18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Barcelona – Sevilla: Odds og optakt den 3. marts 2021

 Barcelona - Sevilla Der skal jagtes når Barcelona tager imod Sevilla i Copa del Rey. Hjemmeholdet er nede med 2-0 fra den første semifinale, og der skal gang i målscoringen hvis de skal sikre finale-billetten! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barcelona – Sevilla. Der er kampstart onsdag d. 3. marts 2021 kl. 21:00. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Barcelona – Sevilla

Oddsene giver favoritværdigheden til Barcelona.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Barcelona – Sevilla: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sánchez Martínez
Stadion:: Camp Nou, Barcelona
Vejret: 11° og svag vind

Optakt til Barcelona – Sevilla: Skader, karantæner og startopstillinger

Der skal krydses klinger igen! Barcelona og Sevilla har lige mødt hinanden i lørdagens La Liga kamp, og nu er det altså tid igen, denne gang i Copa del Rey. Weekends kamp bød på en af de bedste Barcelona præstationer i ligaen i denne sæson, en fokuseret og solid indsats af catalonerne, som ikke levnede mange chancer til Sevilla, og der stod reelt set Barcelona på næsten hele opgøret.

Dette opgør er returopgøret i Copa del Rey semifinalen, og så stærkt et resultat Barca hentede i weekenden, lige så skidt et resultat blev det til i det første semifinaleopgør. Sevilla hentede nemlig en 2-0 sejr på hjemmebane i den kamp, hvor effektiviteten var til forskel, og Barcelonas angrebsspil aldrig rigtig kom til at sprudle. Det blev ikke til noget udebanemål for Barcelona, og det komplicerer selvfølgelig chancer for avancement til finalen.

Begge mandskaber står med et skidt udgangspunkt i Champions League efter nederlag til henholdsvis PSG og Dortmund, mens de begge ligger solidt til i top-4 i La Liga, hvor Barca stadig har en lille chance for at indhente Atletico Madrid på 1.pladsen. Copa del Rey virker dermed som den nemmeste, og måske eneste vej at vinde et trofæ på i denne sæson, og det håber vi afspejler sig i engagementet i morgen aften.

Det er to hold i god form, der duellerer om en finaleplads i morgen. Barca har ikke tabt i 15 ligakampe i streg, mens Sevilla før opgøret i weekenden havde hentet seks ligasejre på stribe.

Barcelona:
Ronald Araujo (Forsvar, Reserve) – Skadet
Sergi Roberto (Back, Fast) – Skadet
Philippe Coutinho (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Ansu Fati (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
Pedri (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Sevilla:
Marcos Acuna (Back, Fast) – Skadet
Lucas Ocampos (Kant, Fast) – Skadet

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Mingueza, Pique, Umtiti; Dest, De Jong, Busquets, Puig, Alba; Messi, Dembele.

Sevilla forventet startopstilling: Bono; Navas, Koundé, Diego Carlos, Escudero; Jordán, Fernando, Rakitic; Munir, En-Nesyri, Papu Gomez.

Odds-forslag: Usleben diamant får hovedrolle

Der må være et spirende håb i Barcelona efter deres flotte præstation i lørdags, hvor de dominerede morgendagens modstander fra Sevilla, og tog en fortjent sejr på 2-0. Det er lige nøjagtig sådan et resultat de skal ud at hente igen, for de er bagud med samme cifre efter første semifinaleopgør.

Weekendens møde bød på en taktisk ændring fra Koeman, som de nok ikke havde regnet med i Sevilla. Den hollandske træner ændrede formation til et 3-mandsforsvar med Dest og Alba på de fremskudte wingbacks, og et to-mands angreb med Messi og Dembele i front. Den taktik sad lige i skabet, Barca fik presset Sevilla længere fremme på banen, og tillod dem ikke meget tid på bolden.

Den nye taktik fra Koeman giver bedre arbejdsbetingelser for Ousmane Dembele i den her to-mands konstellation i angrebet, Messi vil som altid være mest på bolden, og så er det op til Dembele at løbe i de rigtige huller, som han gjorde det flere gange i lørdags. Barcelona skal op og lave minimum to mål i morgen, så der skal angribes fra start. Vi prøver med et langskud på en spiller, som ikke helt har indfriet forventninger endnu, men måske kommer det med den nye opstilling. 4.10 for et Dembele mål bliver prøvet af i en kamp som Barcelona skal frem og angribe.

SpilXperten.com anbefaler: Dembele scorer til odds 4,10 – SPIL HER >>*

Barcelona – Sevilla: Statistik, topscorer og H2H

– Med weekendens sejr over netop Sevilla, overhalede Barcelona de evige rivaler fra Real Madrid i La Liga tabellen, og indtager nu 2. pladsen. Deres statistik for sæsonen lyder på 16-5-4 og en målscore på 55:22

– Sevilla er på 4. pladsen i La Liga med 48 point for 24 kampe. Statistikken for andaluserne står på 15-3-6, og målscoren siger 34:18.

– Lionel Messi var på pletten igen i weekenden med et sent mål mod Sevilla, og han er igen i denne sæson topscorer for Barcelona med 19 mål i La Liga.

– Værternes hyppigste målskytte i sæsonen er Youssef En-Nesyri med 13 pletskud.

– De 2 mødtes 10. februar i en Copa del Rey-kamp, som Sevilla vandt 2-0. Der er returopgør i Barcelona 3. marts, så de får virkelig set noget til hinanden for tiden.

– De indbyrdes opgør for sæsonen står helt lige imellem de to hold. Første møde i La Liga bød på en 1-1’er, så tog Sevilla en flot skalp i den første Copa del Rey semifinale med en 2-0 sejr på hjemmebane, og i weekenden stod den så på La Liga igen, her nuppede Barca en 2-0 sejr. Det bliver ikke mere lige!

Expected Goals: Sevilla vs. Barcelona – de seneste tre kampe

Sevilla
Sevilla – Barcelona (0-2) 0,14 – 2,14 xG
Osasuna – Sevilla (0-2) 0,59 – 0,98 xG
Sevilla – Dortmund (2-3) 0,85 – 1,63 xG

Barcelona
Sevilla – Barcelona (0-2) 0,14 – 2,14 xG
Barcelona – Elche (3-0) 2,21 – 0,44 xG
Barcelona – Cadiz (1-1) 2,73 – 1,25 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Barcelona – Sevilla d. 3. marts 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Optakt til og odds på Barcelona - Sevilla d. 3. marts 2021*

Skriv et svar