18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bayern München – Lazio: Odds og optakt d. 17. marts 2021

<b>Dommer:</b>Bayern München – Lazio” title=”<b>Dommer:</b>Bayern München – Lazio” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Bayern München tager hjemme på Allianz Arena mod Lazio i returkamp i Champions Leagues ⅛-finaler. Tyskerne vandt knusende sikkert 4-1 på Stadio Olimpico i Rom i det første opgør, så billetten videre burde være fordelt. Men derfor skal de jo stadig spille om tingene på banen først. Bayern München har været sprudlende på det seneste, mens Lazio i fredags hentede 1. sejr i de seneste 4 kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bayern München – Lazio. Der er kampstart onsdag d. 17. marts 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Sport.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Bayern München – Lazio

Oddsene peger og taler deres eget tydelige sprog om, at bookmakerne har Bayern München som klar favorit i dette opgør.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Bayern München – Lazio: Dommer, stadion og vejr

Dommer: István Kovács, Rumænien
Stadion:: Allianz Arena, München
Vejret: -1° og svag vind

Optakt til Bayern München – Lazio: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er kun godt en måned siden, Bayern München vendte hjem fra Klub-VM i Qatar som nykårede verdensmestre. De 2 følgende kampe skulle de lige have rystet turen af sig, og det blev til 3-3 mod Bielefeld og 2-1-nederlag i Frankfurt, men siden er der igen kommet damp på kedlerne hos træner Hansi Flick og hans ekstraordinært velsmurte fodbold-lokomotiv. De har spillet 4 kampe siden nederlaget til Frankfurt. Alle 4 har givet sejre, og de har scoret 16 mål og lukket 5 ind. Det er mere end 5 mål i snit, hvoraf de altså selv laver de 4.

Helt så hidsig er deres statistik i Bundesligaen dog ikke helt overordnet. De har spillet 25 kampe, som har budt på i alt 109 scoringer. Altså tæt på 4,5 mål i snit. Og af dem laver de selv de 3. Det er meget, meget underholdende med alle de mål. Og med Robert Lewandowski i front er det næsten som at medbringe en målgaranti. I 24 Bundesligakampe har polakken lavet 32 mål. Han åbnede også scoringen i det omvendte opgør men holdt sig beskedent til et enkelt mål i dét opgør.

Beskeden har Lazios pointhøst for nyligt også været. Nederlaget til Bayern München i det første opgør førte yderligere 2 nederlag med sig mod Bologna og Juventus, før de endelig i fredags mod bundproppen Crotone hentede en sejr. Men først efter at være blevet udlignet 2 gange undervejs kunne Felipe Caicedo med 6 minutter igen sikre en 3-2-sejr over Serie As ringeste hold. Tager man selvtillid med fra sådan en kamp? Det må vi da håbe for Lazio, for de har brug for det. De er aktuelt på 7. pladsen i Serie A, og de har godt nok 6 point op til Champions League-pladserne, men de har også en kamp på hånden. Sætter de en slutspurt ind nu, kan de stadig sætte næsen op efter også næste sæson at være med på allerfineste hylde i europæisk klubfodbold. Og så kan de jo begynde med at bevise, at forskellen på de 2 hold ikke er så stor, som den virkede på Stadio Olimpico i det første opgør.

Bayern München:
Tanguy Niangzou (Forsvar, Reserve) – Skadet
Corentin Tolisso (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Douglas Costa (Kant, Fast) – Skadet

Lazio:
Luiz Felipe (Forsvar, Reserve) – Skadet
Jean-Daniel Akpa Akpro (Midtbane, Fast) – Skadet
Manuel Lazzari (Midtbane, Fast) – Skadet

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, J. Boateng, Alaba, Davies; Goretzka, Kimmich; L. Sané, T. Müller, Gnabry; Lewandowski.

Lazio forventet startopstilling: Reina; Patric, Acerbi, Radu; Lucas Leiva; Marusic, Milinkovic-Savic, Luis Alberto, Lulic; Caicedo, Immobile.

Odds-forslag: Bayern München går videre med stil

9 af Bayern Münchens seneste 10 hjemmekampe i Champions League har de vundet med mindst 2 overskydende mål. I gruppespillet slog de Atletico Madrid, Salzburg og Lokomotiv Moskva med 4-0, 3-1 og 2-0. 5 af de seneste 8 hjemmekampe i Bundesligaen er endt med sejr med mindst 2 mål til Bayern München, og som beskrevet tidligere scorer de selv lige omkring 3 mål i snit. Selv om de formentlig ikke kommer i fare for at ryge ud, er der intet, der tyder på, de sætter foden på bremsen og fedter billetten videre med en defensiv kamp.

Selv hvis de ønskede at gøre det til en forsvarskamp, er det ikke sikkert, Lazio ville formå det. I alle deres Champions League-kampe i denne sæson har begge hold scoret, og der er faldet i alt 23 mål i deres 7 kampe. I 4 af deres seneste 7 kampe i Serie A er der faldet mindst 4 scoringer – senest altså 3-2 over Crotone i fredags. Sådan rigtig bundsolidt ser forsvaret ikke ud hos romerne.

Risikoen efter så klar en udesejr i første opgør som 4-1 – og det her er et af de i denne sæson sjældne opgør, hvor begge kampe bliver spillet på de 2 klubbers respektive hjemmebaner – er jo, at holdene bare skal have returen overstået. Men intet peger på, at Lazio har evnerne til at holde Bayern München væk fra målet, og intet peger på, at hjemmeholdet har lyst til at lade være. Det bliver endnu en målfest i Bayern München, og de skal nok få scoret begge hold. Anbefalingen er at gå efter præcis 2-målssejr til Bayern München. 3-1 ligner det oplagte resultat. Men 4-2 er også fint.

SpilXperten.com anbefaler: (0-2) X til odds 4,45 – SPIL HER >>*

Bayern München – Lazio: Statistik, topscorer og H2H

– Bayern München fører Bundesligaen med 58 point efter 25 kampe. De har 4 point ned til Leipzig på 2. pladsen.

– I gruppespillet i efteråret var Bayern München i gruppe med Atletico Madrid, Salzburg og Lokomotiv Moskva, og her endte tyskerne øverst med 5-1-0 og 18:5.

– Lazio indtager Serie As 7. plads med 46 point efter 26 runder.

– Deres indledende gruppe bestod af Dortmund, Club Brügge og Zenit, og her endte Lazio på 2. pladsen med statistikken 2-4-0 og 11:7.

– 36 scoringer i alt. 4 af dem i Champions League. Robert Lewandowski er Bayern Münchens topscorer. I Bundesligaen, i Champions League og sammenlagt.

– Ciro Immobile har scoret 19 gange i sæsonen. 5 af dem har været i Champions League, og det er rigeligt til at gøre ham til Lazios flittigste målmager.

– Dette er de 2 klubbers første møde med hinanden i europæisk sammenhæng, og dér har Bayern München altså overhånden efter sejr på 4-1 i Rom i den første kamp.

Expected Goals: Bayern München vs. Lazio – de seneste tre kampe

Bayern München
Werder Bremen – Bayern München (1-3) 1,22 – 3,80 xG
Bayern München – Dortmund (4-2) 3,36 – 0,68 xG
Bayern München – Köln (5-1) 1,82 – 1,26 xG

Lazio
Lazio – Crotone (3-2) 2,36 – 0,99 xG
Juventus – Lazio (3-1) 1,73 – 0,99 xG
Bologna – Lazio (2-0) 1,17 – 3,39 xG (Lazio brændt straffe -0,76)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Bayern München – Lazio den 17. marts 2021

Vil du livestreame Champions League-kampen mellem Bayern München og Lazio, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Bayern München – Lazio hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Bayern München - Lazio d. 17. marts 2021*

Skriv et svar