18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Basket-sæsonen er startet: Få tips fra jank1

Basketball tips fra jank1Endelig er basketball-sæsonen i gang igen, og her på SpilXperten kan du naturligvis få tips til kampene i den danske liga fra en af de allerbedste eksperter. Han har leveret et solidt voksende overskud på dansk basketball og ikke mindst NBA, og du kan selvfølgelig få spilforslagene fra eksperten, som er jank1, direkte på mobilen.

Overskudsgivende basket-tips til NBA og Danmark

I forbindelse med den nye sæson i NBA og Canal Digital Ligaen er jank1 blevet betalingsekspert, hvilket betyder, at spilforslagene nu kun udsendes på SMS. Det er dog heller ikke nogen dum idé at følge jank1, for indtil videre har forretningen været rigtig godt. Over 635 spilforslag har jank1 nemlig leveret en tilbagebetaling på 108,43 %, og det vel og mærke efter en hård start på SpilXperten.com. Formkurven er altså opadgående, og nu er den danske basketball-liga i gang, men NBA følger om cirka en måned.

Sådan modtager du janks1 spilforslag på mobilen

1. Du skal have en gratis brugerprofil her på SpilXperten, som du opretter her: Få en gratis brugerprofil >>

2. Efterfølgende skal du indsætte point på din konto, hvilket du gør under din profil. En guide til køb af point og tilmelding til en eller flere eksperter via SMS, finder du her: Guide til modtagelse af spil via SMS >>

3. Du er nu tilmeldt spilforslag fra jank1 og modtager en SMS næste gang, han har et tip til dig.

Skriv et svar