18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Basse er det seneste skud på ekspertstammen

Flere NBA odds og spilforslag på SpilXperten.comNBA er efterhånden stærkt repræsenteret her på SpilXperten, hvor jank1 har været særdeles aktiv og Caesar er kommet til i det nye år. Nu får de to NBA-legionærer så selskab af en ny ekspert, da Basse er klar som ekspert efter at have imponeret som bobler.

Basse kom til SpilXperten i september 2010, hvor han startede en smule usikkert ud i flere sportsgrene. Det sikrede ikke en god start, men bobleren lod sig ikke slå ud. Således fandt han sin styrke i NBA, hvor han arbejdede sig op over ‘break even’-grænsen og fortsatte videre i plus.

Således skal man ikke forvente at se både fodbold- og ishockeytips fra Basse længere, da han ser ud til at have ramt formlen med sine spilforslag til NBA. Disse har nemlig hjulpet ham til et rigtigt pænt plus, og dette har naturligvis også hjulpet ham op blandt eksperterne.

Masser af NBA odds og spilforslag

Dermed slutter Basse sig til SpilXpertens eksperthold på NBA-fronten. Her finder man allerede Caesar og jank1, ligesom du kan finde endnu flere basketball spilforslag, hvis du kigger forbi eksperterne Sputnik1 og cbll.

Basse er allerede ude med sit første spilforslag som ekspert, og det finder du her: NBA spilforslag og odds fra Basse

Du kan abonnere på Basse og resten af eksperterne på SpilXperten, så du modtager deres spilforslag direkte på mobilen, lige så snart de er klar med nye spilforslag. Det gør du ved at have en gratis brugerprofil på SpilXperten.com, som du – når du er logget ind på den – indsætter point på via guiden under ‘Min profil’.

Bliv gratis medlem af SpilXperten.com i dag: Opret ny brugerprofil nu

Skriv et svar