.
Kasper Antonsen/Niclas Nøhr skal igennem kvalifikationen for at komme ind i hovedturneringen, og hvis det sker, venter de russiske bombere og tidligere All England-mestre, Vladimir Ivanov og Ivan Sozonov, i første runde.

Damedouble
Det store spørgsmål er, om Kamilla Rytter Juhl bliver klar til turneringen i Hong Kong. De forsvarende OL-sølvvindere stillede ikke op i Kina, da Juhl var for skadet til at stille op i Kina. De er at finde i lodtrækningen, og vi tror på, at de stiller op. Danskerne er ligeledes forsvarende mestre i turneringen, og derfor giver det ekstra motivation for at stille op, da et afbud vil komme til at koste mange point for parret på ranglisten. De møder et par fra kvalifikationen i første runde. Det andet danske par er Maiken Fruergaard/Sara Thygesen, der skuffede lidt i sidste uge, da et tysk par var i vejen i første runde. Nu møder Fruergaard/Thygesen de fjerdeseedede japanere Fukushima/Hirota, der spillede sig i kvartfinalerne i sidste uge i Kina. Det bliver en yderst svær opgave for danskerne, der nærmest skal overpræstere for at vinde kampen. Stærke par, som de forsvarende verdensmestre Chen Qingchen/Jia Yifan fra Kina og nuværende OL-mestre Misaki Matsutomo/Ayaka Takahashi fra Japan, er også at finde i Hong Kong. Vores favorit til titlen er kinesiske Qingchen/Yifan, da de var meget velspillende ved China Open og fandt noget af VM-niveauet frem. Vi ser ikke nogle af de andre par true kineserne for alvor i turneringen. Så skulle det lige være Pedersen/Juhl, men der er en del uvished omkring Juhls skade.

Mixeddouble
Mathias Christiansen/Christinna Pedersen imponerede i sidste uge, da de spillede sig hele vejen fra til finalen ved at besejre stærke par som de olympiske mestre Ahmad/Natsir fra Indonesien. Dem får danskerne ikke glæde af i denne turnering, da de har trukket sig inden. Christiansen/Pedersen får dog ikke en nem modstander i første runde, da det engelske ægtepar Chris og Gabrielle Adcock venter. Her bliver det vigtigt, at danskerne kan få fat i Gabrielle Adcocks noget svingende serv. Hvis det lykkes, så har danskerne bestemt muligheden for at triumfere. I kampen efter venter doublespecialisten og den dobbelte OL-vinder Zhang Nan med ungen Liu Xuanxuan nok, og det bliver heller ikke let. Stærke par, som Denmark Open-vinderne Tang Chun Man/Tse Ying Suet og de nykårede China Open-vindere Zheng Siwei/Huang Yaqiong fra Kina, stiller også til start. Zheng Siwei spillede sig endda i finalen ved French Open og Denmark Open med en anden makker (Chen Qingchen), og det fortæller noget om hans store dominans lige nu i mixeddoublekategorien. De befinder sig dog alle sammen i den modsatte halvdel af lodtrækningen. Anders Skaarup Rasmussen/Line Kjærsfeldt og Niclas Nøhr/Sara Thygesen er at finde i kvalifikationen, og her er der gode muligheder for avancement til hovedturneringen.
Vores favorit til titlen i Hong Kong er Zheng Siwei/Huang Yaqiong. Det kinesiske par er virkelig stærke, og selvom de lige er blevet sat sammen, så ser det ikke ud til at hæmme dem. De kommer til at være dominerende i mixeddoublekategorien i mange år. En outsider er hjemmebanefavoritterne Man/Suet fra Hong Kong, der overraskede stort ved Denmark Open.

Facts om Hong Kong Open

- Hong Kong Open er en Super Series turnering, der bliver spillet i Kowloon. Super Series-turneringen har en præmiesum på lidt over 2,5 millioner danske kroner.

- De seneste danske vindere var Kamilla Rytter Juhl/Christinna Pedersen, da de strøg til tops i sidste års udgave af turneringen.

- Danmark har dog generelt ikke haft stor succes i turneringen. Før damedoublens sejr sidste år skal vi helt tilbage til 2010 for at finde danske vindere. Her strøg Joachim Fischer/Christinna Pedersen til tops i mixeddouble.

- Sidste års vindere af turneringen var: Ng Ka Long Angus (herresingle), Tai Tzu Ying (damesingle), Takeshi Kamura/Keigo Sonoda (herredouble), Kamilla Rytter Juhl/Christinna Pedersen (damedouble) og Tontowi Ahmad/Liliyana Natsir (mixeddouble).

- Hong Kong Open har været spillet siden 1982.

- Hong Kong Open er den 12. af 13 Super Series turneringer i denne sæson. Den sidste Super Series-turnering finder sted i Dubai, hvor sæsonfinalerne bliver spillet fra d. 13. december til d. 17. december.

Optakt til og odds på Hong Kong Open d. 21. – 26. november 2017

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Per P: Viborg taber mandagskampen 18-05-2017 15:56
Få gratis væddemål på 100 kroner 18-05-2017 15:44
Chelsea – Sunderland: Odds og optakt 18-05-2017 15:24
Rosenborg – Lillestrøm: Odds og optakt 18-05-2017 15:16
Viborg – AGF: Odds og optakt 18-05-2017 15:09
OB – Randers: Odds og optakt 18-05-2017 15:02
FCN – FCM: Odds og optakt 18-05-2017 14:57
FC Roskilde - FC Fredericia: Odds og optakt 18-05-2017 14:44
Vendsyssel - HB Køge: Odds og optakt 18-05-2017 14:06
Manchester United - Crystal Palace: Odds og optakt 18-05-2017 13:16
Liverpool - Middlesbrough: Odds og optakt 18-05-2017 12:45
Arsenal - Everton: Odds og optakt 18-05-2017 12:24
Torsdagsbomben: Vind 250 kr. ekstra 18-05-2017 08:59
Spil på NBA og få 100 kroner i freebet 17-05-2017 15:50
Håndbold-tilbud: Få freebet på 100 kroner 17-05-2017 12:00
Granada – Espanyol: Odds og optakt 17-05-2017 11:54
Leicester – Tottenham: Odds og optakt 17-05-2017 11:51
Brøndby – Lyngby: Odds og optakt 17-05-2017 11:45
Få 100 kroner freebet + 100 % bonus 17-05-2017 11:44
Få odds 14 på FCM eller odds 8 på FCK 16-05-2017 09:45
Danske Spil: Odds på første sommerdag i år 16-05-2017 09:37
Per P: Brøndby tager kneben sejr 15-05-2017 21:59
Celta Vigo - Real Madrid: Odds og optakt 15-05-2017 16:38
Juventus - Lazio: Odds og optakt 15-05-2017 16:26
Southampton – Manchester United: Odds og optakt 15-05-2017 16:14
AGF - Esbjerg: Odds og optakt 15-05-2017 15:56
FC Midtjylland– FC København: Odds og optakt 15-05-2017 15:41
Rosenborg – Tromsø: Odds og optakt 15-05-2017 15:24
Horsens - Viborg: Odds og optakt 15-05-2017 15:10
Vind en Premier League-rejse for to personer 15-05-2017 13:19

Bonus fra bookmakerne til dig

888sport
danskespil
bwin
betfair2
leovegas
nordicbet
cashpoint
betsafe
betfair2
unibet
jetbull