18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Basketball odds i massevis fra “ny” ekspert

Basketball odds fra TearDropFans af basketball må se langt efter verdens bedste liga, NBA, i denne sæson pga. en lønkonflikt, som har medført lock out. Heldigvis spilles der masser af basketball i Europa, hvor nogle af de amerikanske stjerner også har indfundet sig nu. Det giver anledning til en masse gode basketball odds fra eksperten TearDrop, der gør comeback her på SpilXperten.com.

Basketball odds fra Europa

Der er ingen grund til at sidde sent oppe i disse måneder, hvis man gerne vil se NBA. Ligaen er nemlig sat på pause, så basketballinteresserede må i stedet holde øje med det europæiske kontinent. Her spilles der til gengæld rigtig mange kampe i en masse ligaer, så der er masser af basketball odds og spilobjekter at komme efter. Det baner samtidig vej for, at vores ekspert, TearDrop, der gør comeback på SpilXperten, kan poste en masse spilforslag.

TearDrop fortsætter med at lave plus

TearDrop har i sin tid på SpilXperten postet 91 spilforslag, og det har indtil videre kastet en særdeles solid tilbetaling af sig på 110 %. Så sent som onsdag aften sad et spil for otte units lige i skabet, da Besiktas skulle slå hollandske Leiden med mindst 11 point. Tyrkerne vandt med hele 28 point, så spilforslaget gik hurtigt hjem og sikrede TearDrop en stærk start på november.

Modtag TearDrops spilforslag på SMS

Alene til torsdag har TearDrop tre spilforslag ude, og vil du modtage disse i fremtiden, uden at sidde klar ved computeren hele tiden, kan du få dem tilsendt direkte på SMS. Det kræver blot, at du har en gratis brugerprofil på SpilXperten.com, som du kan få her: Få gratis brugerprofil på SpilXperten

Efterfølgende skal du følge guiden til at tilmelde dig spilforslag på SMS fra vores eksperter, som du finder her: Læs om modtagelse af SMS-spilforslag

Skriv et svar