18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bayern München – Dortmund: Odds og optakt d. 6. marts 2021

Bayern München - Dortmund “Der Klassiker” banker på lørdag klokken 18.30. Bayern München tager i Bundesligaen mod Dortmund i en duel med meget på spil for begge mandskaber. Værterne er bare 2 point foran Leipzig i toppen af tabellen, så der er ikke plads til fejltrin. Men Dortmund er i flot form og jager top 4 og Champions League-pladser. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bayern München – Dortmund. Der er kampstart lørdag d. 6. marts 2021 kl. 18:30. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

SpilXpoden

Odds på Bayern München – Dortmund

Oddsene inden kickoff viser, at oddssætterne holder på Bayern München som kampens favorit.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Bayern München – Dortmund: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion:: Allianz Arena, München
Vejret: 0° og svag vind

Optakt til Bayern München – Dortmund: Skader, karantæner og startopstillinger

Godt nok er der 13 point mellem Bayern München og Dortmund i stillingen i Bundesligaen, og de seneste 6 indbyrdes ligakampe på Allianz Arena er alle vundet af Bayern München med scoren 26:3, men det er altid et opgør, som hele Tyskland ser frem til og glæder sig til. Uagtet at Bayern München er dominerende – det har de fleste tyskere vel efterhånden vænnet sig til – er det altid en duel fyldt med gnist, gejst, intensitet og mange mål. De har allerede mødtes 2 gange i denne sæson, og begge opgør er endt 3-2 til Bayern München, men Dortmund er i deres bedste form siden sæsonstarten.

Det kan blandt andet aflæses i 4 sejre på stribe inklusive sejre både i Champions League og i DFB Pokalen, hvor Dortmund nu er i semifinalen. 2 sejre i ligaen betyder, der er 3 point op til ligaens 4. plads, som er lig med Champions League i næste sæson. Et ekstremt væsentligt delmål for Dortmund. Tirsdagens pokalkamp ude mod Gladbach kostede formentlig mange kræfter, for det var et tæt opgør med fuld fart på fra første til sidste fløjt. Backen Raphäel Guerreiro udgik i kampens indledning med en skade, og det er tvivlsomt, om han er med her. Det samme gælder Jadon Sancho, der også måtte forlade banen for tidligt, og han er desværre heller ikke sikker mand i truppen til lørdagens kamp.

Sikkert er det til gengæld, at Bayern München har haft et solidt greb om tingene i de seneste 2 kampe. Man anede kortvarigt en begyndende krise i kølvandet på VM for klubhold, for i de 2 følgende kampe blev det 3-3 mod Bielefeld og nederlag ude mod Frankfurt. Men nu står alle stole igen på deres plads, og Bayern München er tilbage på sejrskurs. Lazio blev banket 4-1 i Champions League, og lørdag fik Köln stryg i ligaen med 5-1. Og nu har holdet endda haft en uges kamppause og kan formentlig møde ekstra veludhvilede til dette opgør. En blandt meget få fordele ved at ryge ud af pokalturneringen til Kiel fra 2. Bundesliga.

Bayern München:
Alexander Nübel (Mål, Reserve) – Skadet
Benjamin Pavard (Back, Fast) – Skadet
Tanguy Niangzou (Forsvar, Reserve) – Skadet
Corentin Tolisso (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Douglas Costa (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
Fiete Arp (Angreb, Reserve) – Skadet

Dortmund:
Manuel Akanji (Forsvar, Fast) – Skadet
Raphäel Guerreiro (Back, Fast) – Tvivlsom
Lukasz Piszczek (Back, Reserve) – Skadet
Marcel Schmelzer (Back, Reserve) – Skadet
Axel Witsel (Midtbane, Fast) – Skadet
Jadon Sancho (Kant, Fast) – Tvivlsom

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Süle, J. Boateng, Alaba, Davies; Kimmich, Goretzka; Gnabry, T. Müller, Coman; Lewandowski.

Dortmund forventet startopstilling: Hitz; Morey, Can, Hummels, N. Schulz; Delaney; Bellingham, Dahoud; Reus, Reyna; Haaland.

Odds-forslag: Så tæt på målgaranti man næsten kan komme

De 2 holds kampe i sæsonen har indtil videre budt på 4,3 mål i snit for Bayern Münchens vedkommende og 3,4 mål for Dortmund. Deres seneste 10 indbyrdes kampe i alle turneringer har givet i alt 40 mål – altså 4,00 i snit. De 2 topscorere, Robert Lewandowski og Erling Haaland, har i ligaen i denne sæson alene nettet 45 gange. Stort set 1 scoring pr. mand pr. kamp. Det ligner på forhånd en kamp, der vil byde på mål.

De seneste 3 indbyrdes møder er alle endt med 1-målssejr til Bayern München. 2 gange i Dortmund og 1 gang i München i sæsonens Super Cup. Det kan dog ikke helt opveje de massive hjemmesejre til Bayern München i de 3 foregående sæsoner, hvor det er endt 4-0, 5-0 og 6-0. Med 7 scoringer af Robert Lewandowski. Han er for øvrigt på jagt efter den 48 år gamle målrekord for en enkelt sæson. Gerd Müller scorede i 1971-1972 præcis 40 mål. For at gentage den imponerende bedrift skal polakken altså bruge 12 scoringer i sæsonens 11 resterende kampe.

Menuen på Allianz Arena ser altså ud som følger: 2 mandskaber, der tilsammen har scoret 115 mål i sæsonen og lukket 63 ind. 3,8 mål i snit over 46 kampe. Vi har (mindst) 2 af ligaens allerfarligste målskytter i Robert Lewandowski og Erling Haaland. Vi har 2 mandskaber, der ikke kan bruge det ene point til noget som helst i jagt på enten mesterskab eller top 4. Og vi har en indbyrdes historie med 4 mål i snit over de seneste 10 indbyrdes opgør. Anbefalingen bliver over 3,5 mål.

SpilXperten.com anbefaler: Over 3,5 mål til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Bayern München – Dortmund: Statistik, topscorer og H2H

– Bayern München topper Bundesligaen med 52 point for 23 kampe.

– Statistikken for sydtyskerne hedder 16-4-3 og 67:32. Hjemme på Allianz Arena er det 8-3-0 og 42:16.

– Gæsterne fra Dortmund er på 5. pladsen i tabellen med 39 point efter 23 runder.

– Deres samlede tal siger 12-3-8 og scoren 48:31. På udebane er de noteret for 6-1-5 og 23:17.

– Bayern Münchens Robert Lewandowski er både værternes og hele Bundesligaens topscorer med 28 sæsonmål indtil videre.

– Norske Erling Haaland er bedste målskytte hos gæsterne med foreløbig 17 pletskud.

– De 2 hold mødtes i Dortmund 7. november 2020, og det endte med 3-2-sejr til Bayern München.

– Allerede tidligere på efteråret – 30. september – spillede de Super Cup-finale i München, og også det opgør vandt Bayern München 3-2.

Expected Goals: Bayern München vs. Dortmund – de seneste tre kampe

Bayern München
Bayern München – Köln (5-1) 1,82 – 1,26 xG
Lazio – Bayern München (1-4) 1,21 – 2,27 xG (Champions League)
Frankfurt – Bayern München (2-1) 1,43 – 3,18 xG

Dortmund
Gladbach – Dortmund (0-1) 0,94 – 1,51 xG (DFB Pokal)
Dortmund – Bielefeld (3-0) 3,95 – 1,01 xG
Schalke – Dortmund (0-4) 0,56 – 1,16 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Bayern München – Dortmund d. 6. marts 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Bundesligaen? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Optakt til og odds på Bayern München - Dortmund d. 6. marts 2021*

Skriv første kommentar

Skriv et svar