18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bayern München – Stuttgart: Odds og optakt den 20. marts 2021

<b>Dommer:</b> Bayern München – Stuttgart” title=”<b>Dommer:</b> Bayern München – Stuttgart” style=”float:right” class=”textparser-right”> Bayern München tager hjemme på Allianz Arena mod Stuttgart, som har haft en fantastisk sæson tilbage i Bundesligaen. Hjemmeholdet skal holde afstanden til forfølgerne fra Leipzig, mens Stuttgart jagter vigtige point i kampen om europæisk deltagelse til næste sæson. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bayern München – Stuttgart. Der er kampstart lørdag d. 20. marts 2021 kl. 15:30. Se kampen på Viaplay eller på Xee.</p><p><a href=SpilXpoden

Odds på Bayern München – Stuttgart

Oddsene peger og taler deres eget tydelige sprog om, at bookmakerne har Bayern München som klar favorit i dette opgør.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Bayern München – Stuttgart: Dommer, stadion og vejr

Dommer:TBD
Stadion:: Allianz Arena, München
Vejret: -2° og svag vind

Optakt til Bayern München – Stuttgart: Skader, karantæner og startopstillinger

De altdominerende tyskere fra München er i vanlig stil at finde på Bundesligaens 1.plads, forspringet til Leipzig er på 4 point, så der er stadig spænding om udfaldet i den bedste tyske række. Bayern vandt i starten af februar VM for klubhold, og da de vendte retur til Tyskland, var det som om de ikke rigtig var oppe i gear. Det blev til 3-3 mod bundholdet fra Bielefeld, og herefter et 2-1 nederlag til Frankfurt. Der er ikke mere jetlag tilbage i Bayern spillerne, og de har i de seneste runder lignede deres gamle jeg. Det er blevet til tre ligasejre i streg, i målrige opgør mod Köln, Dortmund og Werder Bremen. Onsdag stod den på returopgør i Champions League mod Lazio, og med en 4-1 sejr fra første kamp, blev det en rolig affære. Bayern stillede ellers stærkt op, men det var som om, at spillerne godt vidste at det videre avancement allerede var sikret, og de nåede aldrig for alvor at få dampen op, om end de vandt med 2-1. Det kan ende med at blive en rigtig god sæson for hjemmeholdet, som allerede har vundet VM for klubhold, er i kvartfinalen i Champions League, og topper Bundesligaen i sikker stil. Det er bare et af de allerbedste hold i verden, og hvis de skruer op for dampen, er det et fåtal af hold, som kan følge med! Den eneste finger der er at sætte på Bayern i denne sæson, er at de lukker usædvanligt mange mål ind. 35 indkasserede mål i 25 kampe, hele 14 mere end de nærmeste forfølgere. Til gengæld smadrer de mål ind, og så går det nok lige op alligevel!

Stuttgart var lige ned at vente i 2.Bundesliga i sidste sæson, men nu er de tilbage hvor de hører til, og sikke et comeback de har gjort sig! Oprykkerne indtager 8.pladsen i ligaen, og med fire point op til 6.pladsen, så lever håbet om at stjæle en af de pladser, som giver europæisk deltagelse til næste sæson i bedste velgående! De er oppe på fem kampe i træk uden nederlag, tre sejre, og to uafgjorte. Det er ikke dumt! Leverkusen som lige nu indtager 6.pladsen er gået helt død, så de kan godt tillade sig at drømme stort i Stuttgart! Deres afklapsning af Dortmund tidligere på sæsonen var så grum, at det blev sidste kamp for daværende Dortmund træner. De har taget point fra Frankfurt i begge møder i sæsonen, og tabt snævert til Leipzig og Wolfsburg, så de kan altså godt være med når tempoet bliver skruet i vejret. De har en spændende offensiv, som virkelig kan give grå hår til forsvarsspillerne i Bundesligaen, når de rammer dagen.

Bayern München:
Tanguy Niangzou (Forsvar, Reserve) – Skadet
Corentin Tolisso (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Douglas Costa (Kant, Fast) – Skadet

Stuttgart:
Orel Mangala (Midtbane, Fast) – Skadet
Hamadi Al Ghaddioui (Angreb, Reserve) – Skadet
Lilian Egloff (Angreb, Reserve) – Skadet

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, J. Boateng, Alaba, Davies; Goretzka, Kimmich; L. Sané, T. Müller, Gnabry; Lewandowski.

Stuttgart forventet startopstilling: Kobel; Mavropanos, Anton, Kempf; Wamangituka, Endo, Ahamada, Sosa; Forster, Kalajdzic, Castro.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Er Bayern så meget bedre lige nu?

Der ingen tvivl! Bayern er på et helt andet niveau end Stuttgart på alle parametre, og de forsvarende mestre vinder da nok det her opgør 9 ud af 10 gange. Det ved bookmakerne også godt, og som det altid er med Bayerns Bundesligakampe, så giver de ikke særlig meget igen. De er med rette gjort til store favoritter, men er det virkelig så sikkert, at de bare kommer til at blæse Stuttgart ud af banen?

Udeholdet er virkelig godt kørende, de ligger i subtoppen og kæmper for at stjæle 6.pladsen, de er oppe på 5 kampe i streg uden nederlag, og de ser bare ganske gode ud for tiden! Igennem hele sæsonen har de givet værdig modstand til de hold der ligger over dem i tabellen, her har de taget point over formstærke Frankfurt to gange, banket Dortmund, og lidt nederlag på 1-0 til Leipzig og Wolfsburg. Selvfølgelig er Bayern favoritter, men så skidt står det altså ikke til hos udeholdet.

Ukarakteristisk for Bayern har været de mange indkasserede mål i Bundesligaen, det har en tendens igennem hele sæson, og deres clean sheets kan i hvert fald tælles på én hånd. De har fået mål imod sig i de seneste syv kampe på tværs af turneringer, og med Stuttgarts stærke offensiv, er der ikke noget der tyder på at det kommer til at ændre sig lørdag. Værterne var i aktion i onsdags mod Lazio, og selvom den blev kørt hjem i sikker stil, så må udeholdet stå med friskere ben til dette opgør. Vi tror på, at det bliver tættere end oddsene indikerer. Udfaldene der sikrer gevinst på denne variant er flere: Stuttgart sejr, X, Bayern sejr med 1 mål – Pengene tilbage ved Bayern sejr på 2 mål.

SpilXperten.com anbefaler: Stuttgart +2 asian handicap til odds 1,99 – SPIL HER >>*

Bayern München – Stuttgart: Statistik, topscorer og H2H

– Bayern München fører Bundesligaen med 58 point efter 25 kampe. De har 4 point ned til Leipzig på 2. pladsen, og en statistik på 18-4-3 og en målscore på 74:35.

– Fantastisk comeback til Bundesligaen for oprykkerne fra Stuttgart, som indtager 8.pladsen med en statistik på 9-9-7 og en målscore på 47:37.

– 36 scoringer i alt. 4 af dem i Champions League. Robert Lewandowski er Bayern Münchens topscorer. I Bundesligaen, i Champions League og sammenlagt.

– De laver masser af mål i Stuttgart, og Sasa Kalajdzic ligger pænt til på Bundesligaens topscorerliste med hans 13 scoringer.

– Stuttgart kom hurtigt foran i sæsonens første indbyrdes møde men måtte alligevel se sig slået med 3-1 af mægtige Bayern.

Expected Goals: Bayern München vs. Stuttgart – de seneste tre kampe

Bayern München
Bayern München – Lazio (2-1) 2 – 0,66 xG
Werder Bremen – Bayern München (1-3) 1,22 – 3,80 xG
Bayern München – Dortmund (4-2) 3,36 – 0,68 xG

Stuttgart
Stuttgart – Hoffenheim (2-0) 0,59 – 2,19 xG
Frankfurt – Stuttgart (1-1) 2,24 – 0,63 xG
Stuttgart – Schalke 04 (5-1) 2,29 – 0,35 xG (Lazio brændt straffe -0,76)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Bayern München – Stuttgart den 20. marts 2021

Vil du livestreame Champions League-kampen mellem Bayern München og Stuttgart, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Bayern München – Stuttgart hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Bayern München - Stuttgart d. 20. marts 2021*

Skriv et svar