Betting og Odds Nyheder

Optakt til foråret i den danske 1. division 2019/2020

24-02-2020 21:59
Reklamelink*

Optakt til 1. divisionDen 28. februar 2020 ruller fodbolden igen i den danske 1. division. Hvem rykker op, og hvem rykker ned? Vi giver dig en stor optakt til foråret i den næstbedste danske række, hvor vi kigger nærmere på samtlige 12 klubber - inklusive vintertransfers. Du finder samtidig vores spiltips til 1. division, som altså løber helt frem til d. 31. maj 2020.

Odds på 1. division

Favoritterne: Disse hold har de bedste oprykningschancer i 1. division

Herunder gennemgår vi holdene, der umiddelbart har den mest realistiske chance for oprykning til Superligaen.

Vejle

Nedrykkerne fra sidste sæson overvintrer på duksepladsen i 1. division, og kan de holde kadancen, er de umulige at komme udenom, når man skal snakke om den ene oprykker. De har fået Arlind Ajeti ind, som har erfaring fra højere niveau, bl.a. Serie A. Vejle sluttede efteråret rigtigt godt af og er ubesejret i 14 kampe i træk i den næstbedste danske række. Vejle har forudsætningerne for at spille med i Superligaen i forhold til klubbens størrelse og kapacitet, spørgsmålet er om niveauet rækker til det.

Ind og ud: Transfers i Vejle

Ind:
Arlind Ajeti, fri transfer

Ud:
Adama Fofana, HIFK (leje)
Joao Souza, HIFK (leje)
Luis Henrique, HIFK (Leje)
Mathias Hebo, Lyngby
Vladis Emmerson, Armavir FC (leje)

Odds på Vejle i 1. division

Vinder: 1,57 – SPIL HER >>*

Top 3: 1,01 – SPIL HER >>*

FC Fredericia

Hvis man kigger på tabellen, så er førsteudfordreren til Vejle, naboerne fra FC Fredericia. FC Fredericia er 3 point efter Vejle forud for indledningen på forårssæsonen. FC Fredericia har endnu ikke tabt på udebane. Klubben, med Jonas Dal i spidsen, har formået at holde sammen på en velfungerende trup, og suppleret den med offensivspilleren Joachim Wagner samt Victor Torp, som tidligere har været på leje i klubben. Det bliver interessant at se, om Jonas Dal formår at få FC Fredericia i Superligaen for første gang i klubbens historie.

Ind og ud: Transfers i FC Fredericia

Ind:
Joachim Wagner, Nykøbing FC (fri transfer)
Victor Torp, FC Midtjylland (leje)

Ud:
Mathias Nygaard, FC Roskilde

Odds på FC Fredericia i 1. division

Vinder: 5,50 – SPIL HER >>*

Top 3: 1,40 – SPIL HER >>*

Viborg

Viborg lagde ud som lyn og torden i 1. division, og mange pegede på, at de grønklædte fra Midtjylland skulle tage turen op i Superligaen. Siden er det blevet hverdag på den jyske hede, og de endte faktisk med at tabe 3 ud af de sidste 4 kampe i efteråret. På det seneste har Verhagen-sagen fyldt meget i medierne, men kan Jacob Neestrup få styr på tingene, og få det hele til at gå op i en højere enhed, ligner Viborg bestemt en kandidat til at blande sig i oprykningsstriden. Desuden har de, ligesom Vejle, erfaringen, ressourcerne og kapaciteten til at tage steppet op.

Ind og ud: Transfers i Viborg

Ind:
Bernio Verhagen, Audax
Brandon Austin, Tottenham
Frans Putros, Hobro

Ud:
Bernio Verhagen, opsagt (bedrag)
Ellery Balcombe, Brentford (leje, slut)
Ingvar Jonsson, Vikingur
Simon Trier, Kolding IF
Jacob Dehn, Skive IK

Odds på Viborg i 1. division

Vinder: 4,25 – SPIL HER >>*

Top 3: 1,33 – SPIL HER >>*

Odds på 1. division

Outsiderne: Disse hold har en spinkel chance for oprykning til Superligaen

Herunder tager vi et kig på de hold, der endnu har en spinkel mulighed for at blande sig i topstriden i 1. division.

Kolding IF

Oprykkerne fra Kolding IF tog alle med storm da de lagde ud med at vinde de første 4 kampe. Siden har det været lidt op og ned for koldingenserne, men de har ikke desto mindre formået at holde fast i en flot 4. plads. Det er på trods af, at de undervejs i sæsonen fyrede deres daværende cheftræner. Ind er kommet den blot 34-årige Morten Mølkjær, som har haft succes i Aarhus Fremad i 2. division. Det er et par interessante tilgange som Kolding har haft, og det bliver interessant at se om de kan blande sig i den absolutte top.

Ind og ud: Transfers i Kolding IF

Ind:
Daniel Thøgersen, AGF (leje)
Mike Vestergård, Aarhus Fremad
Simon Trier, Viborg FF
Frederik Ibsen, FC København (fri transfer)

Ud:
Jakob Eriksen, Fritstillet
Emil Obitsø, Aarhus Fremad (fri transfer)
Jonas Gemmer, AC Horsens (leje, slut)
Mikkel Dongsted, Dalum (leje, slut)
Oliver Drost, AC Horsens

Odds på Kolding IFi 1. division

Vinder: 30,00 – SPIL HER >>*

Top 3: 3,00, – SPIL HER >>*

Vendsyssel

De andre nedrykkere fra Superligaen, Vendsyssel lagde miserabelt ud i sommers og tabte 5 ud af de første 6 kampe. Siden da har Johnny Mølby fået bedre styr på tropperne og Vendsyssel overvintrer på en 5. plads. Man skal aldrig sige aldrig og slet ikke i 1. division, men med 13 point op til Vejle på førstepladsen ligner det, at et hurtigt retur til Superligaen for Vendsyssels vedkommende bliver enormt svært. Spillermaterialet rækker dog til mere end den nuværende 5. plads.

Ind og ud: Transfers i Vendsyssel

Ind:
Mikkel Basse, FC Roskilde (fri transfer)
Dusan Jajic, Brommapojkarna
Wessam Abou Ali, AaB (forlænget lejeophold)
Bradford Jamieson, fri transfer
Tobias Damsgaard, Randers (leje)

Ud:
Rasmus Vinderslev, SønderjyskE (leje, slut)
Alexander Juel Andersen, OB
Mikkel Frankoch, HB Tórshavn
Sebastian Czajkowski, FC Roskilde (fri transfer)
Seyi Adekoya, Balzan FC

Odds på Vendsyssel i 1. division

Vinder: 40,00 – SPIL HER >>*

Top 3: 3,00 – SPIL HER >>*

Fremad Amager

Det næste hold i rækken er traditionsklubben Fremad Amager. Amagenserne har i løbet af efteråret vundet 6, spillet 6 uafgjorte og tabt 6 kampe i NordicBet* ligaen. Til gengæld slog de, de forsvarende pokalvindere, FC Midtjylland ud af pokalen, for senere at ryge ud til Horsens. Fremad Amager har hentet den største profil og anføreren i Næstved, Kristoffer Munksgaard, hvilket uden tvivl må ses som en forstærkning. Fremad Amager er niveauet under de bedste, men har stadig for meget kvalitet til at rykke ned. En plads midt i rækken er forventeligt.

Ind og ud: Transfers i Fremad Amager

Ind:
Kevin Höög Jansson, fri transfer
Kristoffer Munksgaard, Næstved
Momo Fanye Toure, fri transfer

Ud:
Sven Bummel, De Graafschap
Emmaniel David, FK Kauno Zalgiris
Samsom Iyede, Lommel (leje)

Odds på Fremad Amager i 1. division

Vinder: 125,00 – SPIL HER >>*

Top 3: 12,00 – SPIL HER >>*

Odds på 1. division

Nederste halvdel: Disse hold skal forsøge at undgå nedrykning til 2. division

Hvilke hold er i risikozonen for at rykke ud af 1. division? Det tager vi et kig på herunder.

HB Køge

Den ambitiøse klub fra Sjælland har underpræsteret i løbet af sæsonen og har haft svært ved at sætte pointstimer sammen efter de lagde ud med blot 1 point efter 4 kampe. Det efterlader HB Køge på en 7. plads med blot 2 point ned til nedrykningspladserne. De har hentet spillere fra deres samarbejdsklub i Ghana og det bliver interessant at følge, hvor HB Køge er placeret når sæsonen går på hæld. Umiddelbart er vurderingen at spillermaterialet og faciliteterne er for gode til at de for alvor kommer i problemer i forhold til at rykke ned.

Ind og ud: Transfers i HB Køge

Ind:
Abdel Diarra, Syrianska
Pedro Silva, Tondela
Hamza Nasiru, Inter Allies FC
Effiong Nsungusi, Inter Allies FC
Kwabena Kyeremateng, Inter Allies FC

Ud:
Martin Jensen, Slagelse
Pablo Arboine, fritstillet

Odds på HB Køge i 1. division

Vinder: 200,00 – SPIL HER >>*

Top 3: 25,00 – SPIL HER >>*

Skive

Oprykkerne fra Skive havde et fornuftigt efterår, hvor de fik skrabet point sammen til stadig at være i betragtning til at overleve i landets næstbedste fodboldrække. Deres chancer for at overleve led dog et stort knæk, da en af deres største profiler, Mikkel Jespersen løb ind i en knæskade i løbet af januar. Han forventes at være ude resten af sæsonen. Ind er kommet primært defensive forstærkninger og det bliver spændende at følge, om Skive formår at udfylde tomrummet efter Mikkel Jespersen og ligeledes, hvem der skal skabe noget offensivt. Vores vurdering er, at Skive kommer til at kæmpe for at undgå nedrykning helt indtil sidste spillerunde.

Ind og ud: Transfers i Skive

Ind:
Jacob Dehn, Viborg FF
Nicolai Dohn, Nykøbing FC (fri transfer)
Lasse Andersen, HB Torshavn

Ud:
Magnus Jensen, AC Horsens

Odds på Skive i 1. division

Vinder: 300,00 – SPIL HER >>*

Top 3: 40,00 – SPIL HER >>*

Nykøbing FC

De 2 x Claus i form af Claus Jensen og Claus Meyer har stadig store ambitioner med deres projekt på sydhavsøerne. Målet om Superliga er blevet udskudt to år, så det nu hedder Superliga 2022. I løbet af vinterpausen har Nykøbing FC omdirigeret det sportslige setup, således at Claus Jensen er blevet manager, mens Brian Rasmussen som var manager i efteråret, er blevet first team coach. Nykøbing FC var det hold der lukkede flest mål ind i efteråret, så den defensive forstærkning i Jacob Egeris er tiltrængt. Umiddelbart virker Nykøbings trup for stærk til at rykke ned i 2. division og de ambitiøse falstringer må formodes at redde livet i NordicBet*-ligaen, selvom de kun har ét point ned.

Ind og ud: Transfers i Nykøbing FC

Ind:
Marcus Backmann, Lyngby (fri transfer) (Skadet resten af sæsonen)
Emilio Simonsen, Lyngby (leje)
Jacob Egeris, HamKam

Ud:
Joachim Wagner, FC Fredericia
Nicolai Dohn, Skive (fri transfer)

Odds på Nykøbing FC i 1. division

Vinder: 300,00 – SPIL HER >>*

Top 3: 40,00 – SPIL HER >>*

Hvidovre

De rødklædte fra den københavnske vestegn råder på papiret over en af de mest rutinerede trupper med bl.a. Frederik Krabbe, Mike Mortensen, Kim Aabech og Nicolaj Agger. Spørgsmålet er om niveauet også rækker til at overleve i 1. division. Hvidovre startede sæsonen ud med 5 kampe uden sejr og har siden ikke formået at vinde to kampe i træk, hvilket nok ligger til grund for, at de er placeret under nedrykningsstregen i vinterpausen. Hvidovre kommer til at kæmpe for at undgå nedrykning og vurderingen er at deres rutine i sidste ende kan vise sig at være afgørende og de dermed trækker frinummer i forhold til at rykke ned.

Ind og ud: Transfers i Hvidovre

Ind:
Andreas Moos, Næstved (fri transfer)

Ud:
Stefan Nygaard, stop

Odds på Hvidovre i 1. division

Vinder: 300,00 – SPIL HER >>*

Top 3: 50,00 – SPIL HER >>*

Næstved

De grønne fra Næstved overvintrer på 11. plads i NordicBet* ligaen og det ser ud til at de går en svær halvsæson i møde. De har hentet deres tredje træner i indeværende sæson og er nu gået med en 30-årig tysker. Med sig har han taget en håndfuld tyske spillere fra de lavere tyske rækker med og det bliver spændende at følge, om de har niveau til at begå sig i 1. division. De har mistet deres bedste spiller og anfører i Kristoffer Munksgaard, så vores umiddelbare vurdering er at Næstved er en af de tre hold der trækker nitten og må en tur ned i 2. division.

Ind og ud: Transfers i Næstved

Ind:
Andreas Heimer, Silkeborg (fri transfer)
Hendrik Starostzik, Pacific FC (fri transfer)
Marcus Mlynikowski, Berliner AK 07
Oliver Haurits, Silkeborg
Milenko Malovic, fri transfer
Alexander Schmitt, RW Erfurt
Lucas Surek, RW Erfurt

Ud:
Lasse Mikkelsen, fritstillet
Andreas Moos, Hvidovre IF
Rafaelson, Nam Dinh
Kristoffer Munksgaard, Fremad Amager

Odds på Næstved i 1. division

Vinder: 1000,00 – SPIL HER >>*

Top 3: 125,00 – SPIL HER >>*

FC Roskilde

FC Roskilde er efterhånden ved at udvikle sig til et galehus, hvor først match-fixing sagen har fyldt en del og senest har fanklubben været ude med riven efter klubbens bestyrelse. FC Roskilde overvintrer på sidstepladsen i NordicBet* ligaen og med syv point op til redning, ligner det en svær mission for klubben fra domkirkebyen. Tendensen fra de sidste par sæsoner har gentaget sig i januars transfervindue, hvor der endnu engang har været stor udskiftning i spillertruppen. Vurderingen er, at FC Roskilde ender på en af de tre nederste pladser.

Ind og ud: Transfers i FC Roskilde

Ind:
Mathias Nygaard, FC Fredericia
Oskar Høybye, Vanløse
Sebastian Czajkowski, Vendsyssel (fri transfer)
Marcus Gudmann, FC Nordsjælland (leje)

Ud:
Dawda Ngum, fritstillet
Devrim Sahin, fritstillet
Kristian Lindberg, fristillet
Lee Rochester, fritstillet
Mikkel Basse, Vendsyssel (fri transfer)
Nicklas Mourtisen, fritstillet
Nicolai Jessen, fritstillet
Jules Youmeni, Ringkøbing (leje)

Odds på FC Roskilde i 1. division

Vinder: 1500,00 – SPIL HER >>*

Top 3: 250,00 – SPIL HER >>*

Odds på 1. division

Spilforslag til 1. division - foråret 2020

Herunder finder du vores spiltips til foråret i den næstbedste danske række.

Viborg vinder 1. division

Viborg fik en skidt afslutning på efteråret og satte primært deres point til mod de andre tophold, hvor de havde svært ved at holde modstanderen fra chancer og scoringer. Ind er kommet altmuligmanden til forsvaret, Frans Putros, som kan vise sig at være en god tilføjelse til de i forvejen stærke trup. Jacob Neestrup som kom til i sommers har nu haft en lang opstart til at få implementeret sine idéer og vi forventer at se et Viborg mandskab der kommer udover stepperne i foråret. Med fem point op til Vejle på den oprykningsgivende 1. plads kræver det at Viborg får sat nogle sejrsstimer sammen og kampen mod netop Vejle i næstsidste spillerunde kan ende med at blive en regulær finale om, hvem der skal tage den eneste oprykningsplads. Vi skyder lidt langt og satser på at Viborg strammer op i foråret og tager sig af 1. pladsen.

SpilXperten.com anbefaler: Viborg vinder 1. division til odds 4,25 - SPIL HER >>*

Vendsyssel slutter i Top 3

Vendsyssel tabte fem kampe i streg i starten af sæsonen og det har kostet en plads i toppen af tabellen. Faktisk er Vendsyssel det hold i 1. division der har scoret færrest mål med blot 16 mål i 18 kampe. Fokus over vinteren har dermed været at forstærke de offensive positioner og det bliver spændende at se om det er lykkes. Ind er kommet den tidligere LA-Galaxy angriber, Bradford Jamieson IV samt den svenske midtbanespiller Dusan Jajic og kan de hæve niveauet offensivt, så står Vendsyssel rigtig stærkt til foråret. En slutplacering i top 3 kræver selvsagt at en af de tre tophold snubler og er det tilfældet, står Vendsyssel klar i kulissen til at overtage pladsen i top 3. Spillermaterialet er i hvert fald til det.

SpilXperten.com anbefaler: Vendsyssel slutter i Top 3 til odds 3,00 - SPIL HER >>*

Skive rykker ned

Skive har primært forstærket sig på de defensive positioner forud for foråret i 1. division og det er lidt uforståeligt. Jacob Dehn er en rigtig god forstærkning, men det er svært at se, hvem der skal skabe chancer og score mål for skibonitterne. Har de tænkt sig at forsvare sig til overlevelse, så bliver det et langt forår for Skive. Omdrejningspunktet Mikkel Jespersen er ude resten af sæsonen og det kommer til at koste dyrt for Skive, som meget vel kunne ende som nummer 10, som normalt ikke giver nedrykning, men det er altså tilfældet i år.

SpilXperten.com anbefaler: Skive rykker ned til odds 2,50 - SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 24. februar kl. 20:15. Odds kan ændre sig.

Gode bookmakere til odds på 1. division

Flere af bookmakerne udbyder et pænt produkt på dansk divisionsfodbold.

Unibet*
Unibet* tilbyder 3 vinderspil i den danske 1. division. Hos Unibet* kan man spille på, hvem man tror der vinder 1. division i år og dermed rykker op. Herudover kan man spille på, hvem der ender som topscorer i rækken og slutteligt tilbyder de H2H-spil, hvor man kan spille på, hvem man tror ender med den bedste slutplacering blandt to hold.

Bethard*
Hos Bethard* kan man spille på tre forskellige langtidsvæddemål. Man kan spille på vinderen af 1. division, hvem der ender i top 3 samt hvem man forventer der rykker ned i 2. division.

ComeOn*
ComeOn* tilbyder ligeledes tre forskellige væddemål, som først afgøres når sæsonen slutter i slutningen af maj. Her kan man spille på vinderen af 1. division, hvem der ender i top 3 i 1. division og hvem man tror der ender på en af de tre nederste pladser og dermed rykker ned.

Odds på 1. division

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
EM 2016: Oversigt med kampagner og tilbud 31-05-2016 15:28
EM 2016: Mest scorende hold - odds og analyse 30-05-2016 12:26
EM 2016: Turneringens bedste spiller - odds og analyse 30-05-2016 11:56
Optakt: Copa America 2016 30-05-2016 11:54
EM 2016: Hvem kommer i finalen? – odds og analyse 30-05-2016 11:33
EM Quiz: Vind penge til freebets hver dag 30-05-2016 11:32
EM i nul rigtige: Vind 1.000.000 kroner 30-05-2016 10:52
Sverige - Slovenien: Odds og optakt 29-05-2016 19:44
Frankrig - Cameroun: Odds og optakt 29-05-2016 19:29
FCM - FC Nordsjælland: Odds og optakt 29-05-2016 00:02
Per P: Motivationen spiller for alvor ind nu 28-05-2016 10:57
Portugal - Norge: Odds og optakt 27-05-2016 21:04
Silkeborg - Vejle: Odds og optakt 27-05-2016 20:56
Hull - Sheffield Wednesday: Odds, stream og optakt 27-05-2016 20:47
Viborg - Hobro: Odds og optakt 27-05-2016 13:36
Randers - Esbjerg: Odds og optakt 27-05-2016 13:34
Få odds 9 på Real / odds 13 på Atletico 27-05-2016 13:22
Schweiz – Belgien: Odds, stream og optakt 27-05-2016 13:04
Italien - Skotland: Odds og optakt 27-05-2016 12:53
Tyskland - Slovakiet: Odds og optakt 27-05-2016 12:45
Spanien - Bosnien: Odds, stream og optakt 27-05-2016 12:37
Risikofrit: Spil for 250 kroner på CL-finalen 27-05-2016 11:26
Ronaldo-special: Odds 6 på mål i CL-finalen 27-05-2016 11:04
Udløber snart: 25 kroner gratis til Danske Spil 27-05-2016 10:42
EM i nul rigtige: Vind 1.000.000 kroner 27-05-2016 10:19
OB - AaB: Odds og optakt 27-05-2016 09:52
Brøndby - Sønderjyske: Odds og optakt 27-05-2016 09:10
FCK - AGF: Odds og optakt 27-05-2016 09:08
Final4: Odds, stream og optakt 26-05-2016 13:57
F1 Monaco: Odds og optakt 26-05-2016 11:14